neveselá noční historka z Plzně :,(

prohledat
44 příspěvků (zobrazeno 1 až 44) od 08.03.2005 do 13.03.2005, založil/a fine_ray
řadit dle data
18:38:29
13.03.2005
Pilot 105
Nemáš zač, jj pod mostem M. je také parking, prý je to tam monitorované kamerama, ale dole jsem nikdy nebyl a žádnou ceduli s tel. číslem nebo cenou jsem tam také neviděl.
18:16:44
13.03.2005
fine_ray
-> Pilot 105: díkys, telefoní čísla mam, a chtěl sem tam volant v pondělí takhle nemusim, dík! Zkusim ještě pod mostem milenií.
18:07:57
13.03.2005
Pilot 105
-> fine_ray: Tak jsem se díval na tu Delvitu, je to uzamykatelné stání pod střechou. Cena je 700,-/měsíc. Tel. 377242044 a 737934814. Nejspíš dostaneš přidělené stání a klíče od vjezdu. Když jsem šel okolo zdálo se že tam volno ještě je. Vjezd je ze strany od papírny.
16:06:18
13.03.2005
fine_ray
-> Zdany: jj, už teď o víkendu sem pracoval na mechanice... zadní dveře maj jinej vnitřek a už mam bajvoko v hlavě přemístění vnitřní kliky... tim by měl bejt zajištěnej zadek a předek bude hlídat elektrika4 s GSM taky počítam!
18:00:39
12.03.2005
Zdany
Jo a ještě to napojím na GSM alarm, který si stavím. Jinak mi napadl jeden ze způsobů zabezpečení, který tady říkat nebudu, ale když mi písneš, možná ho dotáhneme k dokonalosti. Musím to ještě probrat se strojním inžinýrem Krtem.
Jen co řeknu je, že se jedná zabezpečení proti otevření dveří, ale co je to platný furt ty kuwy mužou rozsekat okna.. :(((
Takže ... :)) 9 z 10 řidičů doporučuje garage.
17:56:30
12.03.2005
Zdany
-> fine_ray: No ty woe Karle, to si děláš prdel??? Zrovna si tu tak pročítám články a koukám na tvoje přibližovadlo. Říkám si, kluk šikovná, má hezkej basáček, pěknou bednu na něj.. A pak čtu dál a jinde a nestíhám se divit.. Jsou to zmrdi na Ntou..Chce to garáž, Já o ní silně uvažuju taky, páč autí je přes zimu zagarážovaný nouzově v jedné garáži, ale nemůže tam být celoročně. Mohli by mi na něm dojít k újmě. Takže zvažuju, jestli ho garážovat tady v Praze a nebo si sehnat stání někde v Plzni. Když si spočtu, kolik jsem do auta narval za opravu a ještě teď za muziku a to ještě neni kompletní. By mi to nekdo vybral nebo navalil, tak se asi pos*ru.
Jinak co se týče toho alarmu, tak já jsem sehnal alarm Sikura s dálkou a ovládáním na centrál, komplet s UZ čidlama, sirénou, dveřníma spínačema, několika okruhy zabezpečení (třá elmag. ventil, startér atd.) za nějakých 2,8 sakum prás a bez práce.Teoreticky bych mohl sehnat další.
08:53:07
12.03.2005
Borin - Král tuzerů
-> DJ: Ještě řekni že bys mu ho v afektu ukousnul 3 3 3
08:40:51
12.03.2005
Stal
-> DJ: Jen bez leveho?
07:35:49
11.03.2005
DJ
Sú to zmrdi!!!!!!!!!!!! Ja viem o jednom chlapíkovi, ktorý za liter borovičky ukradne zo škodovky aj motor. Špecializuje sa výhradne na škodovky. Dostať ho pod ruku, tak by sa mu ťažko žilo bez lavého vajca...
23:04:33
10.03.2005
Gryzly
-> fine_ray: No zkus obejít nějakej váš místní sraz a nebo bazary a zastavárny. Myslím že ten zloděj si to asi nenechá, kór když jak píšeš je to domácí práce. Snad se stím ještě shledáš.
19:31:03
09.03.2005
Tomasson
Mas to parkoviste osvetlene???
15:12:36
09.03.2005
TUNER
-> fine_ray: Jj,tam jsou taky a jediný kdo tam parkuje jsou benga....Mají tam nějaký hlavní stání svejch aut...Tak když to dáš mezi ně,tak nemusíš mít strach....1 4
10:10:27
09.03.2005
fine_ray
-> TUNER, Aladin, Tuxik: a všichni, díky za podporu, pracuju na zajištění auta.. Zadní dvěře budou asi úplně nefunkční a předek pojištěnej alarmem.. už mam v plánu i ultrazvuk čidlo, proti případnýmu rozbití skla. finančně se vejdu do 4000,- a to se mi pořád vyplatí.
-> Pilot 105: díky za tip, uvažoval sem i Mostu Milénií, tam je něco podobnýho ne?
18:05:59
08.03.2005
Tuxik
Ku*vy jedny !!! Fakt v tyhle zemi aby se clovek bal nechat auto pred barakem... Zlodejum bych nejen sekal ruce, ale kulka do hlavy je rychlejsi a cistsi reseni !! Videt nekoho u auta jak tam neco krade tak se fakt neznam...
17:35:19
08.03.2005
Pilot 105
Petrohrad je hroznej zvěřinec, samej cikán, ukrajinec.... Cítím s tebou, já už bych v Plzni auto na ulici nenechal, přišel jsem takhle o kompletní obutí. Uzavřený parking pod střechou je např. u Delvity ze strany od papírny, ale netuším co to stojí.
16:31:02
08.03.2005
marcelus
já sem nechál svoje auto na parkovišti na slovensku, když sem tam byl letos u prarodičů na dovošce a už bych si to netrouf, furt to tam chodil někdo vočumovat a nakonec sem se jednoho krásnýho ráná probudil, vylezl na balkón na cígo, abych zjistil, že rapidu tak trochu chybí zrcátka-né ukradený ale urvaný, sem moch děkovat bohu, že to byly jenom ty zrcátka-venku už bych to nenechal, garáž něco stojí ale za ten klid mi to stojí
15:49:55
08.03.2005
Aladin
To jsou takové swině. Já kdybych je chytl, tak nepřežijou. Je mi tě fak moc líto...
15:46:23
08.03.2005
TUNER
-> fine_ray: Ty woe tak jsem to přečetl a moooc mě mrzí co se ti stalo....12 Já osobně bych nenechal auto na ulici přes noc ani náhodou....Teda chcípáka jo,ale škodnou ani náhodou...Uřezat jim peřáty haj*lům...120 119
15:01:43
08.03.2005
Milošek
-> Labros: prave proto:))
14:06:07
08.03.2005
Labros
-> Milošek: se ti teda divim, že ses smál, poněvadž na tom hlídaným parkingu cena tý škodovky rostla každý měsíc o jednu škodovku 3
13:56:27
08.03.2005
VeTeV
-> K!RR!: mno prave na tebe aby si covek daval bacha .-)) Kirri prestrojen za Kirrimana se prochazi nocni ulici a skodky peclive luxuje
13:40:57
08.03.2005
kirri
-> CHIP: tohle mi nedělej, zkazíte mi kšefty:)))))))) no jako ale na jednu stranu máš pravdu, kdo ví kdo je tu zaregistrovano za indivuuumami, že?

P.S.: mě se bát nemusíte:)
13:40:52
08.03.2005
fine_ray
-> Milošek: jj, tak nějak taky už hledam parking, i když je ta moje škůdka zvenku nic moc, tak vnitřek se holt někomu líbil. Určitě další věc kterou do auta pořídim je alarm, nebo tak něco, alespoň je to vystraší možná zdrží, pořádnou sirénu do útrob vozu.. už se pracuje na plošňáku a softwaru do toho alarmu.. tohle mě fakt moooc nasralo.
13:16:27
08.03.2005
Milošek
zmrdi pytel pres hlavu odvez je doprostred lesa a sebrat jim boty!!!!hajzlum
(to bych udelal je nacapat osobne ,flojdi sou bezmocny a za hodku jsou zase na ulici.)
budu delat ted taky music do auta doufam ze me nepotka stejnej osud vyzne uz uvazuju a hlidanym parkingu i kdyz nedavno semm se smal kdyz sem na nem videl 120ku....
13:07:11
08.03.2005
fine_ray
neřek bych že to bylo vyhlídnutý tuvodsať.. to ne. Byl to někdo z okolí kde parkuju, protože ta bedna byla tak těžká že jí někdo sotva moch odnest do vchodu vedlejšího domu, možná do auta... Prostě mě to fakt sere, ale co život de dál, jdu auto zkontrolovat teď tak doufam že se nevrátim zase s nějakou 'zkušeností'.
13:04:10
08.03.2005
sep
-> Baghira: :taky to muze bejt tak ze se naloguje kreten ktery je zrovna ze stejneho mista jako Ty,aha,sakra to ma fajn udelane,sakra to bych moh ulomit....nahoda.....ale svinska nahoda....jsme tady z cele republiky....
12:38:51
08.03.2005
Baghira
-> CHIP: No už vidim, jak někdo jezdí po celý republice a někde kdoví kde hledá tvoje auto, jestli stojí zrovna někde venku...Nebuďme paranoidní, prostě to byl nějakej blb co chtěl přijít lehce k penězům stejně jako 99% ostatních zlodějů.
12:15:22
08.03.2005
CHIP
-> Jirik: Jo jo ... chce to nejakou uzavtenou spolecnost, kde se budeme vsichni znat a tudiz si tam ty svoje auta muzeme vystavit ... tohle je k nicemu ... porad jsou tu lidi ktery vubec nezname ... a kdo vi co maji za lubem ... ze ...
10:23:39
08.03.2005
VeTeV
-> Jirik: taky se na tvoji skodnou chystam uz delsi dobu :-))
10:12:50
08.03.2005
Jirik - zrušená registrace
-> K!RR!: Taky to může bejt nějakej "kamarád", nechci nikoho podezírat, ale lidí s nevyplněnou ID kartou, tedy anonymních je tu víc než dost.
A tedy víc než je zdrávo.... 4
09:53:42
08.03.2005
kirri
-> Jirik: no myslím, že takhle si to nevyhlídli a pokuď tak to je setina zlodějů
09:51:42
08.03.2005
Jirik - zrušená registrace
A pak mějte auto někde na netu 8
09:21:33
08.03.2005
kirri
-> fine_ray: no jo sériové zabezpečení, to není nic, ale nechci tu házet chytrosti, to rozhodně ne. Ale příště budeš chytřejší, hm ale co z toho že... Bych je zabil, spřerážel ruce, by si chlapci (nebo možná i nějaký cholky pamatovali). Noje to strašný7
09:02:34
08.03.2005
fine_ray
-> King2: máš pravdu.... bylo zabezpečený jen seriově :((( a teď si za to rvu vlasy... moc bolavý poučení.
09:01:26
08.03.2005
fine_ray
díky za podporu.. najisto určitě šli, protože tohle auto už docela hrálo a parkuju tu furt, Navíc byla odklopená sedačkac je tam zesík nad bombou na plyn a kabely okolo něj byli jinak než sem je měl, takže bych řek že by dneska šli i pro něj(už sem to vše vyndal hned večer) jen v neděli sem to dal až jeden a půl bloku od paneláku co bydlim, nikde nebylo místo tak sem stál na rohu ulice a nejvíc je že sem tam dostal v pondělí ráno pokutu za špatný parkování9. A ten kretén co mi jí dával si nevšim že mam vzadu otevřený dveře a podivnej bordel v autě(bedna a všechno bylo přikrytý a najednou se to válelo všude po sedačkach.
08:55:48
08.03.2005
Eidy
-> King2: Řekl bych, že částečno ano. Maj zničený ruce od těch neustálejch vloupaček a tahání velkejch předmětů z cizích bytů a aut.
08:45:05
08.03.2005
King
To nasere :( BTW: kdyz mas v aute majlant muzice, kolik si investoval do zabezpeceni4 2 stepix: Pises: "meli by jsme se vratit ke stredoveku a sekat ruce, protoze tohle uz nejni mozny.... to by jsme pak ale taky meli ciganskou mensinu plnou invalidu co? ...." ......ackoliv v nasi legislative takto drakonicke zakony nemame (skoro to svadi k vysloveni "bohuzel"), presto tebou zminovana mensina ma uz nycko hrube nadstandardni pomer invalidnich duchodcu oproti majorite (a pracovni urazy za to rozhodne nemuzou :) 4
07:42:22
08.03.2005
VeTeV
-> fine_ray: tak to teda soucitim a toho paskrivce dostat usekat mu ruce. A nemas moznost sehant si nejakou garage? Ja vim po bitve kazdej general, ale myslim si ze za tu jistotu to stoji
01:50:49
08.03.2005
Stepix
-> Tomáš SK: jj, lidi jsou svine, vetsina veci, co se ti ztrati z auta je na zakazku. Kamikovi z auta ukradli baterku za nejakejch dvacet klacku.... nejaka ta co ma vydrz deste let nebo co.... tak vzal kamose, zmlatili prodavace a dostal novou zdarma. curak nahlasoval, kdo si jakou koupil, protoze se objednavali na adresu
01:43:32
08.03.2005
Tomáš SK
-> Stepix: Pozeral som na fine_rayovo auto a vcera tam pisal o tej bedni, preto ma to napadlo...
01:32:28
08.03.2005
Stepix
-> Tomáš SK: ja si osobne myslim, ze to bylo na jistotu, treba to naprasil nejakej kamos, nebo to jen videli na ulici, jak to dobre basuje a do skodovky se dostat? to je jak nabidka bombonu malymu klukovi....
01:31:06
08.03.2005
Stepix
-> fine_ray: cejtim s tebou, zlodejovina je sracka, meli by jsme se vratit ke stredoveku a sekat ruce, protoze tohle uz nejni mozny.... to by jsme pak ale taky meli ciganskou mensinu plnou invalidu co? za tohle bych vrazdil. sice te neznam, ale tohle me nasralo, sotva jsem prilez z hospudky! Nevim, dneska clovek NEMUZE mit neco hezkyho nebo jinyho a lepsiho nez ostatni. Vzdycky se najde, driv nebo pozdejc nejaka svine co ti radost zkazi. To je hyenismus
01:24:26
08.03.2005
Tomáš SK
Myslis,ze isli na istotu?
01:09:17
08.03.2005
fine_ray
' v kolik ste tady to auto zaparkoval?'
'asi tak v půl devátý včera večer'
'a dneska ste přišel?'
've třičtvrtě na devět'
'hmmm.. a našel ste?'
'no je tady odchlíplá guma u vokna dveře byli otevřený a chybí tu basová bedna, a vypadá to že někdo koukal i za sedačku tak možná i zesilovač a nevidim pod sedačku takže možná i měnič..'
'hmmm, takže škoda?'
'takhle odhadem 10 až 12 tisíc'
'a pojištěnej určitě nejste?'
'bohužel ne'
'a nahlásit to chcete?'
'to určitě jo, aspoň něco'
'tak počkáme na kolegy a oni to vyfotí, pak kouknem dovnitř a pak to u nás sepíšem..'
.
.
tak takhle by se asi nechal přetlumočit muj dnešní večer.

kurvy jedny zkurvený, ubožácký... mi vzali muj úplně novej basák.. bych se z toho po... měl sem ho v autě jeden(!) den, v sobotu do půl noci sem to potahoval kobercem a dával rohy a svorkovnici atd.. mě asi jebne.. Při tej smůle trocha štěstí, že nic jinýho nevzali, ale stejně hodnota tý bedny byla možná bůra a to mi nikdo nedá10 10 A taková veliká byla 65litrů a těžká byla jaxsviň, přeřízli popruh kterým držela a pak fikli 2x 2,5mm2 a maj prýma bassrefelxovou bednu... hajzlové a basta!
Další důvod vysrat se na nějaký úpravy a opravy auta, který stojí venku nezaparkovaný v garáži.. kašlu na to a zítra půde ven vše a budu tam mít walkmana s repráčkem s televize.. svině jedny!!!

moc se omlouvam adminovi, ale to muselo ven i s těma nevhodnejma slovíčkama.
Extreme Tyres