nevite kolik by vysla GO motoru S120?

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 09.03.2003 do 20.03.2003, založil/a
řadit dle data
19:11:27
20.03.2003
jb
to max ..no teorie je jedna vec ten nahon se toci asi furt stëjne ze 47 leda bych nevedomky vymenil i prevodovku 67 no proste je to tak meril mi kulaty blbeji ..cus Honza
11:03:36
20.03.2003
sep
jenom k těm rozvodům,někde jsem četl že by se měly dát sehnat od Bosche,ale na telefonickej dotaz mi bylo řečeno že ani omylem,nemá s tím někdo zkušenost?
10:58:02
20.03.2003
Max
no já bych to nazval subejktivnim dojmem :o))) Hranatý přístroje jsem neměl,ale vnitřek bude určitě stejnej jakou kulatejch
10:40:39
20.03.2003
jb
no proste proto ze jsem mel predtim kulaty a meril o 10vic nez co mam ted ten hranaty a i te meri tako 5 az deset vic nez ma 76 tak proto
10:33:25
20.03.2003
Max
2JB:jaks přišel na to,že hranatý přístroje ukazujou líp než kulatý ? :o)
16:23:20
12.03.2003
jb
to ludek mam tam origo skoda bylo tom i vtakove krabicce s znaky..tak polaci to snad nebudou i kdyz oni se nezastavi pred nicim..jo a ten motor jezdi docela slusne sice na 1 a 2 stupen nic moc rve a nic moc zrychleni aletrojka a ctyrka uz deeee vcera to jelo 130tachometrovych takze tak 120 ale vic me stve na techwebu ten prepocet z otacek uplne blbost pri 3t otacek jet kolem 80 to by mi to promerovalo o 20km !!! a poznam kdyz jedu 80 nebo 100 me to na 3000 dela tacho 100kmh takze skutek tak 90 myslim a mam ten hranaty pristroj ten ukazuje taky verneji nez kulate
09:23:40
11.03.2003
Luděk
2jb:oni ty rozvody opravdu stojej za houby,ale záleží,jaké si seženeš,takže pokud to opravdu chrastí,tak si kup pořádný (né od Polských soudruhů) a vyměň je.Popřípadě by šlo vyměnit pouze řetěz,pokud jsou kola v pořádku.Řetěz bych ale kupoval v renomované firmě,třeba v Pardubicích je na to obchod - ČZ řetězy.Opravovali jsme motor na el. centrálu a tam bylo soukolí a řetěz,jako n.d. asi k nesehnání,taxem měnil taky jenom řetěz a je to O.K.
00:11:03
11.03.2003
Jean
Jestli ten motor chrasti, ale jinak jede dobre, tak na to zbytecne nehrab. Je to vyhazovani penez. Veci, ktery fungujou se nespravujou.5
21:54:16
10.03.2003
Vojta
Tak jak jsem se tady nedavno zminil ze mi praskla klika tak jsem taky neco do toho musel investovat do me 136 Rap. Takze nova klika (resp. starsi dobra z fava), loziska na klice, ojnice jedna, pist. krouzky, "salky" na klice, vymena rozvodu pri jednom, taky nejake mensi upravy v hlave atd. No matros skoro za 5000 ale te roboty s tim. Jinak za ty prachy jsem mohl koupit motor favo od souseda, o kterem vim ze jezdil a jezdil moc dobre byla to 136 z fava 50kW v solidnim stavu a chtel za nej 4500, a tak jsem si rek ze ty prachy raci veseru do me 136. No zatim jezdim a doufam ze jeste dlouho budu!
21:42:00
10.03.2003
jb
no presne takhle nejak uvazuju ..zatim sem byl dneska jenom v ze takovym starsim zkusenym mechanikem protoze mi furt neco chrasti v motoru jak rozvody ale jsou delane v lete ...a uvazoval jsem o GO mam sice 90tkm po GO a kruhy tam jsou 55tkm ale myslel jsem ze to je klika nebo tak neco protoze uz si nevim rady ..Arekl mi ze to jsou rozvody ze pry vydrzi nove tak 2000km !!!! a jsou stejne takze zatim pockam este nejakou dobu pravda je ze ten motor nepoznal nic jineho nez polosyntetiku a pravidelne menenou ..ale od GO me hlavne odradilo to ze se mi po..starter uz druhy a repas nechci uz ani vydet takze jse po pul roce shaneni na ostravsku objednal s redkutorem vseci maji kaecu ze tonikdo nechce a zejsem blazen ze to dam do skodule ale uz jsem mel dva repasi celkem ze 2000kc a chci neco poradneho co chvili pojede stejne nic temam repasama neusetrite kazdy rok novy a kdyz vidi jak to bylo udelane uz NIKDY to radsi se zadluzim a koupim starter novy (ONO kdyz je treba 4 gumy letni i zimni a pojista a starter tak me moc radi doma nemaj a musim si neco platit sam studentik uz to proste sam neutahnu) takze souhlas ze GO je lepsi nez koupit po GO
08:35:40
10.03.2003
Jean
Presne tak lepsi poskladat novej motor.52
06:55:23
10.03.2003
Dark.lort
Ja jsem se ptal,klik stoji nova sada na 120,pistyvlozky,cepy,a krouzky.Tam me rikal ze se vejdu do 3000kc i sprelisovani ojnicnich lozisek.Rozvodak stoji 300kc,a sali na kliku tak nejsou moc drahy.Musis mit ale dobrou kliku.Ja do toho jdu,protoze uz toho mam fakt plny zuby.Takhle si poskladam novej motor a vim ze neco vydrzi.Ja uz s motorama nikomu neverim,ja dostal od chlapka motor,rikal ze jede super,ale kdyz jsme ho rozdelal tak jsme zjistil ze,netesni krouzky,vymlaceny loziska v ojnicich.Dokud ho nerozdelas tak nikdy nevis,tenhle napriklad jel,ale jak dlouho?????????8
20:05:37
09.03.2003
jb
no jo ale jak mam poznat ze kdyz napisou 30tkm po go ze to je pravda ? zas takovy machr nejsu abych dosel oddelal tak max vanu a pohledem zjistil co a jak ... s favo mam obavu z STK a diferak na 120 na kyvce to asi taky neni zadny super dil na prenaseni vetsiho momentu ( ono mi to nevoni i tak ty kameny pripada mi to ze se to musi urvat 24 )ale ptal jsem se proto ze kdyz je ten motor po GO jak pisou proc teda nestoji 10000kc ale 5000kc to je divne ne ? favo bych chtel kvuli hlave a bezolovnatemu benalu a lepsi klice no proste bych ho chtel ale realita me trochu brzdi (CAJTI). No tak mi zkuste napsat jak poznam dobry motor jinak nez podle tlaku ve valcich ? dikes cus Honza
18:49:11
09.03.2003
Alan
Go motoru na 120 nemá cenu to si taky myslim,to je lepší sehnat nějakej pěknej motor z facka co nemá moc nalítáno a dáš za něj okolo 5000-,69
17:04:13
09.03.2003
JUC
Pocitej tak 5000 material a to samy prace. Spis vic. Osobne bych to nedelal. Bud bych sehnal jiny motor (treba po GO) nebo tam dal Feldu.
16:34:51
09.03.2003
jb
ahojte zajimalo by me aspon priblizne kolik vyjde GO motoru na skoduli v rozsahu pisty vlozky loziska na klice a ojnicich prebrus kliky a udelat hlavu tzn. zafrezovat sedla a zabrousit ventily ..nemam ani tucha kolik za to muzou chtit a kolik stoji sada na Go musim to dat do servisu sam si na to netroufnu a ani nemam zadne naradi ci dokonce zkusenosti na vyuhlovani ojnic ci prebrus kliky
Extreme Tyres