problem s redukcnymi podlozkami

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 08.03.2005 do 11.03.2005, založil/a chooki
řadit dle data
22:22:02
11.03.2005
Mishoooo
-> strucy: Jasne... po nicom inom netuzim uz mesiac! niekdo tamhore ma nema rad10
22:17:14
11.03.2005
strucy
-> Mishoooo: určite si si prial aby snežilo
21:59:07
11.03.2005
Mishoooo
-> strucy: NO AKO NASCHVAL ALE SNEZI!3
21:55:18
11.03.2005
strucy
-> Mishoooo: 4 letné a 4 zimné nie, zato tebe to neJAKO TRVá , SA STáLE VYHOVáRAš NA SNEH , čO STALE SNEží V RAčI3 3 3
12:03:48
11.03.2005
Mishoooo
-> Milos: Ty si sa dako rozbehol... uz ti nestacia 4? uz chces 8... do zbierky3
11:59:27
11.03.2005
Milos
ale vazne
11:59:15
11.03.2005
Milos
-> chooki: co ti na to povedat ..., kupim tie kola 3
16:12:05
10.03.2005
chooki
No tak asi to je vyriesene, aspon ciastocne...to nie je roztec 4*100, ale 4*98...ja viem ze som hlupak ze som si to nezmeral...ale spolahol som sa na to ze to bolo nahodene na aute...nakoniec ani majitel ich povodne nexcel predat...som ho este predtym ukecaval... tak ci tak mozno su navrtane aj zle diery 4*130...dnes mi celu podlozku upnutu za najmensi rozmer sustruznik pretiahol zo vsetkyh stran, samozrejme dam na auto a hadze...kurva zas som sa pekne osral...10
08:21:03
10.03.2005
Saky
jeste me tak napadlo kdyz ti to neslo nasadit nesedi ti to jeste na ty plechovy krytce loziska? jinak se takhle na dalku neda nic radit.. ale sam tvrdis ze je to v podlozkach tak musej bejt spatne udelany..
21:03:17
09.03.2005
Mishoooo
-> chooki: Uz som uplne vazny34 ok74
takze kamarati114
16:24:15
09.03.2005
chooki
sak do prdele, ja si chodim pre radu k x ludom3 od vcera som o podlozkach hovoril s 5-6 ludmi, a kazdy povie nieco ine...takze kazdeho beriem z rezervou, tak ma to trosku irituje (pouzijem tvoj slovnik :), ked niekto tvrdi nieco s takou istotou...2
no a za tebou xodim preto ze si ma este nidky neodmietol...preto...a si kamos, preto hlavne :)
hlavne som tu cakal vysvetlenie, od ludi co maju skusenosti, ze na co sa mam zamerat...ale uvidim teda nakoniec sam...
aj tak dik za rady...4
16:07:53
09.03.2005
BEYER - zrušená registrace
chooki: len tak s prdele daj si dole kolecka a nahod ich bez toho ako som ti ich nahodil ked ti to bude hadzat budis... kamosovy to robylo nasadili sme kolecka tak aby diery sedeli co najpresnejsie a nehadzalo... tak neviem... mozno som kokot 1 alebo to pomhlo 9 teraz fakt neviem 1 ee a detail ked sa ti nepaci moja istota preco chodis za mnou pre radu, resp. pre pomocnu ruku ? ... 333 mno ale uz cusim jak vos pod chrastou 1
12:42:47
09.03.2005
chooki
Duri, mam ta rad, vela raz si mi pomohol, snad ti to budem moct niekdy oplatit (staci povedat…) ale niekedy kecas dve na tri…a tvrdis to s 100 perc.istotou … to sa mi nepaci, poviem to tak jak to je…sorry.
Ale k veci, neviem preco by som musel “centrovat” kolo, ked kurva na uzovke ziadny strediaci kruzok neni, a na vystredenie kola sluzia kuzele (resp. guly) na maticach…ako nehovorim, ze to kolo by som mal urcite dobre nahodene, aj tam moze byt chyba, ale co som teraz telefonoval par ludom, tak nikto na podlozkach “necentroval” kolo , kazdy len nahodil a zatiahol (do kriza samozrejme…).
Nic pani, prekontroluju sa tieto podlozky, vyvazene su dobre, tak este roztece, necham este stiahnut ten kruzok, aby sa to nasadilo v pohode na naboj, a uvidime…uz mam slubene dalsie podlozky od kamosov (dokonca dvaja !), tak skusime a uvidime v com je problem…v najhorsom necham prevrtat nove naboje, ale zas buem mat schovane kolo v baltniku a to nexcem,…alebo nahodim moje zlate prelisky, a bude pokoj (dokym mi zase nezoberu TP…)
11:54:33
09.03.2005
Jirik - zrušená registrace
Ještě jsem neviděl centrovat kola na autě.
To už musí bejt. 7
Podle popisu mi to připadá tak, že honíte kolo po náboji jak nevim co. 9
11:10:05
09.03.2005
zabudol som dodat ze to centrovanie je len tak od oka takze hadzat ti to moze tak ci tak pokial si sa netravil spravne 1 takze najlepsie spravit na tu podlozku strediaci kruzok a nemas problema... 4 ono by sa to malo dat spravit kedze je to ocel... jednoduchsie ako z hlinikom aspon v tom mas vyhodu 1
11:05:52
09.03.2005
chooki: ked nemas strediaci kruzok na podlozke musis centrovat to da logiku 4 a ne ze mi tie podlozky zaspinis 333
10:09:48
09.03.2005
chooki
-> jb: to neznamena ze som to dorval, ta podlozka bola upravena tak, aby si sadla bez problemov (ten vnutorny som nechal stocit na 86, naboj ma 85.5), som to nasunul len tak rukou, a bola tam ta medzera, je mozne ze tam je spina, hrdza, tak preto som to podotahoval, zas si nemysli ze som to nejako brutalne nalisoval.... ale dneska mi tie podlozky pozru v dielni, ci hadzu (na vyvazovacke v servise boli OK), skontroluju diery...este je dost mozne ze to preto hadzalo, ze som to koleso jak som ho montoval nejako specialne necentroval (spolahol som sa na kuzele srobov)...uvidime..
Mishko, prosim ta nerob si z toho srandu...10
07:58:05
09.03.2005
jb
to jako ze ta podlozka nesedela plochou na naboji a tak jsi to proste dorval pneu pistoli ? pokud jo tak nemam slov ..nezlob se
23:32:10
08.03.2005
Mishoooo
-> chooki: No jasne ... zasa ty! to bude tym bovdenom 3 Ty si radsej kup ten bavorak lebo toto bude nekonecna story...
No ale k veci... co si cakal ved podlozky sa nikdy tak nevyvaziaa dalsia vec... urcite sa ti aj jemne odchyli kolo od osy otacania a pri tej vahe sa nediv... aj ked je mi divne ze ti to robi na domceku... ale na hrebeni je to uplne normalne... este k tomu ocelove...
Kasli na to aj tak viac ako 40-tkou nezajdis tak sa neondi3 4
Ale vyzera to dobre4
22:34:22
08.03.2005
strucy
-> chooki: podložkami
21:45:10
08.03.2005
chooki
kola su vyvazene na vyvazovcke a teraz jazdim na inych podlozkach a to nerobi...je to na sto pero kvoli podlozkam, resp ich spojenia s nabojom, alebo kolesom....
to ze nesedi podlozka na naboji som myslel, ze ked som ju nasunul na naboj ( resp.sroby) tak mi zostavala medzera asi 1-2 mm od naboja, tak som to podotahoval, striedavo, aby si to "sadlo"...prost e aby sa dotykala vsade naboja.
preto som neriesil tie kruzky 85.5, lebo tie maju len Mkove napr.s hreb. riadenim, ja mam uzovku (aj ked jeden naboj z Mka)...tak som myslel ze to neni az take klucove...
Hosi, poradte, mam teraz tie "zle" podlozky vonku, s dierou 86, samozrejme ich checknem na sustruhu, ze ked je chyba...vyroba dalsich podloziek je dost narocne ( hosi, u nas sa skodovice nerobia, chces podlozky, kazdy na teba kuka jak na blazna...slovaci su strasne chamtivy narod, to sa nikomu nexce robit....sak kvoli tymto podlozkam a kola som cestoval na stredne slovensko...)
21:30:59
08.03.2005
sep
samotný disky nehážou?sehnal bych si i druhej náboj z Mka,udělal nové podložky tak aby seděly na těch 85,5 na náboji a vnější nákružek podle těch ATS,a mělo by to být OK
21:29:28
08.03.2005
Saky
cokoliv z 1-4 akorad si nedokazu predstavit co je mysleno tim ze to nesedi na naboji-) ono kdyz prodava podlozky kazdej jouda tak se taky nesmis cemu divit.. nekdo po me chtel pravit podlozky ktery kdyz se zmerili suplerou tak na jedny strane meli 29 a na druhy 30,5-) coz bylo viditelny jak to hazi-) ale treba mas kvalitnejsi tezko rict..
21:22:09
08.03.2005
chooki
tak pani, som nahodil kola ATS 6x13, sorry zakvalitu foto, teraz vecer fotene, ale mam problem...som kupil podlozky, ocel., redukcne na 4x100 , nesadli na naboj-kruzok (priemer mensi ako 85.5 , tak som osustruzil 86), mam uzku napravu, maticove riadenie, len jeden naboj mam z Mka, tak by to nemalo vadit...ale nahodim, moc to nexcelo sadnut, tak som to vzduchovou pistolou podotahoval, sadli na ten naboj, dam kola idem vyskusat a pri rychl. 60-80 (hlavne ked uberem) sa rozklepe volant (ale paradne...)
cim to moze byt ? :
1. tym ze zle sedi podlozka na naboji ?
2. nakrivo dotiahnute kolo na podlozke (necentroval som ho...)?
3. zle navrtana roztec ?
4. geometriou (uz aj tak citim ze to neni ono, zajtra ju pojdem spravit)
co by som teda podla vas mal spravit ? kola su ok, su vyvazene, zatial mam vpredu podlozky od kamosa, a tie su v pohode, neklepe to , aj ked sa dost vyhral s centrovanim kola na podlozke...skuste mi poradit, dik :)
zvětšit problem s redukcnymi podlozkami - obrázek od chooki vložen 08.03.2005 21:22:09
Extreme Tyres