Zabezpeceni tisickrat jinak

prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 24.02.2005 do 03.03.2005, založil/a Tomasson
řadit dle data
10:52:29
03.03.2005
Zabak
II. Tohle reseni mam
ja taky 3 3
09:35:05
03.03.2005
Martys
->Tomasson: ted mi nefunguje seznam ani mail tak ti to napíšu dýl....
08:47:33
03.03.2005
clustr
Toz dobraa, tajy trosku prispeju...

I. Docela dobre reseni je ten druhy klakson a zapojit ho pres vypinac na klicek...Takze pri pokusu o start proste zacne rycet (a schvalne bych ho dal negde pod volant at si to zmrd poradne uzije 3 )

II. Tohle reseni mam ja 5 Jedna se o nejjednodussi alarm od Jablotronu za 1000Kc a na nej mam pridelanou starou Motorolu se SIMkou. Takze pri spusteni alarmu (klasicke houkani) mi muj milacek taky dokaze zavolat. Samozrejme je schovany a stale napajeny. Nemusim podotykat, ze v pripade pouziti karty T-Mobile existuje sluzba GSM Locator....
07:51:30
03.03.2005
Nojmis
pokud je autoalarm jeste vybaven moznosti ovladat pomoci smsek tak si i s ujizdelicim pachatelem muzes delat co chces.treba ho i v okamziku zastavit ale to je dost riskantni: posilovace,brzdy,kataliza tor. ale i takova moznost je!
21:23:53
02.03.2005
Zabak
alarm samotnej lidi ignorujou
ale napojenej na GSM pager podle ktereho jde auto najít
není k zahození 1 1 3 1 1
17:48:41
02.03.2005
PeterP136
Asi som mal dopisat ze aj pre ine auta je hadam nemozne spravit zabezpecenie. Vsetko zalezi len na tom ako je zlodej odhodlany a schopny. Pre vacsinu pripadov staci mechanicke zabezpecenie, ale vacsina tajnych tlacitok zastavi len blbeckov co sa chcu previezt alebo skodovku pouzit ako zdroj ND.
A alarm je uz dnes onicom. Vacsina ludi alarmy ignoruje (ani sa im nedivim), policiu na sidliskach vidno zriedkavo, takze alarm ako ochranu pred ukradnutim nevidim ako super ochranu.
A k ochranam proti vyhackovaniu uz bezala diskusia myslim na yahuu s vysledkom asi takym, ze je to nebezpecne, lebo ak sa to zlodejovi nepodari vyhackovat, tak vam proste vybije sklo a mate este vacsiu skodu.
ja sa chranim tak, ze v aute okrem dazdnika, a batarky v kasliku nenechavam nic odnesitelne. Radio je pevne priskrutkovane, takze mi zlodej maximalne dodriape palubovku. A ochranu pred nastartovanim mam na tajny vypinac v kombinacii s samodomorobo imobilizerom vo favo etz. Je tu stale moznost priniest si vlastne etz, ale proti tomu som bezbranny rovnako ako majitelia felicii. Oktavky sa napriklad vraj kradnu tak, ze tam pichnu daku krabicku, ktora oklame RJ.
14:28:55
02.03.2005
Nojmis
myslim ze prispevky ze nelze zabyzpecit skodovku jsou naprosto nesmyslnz, pokud chces tak se i do sade necha dat zabezpeceni,ktery je na velice slusny urovni.

a to myslim kombinaci elektroniky, mechaniky a trocha fantazie. a jeste kdyz se k tomu prida snadnost a dostupnost nacpat cokolv navic do jednoduche konstrukce s120ky tak je to pomerne zajimavy smer, kterym se necha ukazat ostatnim ze takovoudle vychytavku nema ani ten co stoji napr. opodal se svou A6kou. a neprehanim
22:19:44
01.03.2005
Zabak
ja mam ve skodovce zamikaní Řadíci paky v R.
(medvědblok)
nelze vyřadit
tak to dokažě zlodeji znepříjemnit chvilky v mem autě 1
14:42:36
01.03.2005
Martys
->Tomasson: tak o vypínači na dveřích kde je spínač na vnitřní světlo sem taky přemejšlel ale místo klaksonu sem si tam dal dvě sirény z Ambulance.....jednu do prostoru motoru aby to bylo slyšet venku a druhou pod palubní desku .....docela nářez když je to zapnutý tajným vypínačem a někoho pošlu aby mi něco vzal s auta (hodně lidí se upře na mé auto když se to spustí)
20:57:46
28.02.2005
PeterP136
este tu raz odznel dokonaly sposob zabezpecenia, ale je tu riziko, ze ked taky imobilizer zabudnete "deaktivovat", tak v pripade hrdzavejsej skodky vytrhnete motor, v pripade slabsieho stromu zase budete vliect za sebou na retazi stromcek :).
20:56:25
28.02.2005
PeterP136
Na skodovku je snad nemozne urobit zabezpecenie. Je tu moznost v pripade etz, tam uz aj v pripade jednoducheho tlacitka nepostaci natiahnut drot od zadnych obrysoviek. Idealne je pichnut nejaku kvalitnu paku na volant (na odstrasenie) a este zamok na pedale (to pre tych silnejsi, ktori su schpni paku na volante rozlamat, alebo maju so sebou vlastny volant). Skodovku bude odtahovat malokto. Ja mam tajny (a to fakt tajny, sam na zabudam :) ) vypinac, ale je napoeny na primitivne zapojenie v etz, takze zlodej by musel mat nejake to nouhau alebo vlasten etztko so sebou. Keby ho bral z vedla stojaceho susedovho favorita hadam by mu doslo,ze moze odfrcat rovno na tom facku :).
Idealne by bolo prerobit skodku na vstrekovanie s vlastnou jednotkou a hlavne snimacmi a potom bude kazdy zlodej kratky (okrem tych s odtahovkou :) ).
12:10:58
27.02.2005
Tomasson
-> 5ko: Tak vis jak menil jsem klakson, tim padem mi jeden zbyl, no a co s nim ze.. tak me napadla takovahle vychytavka.. to umisteni vypinace by mohlo byt i jinde.. jako tako mala alternativa to si myslim neni spatne... 3
11:35:02
27.02.2005
Jiří Skalný
-> 5ko: to je hodně v poho napad, jen škoda toho kdo si něco zapomene v autě když pujde ožraly z hospody 3
21:59:43
26.02.2005
5ko
co tak plamenomety zo spodu ked sa niekto pokusi otvorit tak ho to ugriluje 3 myslim ze to bolo v robocopovi 3 3
21:58:03
26.02.2005
5ko
keby bol pod smerovkou kazdy by videl ako ho vypinas, nemyslim si ze je to dobry napad, alarm robi to iste a je k tomu dialkove 3
18:35:49
26.02.2005
Tomasson
-> 5ko: no jasne ze by byl venku, uvazoval jsem ze by byl pod blinkrem...
15:05:13
26.02.2005
J. - zrušená registrace
Já to mám vyřešený tak, že mi přes zimu škodovka přes zimu zamrzá, pak mám páku na volant, která nejde sundat, následně řetěz na spojku (nevyšlápneš jí), taky způsob mého startování je dost neobvyklí, a Taskr to vyřešil tak, že urval spojkový pedál.
Taky jsem jednou četl rozhovor se zlodějem a ten říkal, že žádný zařízení není dost účinný, a tak on má sundavací volant, takže to asi není jen nějáká prdel.
09:49:00
26.02.2005
5ko
no to uz hej ale to vsetko spravi jeden alarm, uz len naucit ludi aby si vsimali ked nejake auto huka 3
09:18:55
26.02.2005
Johny Death
a nebo dalkove vypinani :) to je klasika:)
14:28:58
25.02.2005
5ko
ten vypinac by musel byt vonku lebo by ti vrieskalo zakazdym ked budes nastupovat a ked je vypinac vonku kazdy si vsimne tvoje divne pohyby pri otvarani auta 6
11:42:07
25.02.2005
Tomasson
Uvazoval jsem o takove bykarne, ze bych na spinac od dveri pridelal klakson, ten bych soupnul do kufru nebo nekam jinam, tudiz pri otevreni dveri by to zacalo rvat... 3 Samozrejme ze bych nekde tajne umistil vypinac kterym bych to mohl vypnout... Co vy na to??
09:10:34
25.02.2005
5ko
ja len aby tu nebrali inspiracie aj zlodeji 4
07:54:50
25.02.2005
Nojmis
-> 5ko: no ono to je individualni, kazdej nacerpa nejake inspirace a pak uz je jen na nem jak si tu danou cast zabezpeceni dopiluje.
22:50:47
24.02.2005
5ko
hlavne si to ludia piste rovno mailom alebo cez icq 3 ked budeme mat vseci rovnake zabezpecenia uz nebudu bezpecne !
22:11:35
24.02.2005
Stepix
-> Tomasson: kamos ma ten "tajnej" vypinac pod sedackou, jenomze problem je, ze uz je to docela proflakly a ma ho tam docela dost lidi. takze trosku inteligenti zlodej si to zase zapne. ale muzes ho treba ukryt do popelniku... prakticky jakykoliv zabezpeceni je ti k nicemu. bud prijde a vymlati okynko kamenem a v aute je i pres vseljaky centraly a tak, takze cim si pomuzes... kdyz si udelas vypinac, tak ti to odtahne. ale zas na druhou stranu, kolik zlodeju zajima skodovka? Taky si vem, ze cim hur se do toho dostane, tim vic bude nasranej a muze ti auto znicit... kdyz ho neukradne. Taky bych moc rad poznal nejaky uciny zabezpeceni na skodovku. Mechanicky to podle me jde, ale to se de vseljak vochcat a nebo pouzit hruba sila. Jedine mozna selskej rozum a neco na elektrice. nebo si fakt brat domu volant, nebo do kapsy palec od rozdelovace3
21:54:19
24.02.2005
kaipan
-> Tomasson: ber si volant jako Mr. Bean
20:37:00
24.02.2005
Pavel P@nkáč
-> Crack: spíš kabel rozdělovače ne?
-> Tomasson: třepa tajný vypínač někde šoupnout pod sedačku a je to v poho zloděj nenastartuje ani náhodou když bude vypnutej4
19:57:03
24.02.2005
Crack
vytáhni vždycky po odchodu fajfku4
19:50:19
24.02.2005
Tomasson
Zdravim pany tunery, mate nejaky rozumny, efektivni a jednoduchy napad na zabezpeceni skudky??? Rad bych nacerpal inspiraci! Diky! 4
Extreme Tyres