Hluk

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 05.03.2003 do 10.03.2003, založil/a
řadit dle data
22:00:36
10.03.2003
Vojta
To Heky: jo mas pravdu. Taky jsem to ted nedavno udelal. Kdyz jsem sundal tu pricku co drzi vyfuk tak jsem to schvalne sel projet a bylo to znat. Pak jsem udelal "pruzne" uchyceni doho vyfuku takze je to o neco lepsi! Ale stejne pocitem ze si pravdepodobne poridim pricnak (od Zazy) takze to zas bude o necem jinem.
20:27:42
09.03.2003
heky
Dobra vec je pruzny uchyceni vyfuku (viz techweb), auto prestane dunet. Pri vysokych otackach ale auto rve furt stejne.

Uvazuju o tom, ze as budu menit oblozeni spojky a vyndam motor, tak na tu hlukove-izolacni vrstvu, co je mezi motorem a karoserii, dam talsi tri, ctyri, proste co se jich tam vejde :-).

Jeste mne napadla jedna vec - okolo motoru jsou po jeho bokach zbytecne velke prostory, kde se hluk siri, jak se mu zlibi. Zkusim pres leto udelat plechove kapsy. Jednak tam muzu vozit pixly s olejem, brzdovkou, hever, zakladni nahradni dily, naradi atd. a jednak je zvenku polepim tim samym, co odhlucnuje motor od kastle. Podle mne by to melo ztlumit motor ve vysokych otackach.

Zazraky neocekavam, ale zlepseni jo.

S tim pruzne ulozenym vejfukem mam tichy auto (105 `86) do 80km/hod.
13:52:06
08.03.2003
Vojta
Hmm, zajimavy, uvidim,ale myslim si ze s tim asi nejake zazraky udelat asi 2x nepujdou!
07:29:38
06.03.2003
Zazaa
jo tak to je tezka alchymie

kazda skodavka ma nejake otacky pri kterejch vznikne rezonance a zacne to cele delat kraval nekdy pomaha dat vyfuk prez silentblok, nekdy povolit pricku motoru a prevodovky a v tech velkejch dirach je udsadit trochu jinak, dalsi reseni je ze se vycpe pricka motoru piskem nekdo do ni zavaruje kulatinu jako zavazi, videl sem i objimku na tech dvou trubkach co jsou od svodu do vejfuku .........
18:13:27
05.03.2003
Vojta - zrušená registrace
Mam takovy dotaz. Po vymene lozisek v zadni naprave si jezdim celkem tichoucko
az do doby, kde dosahnu hranice 3000rmp, prave pri techto otackach to dela
celkem dost velky ramus, proste cele auto huci a je to dost neprijemne.
Uricte to chce neco odhlucnit nebo neco nejak jinak udelat, a to by me prave
zajimalo co!? Jinak kdyz jdu nad 3000rpm tak uz je to zas lepsi. Dik vsem
za pripadne rady!6
Extreme Tyres