benga...

prohledat
55 příspěvků (zobrazeno 51 až 55) od 03.03.2005 do 09.05.2005, založil/a JirikXT
řadit dle data
23:12:46
03.03.2005
JirikXT
Ale myslim si ze porad nebudou vypisovat papir do rizeni ne???
23:11:57
03.03.2005
JirikXT
-> Baghira: Jasny,ale me jde o to proc by mi to vypisovali znovu do pravniho rizeni kdyz uz to tam je, jelikoz ja si pokutu dat nenecham, a proto tu museji napsat.... A to ze maji pocit ze to nejni v poradku(to ze je to tuning) tak to asi nee... Me jde jen o to jestli muzou mi napsat dalsi spravni rizeni a na tu samou vec kdyz uz se to jednou resi... Hlavne o to mi jde...
22:33:04
03.03.2005
Baghira
-> JirikXT: ono je to spíš tak, že kdyby mohli brát techničák, tak ti ho vezmou, takže bys vlastně po každý takový kontrole musel znovu na STK. Tím že nemůžou, tě vlastně jako by stále pokutujou. Těžko říct, ale argument, že už to ve správním řízení máš na někoho může, ale nemusí platit a myslim, že oni tě vlastně můžou pokutovat pokaždý když mají pocit, že něco není v pořádku. Otázkou je jak se k tomu postaví DI, tím spíš, kdyby ti na technický dali papír, že to či ono je homologovaný a v pořádku.
22:17:42
03.03.2005
kirri
-> JirikXT: wow, trochu mám v tom gulage9
22:13:23
03.03.2005
JirikXT
Zdravim vsechny co trapi nase dopravni policie... Mam docela silenej dotaz, resim takovou vec... Predstavte si ze me tastavi benga a budou mi chtit dat pokutu za to ze tam mam neatestovany svetla popr neschvaleny kola atd... No a ja mu reknu ze mu to na miste nezaplatim jelikoz se mi zda ta vyse pokuty na dekvatni... No a on muze delat jen to ze to napise do spravniho rizeni a vnem mi hrozi pokuta podle paregrafu 22 odst f) max 2000,-. No a jde mi o to jestli kdyz me potkaji jiny cajti,kvuli tomu samymu, tak jim reknu ze to mam jiz ve spravnim rizeni a ze by bylo zbytecne to tam psat jeste jednou... ALe i kdyz budou chtit a napisou to tak ja kdyz se,dejme tomu, za pul roku dostavim na stk a oni mi daji pokutu a pak se dostavim znovu na stk kvuli tomu druhymi spravnimu rizeni a oni zjisti ze se to jiz(to samy) vyresilo v prvnim spravnim rizeni tak je to taky automaticky vyreseno a bez pokuty... Jde mi totiz o to ze se mi vyplati zaplatit za pul roku nebo za necelej rok 2000.- nez abych platil furt 500,- na miste jelikoz me chytnou bez problemu vickrat nez 4x za tu dobu... Takze z toho vypliva,si myslim, ze me nemuzou dat do spravniho rizeni za tu sanou vec kdyz uz to ve spravnim rizeni je, a na to sem se chtel zeptat... DEKUJI MNOHOKRATE4
Extreme Tyres