zabezpečení vozu

prohledat
31 příspěvků (zobrazeno 1 až 31) od 23.02.2005 do 28.02.2005, založil/a markus
řadit dle data
21:00:33
28.02.2005
PeterP136
Hehe, ja mam skodovku asi najlepsie zabezpecenu :). Ma nenapadny odtien (zelena topolova 7128), zajdeny lak, kde tu smuha od zakladovky a takmer prazdny interier. Akurat radio mi tam blika (potvora jedna), ale to je tak priskrutkovane, ze by ho zlodej musel vylamat po kuskoch.
18:56:12
25.02.2005
Kočička
-> Gryzly: no, to zrovna nepřitahuje, ale třeba se to léty zlepší 4
11:55:47
25.02.2005
Stepix
-> Tomáš SK: nevim, s tou ochranou jsem to nezkousel, ale podle tech fotek si myslim ze by to slo... treba ne. kazdopadne kamen to jisti ze jo3
22:52:12
24.02.2005
Tomáš SK
-> Stepix: Vyhacikovat schade je normalne otazka par sekund, ked mas dobry drat. Ale skus si tam dat tu ochranu a chcem ta vidiet, ako to vyhacikujes 1 Ked to dobre obalis, nemas sancu. Dalsou z moznosti je ohnutie tiahla medzi madlom a zamkom. Toto je tazsie urobit na rapide. Toto tiahlo sa da spevnit nejakou trubkou a potom nejde ohnut...
22:45:03
24.02.2005
5ko
a este sa da dostat dnu vypacenim klucovej dierky skrutkovacom myslim, som to niekde pocul...a proti tomu uz len zavarit vsetko na dverach a mat central 10 nezeby nam uz dali pokoj nech si kradnu nove auta 3
22:41:05
24.02.2005
5ko
stepix aj ja som si to vsimol... aj pisal 4
22:01:09
24.02.2005
Tomáš SK
-> Gryzly: Uz bezim 4
21:59:54
24.02.2005
Stepix
co se tyce ty PET lahne na zamku, tak si osobne myslim, ze je to k nicemu. Jestli kecam, tak me nekdo opravte, protoze jako prvni vec na skovce jsem se ji ucil hackovat kvuli klickum... a tady vidim, ze nejni ochraneny cely to tahlo, za ktery to jde... a nejlip to jde proste zajetim hacku pod ten tuplik, co se zamyka ve vnitr a nazvedne se... umi to peti lety dite a tohle ten problem neresi. tak nevim nevim
21:30:14
24.02.2005
Juro
tak pokial ma niekto chut, moze skusit Prakticka elektronika 3/2000 (A/radio) Ja somto urobil a funguje to uplne super.
21:12:37
24.02.2005
Gryzly
-> Tomáš SK: No ještě musíš kouknout na moje auto. To zrovna fanoušk škodovek moc nepřitahuje. ;-)
08:44:37
24.02.2005
5ko
col mal si stastie v nstasti 4 aspon ze ti ho od hnevu nerozmlatili...
08:06:51
24.02.2005
COL
-> Tomas SK: Ja chci mit auto taky poradne zabezpeceny, takze k alarmu prihodim GSM pager, plus nainstaluju ECU vlastni vyroby - uz ji to skoro mam. Cimz zmizi v prvni fazi klasickej rozdelovac s prerusovacem a nahradi ho nizkej z BMM bez systemu snimavi polohy (prerusovace), v dalsi fazi zmizi rozdelovac uplne a diru zaslepim - pak uz bude dooost problem to nahodit.... Jinak od doby, co se mi pokouseli auto cornout, parkuju na placenym oplocenym parkaci....
08:00:16
24.02.2005
COL
-> Tomas SK: No ja jsem nepsal, kde mam alarm, ale kde mam sirenu. No a neni to jedina vec, kterou tam mam. Zkusenosti s fetakama nemam, mne to kradli individua, co o tom neco vedela a mela s sebou naradi a ND. Mel jsem vyndanej palec, zapalovaci kabel, imoblizer co odpojuje starter, obyc. paku na volantu a zapalovani a jeste maly figlik. Palec meli svuj, kabel taky, dokonce mi to tam nechali. Imobilizer obesli, jako kazdy inteligentni clovek tak, ze napajeni pro civku vzali z obrysovky - akorat to tam dosahne :o) a ja-li se auto rozhanet z kopce, nastesti pritomnost favozapalovani spolecne s tim figlikem jim znemoznila to nahodit. Tak jsem nasel po par hodinach hlednai pod kopcem. Chvili mi trvalo, nez jsem si uvedomil, ze to, ze auto neni u baraku neznamena, ze se jim to povedlo nastartovat.... Ukradli mi naradi, zanechali mi palec, kabel, vajgl, dva klice, sroubovak, rozkopanej zamek volantu a ohnutou tyc na volant (tu jsem narovnal a mam ji dodnes). V aute byl desnej bordel, nedobouchly dvere, kolem chodili pul dne lidi a ze by nekdo neco udelal - ani nahodou. Nakopat prdel... 169
07:55:25
24.02.2005
markus
-->Grzyly:no to maš svým způsobem pravdu,-jenže já nechci jednak zabezpečovat 120-tku za 10 000,-a druhak těm alarmům moc nevěřím.Kdybych já byl zloděj,-neodradilo by mě to.U nás v ulici houká co chvíli alarm,-a lhostejnost lidí je nebetyčná.Pokud se vzdálím z doslechu,-tak už na to nemůžu spoléhat vůbec.Ve voze samotném,není až zas tak co ukrást,-ale kdyby to někdo vzal celé,a rozebral,-přišel by si na slušné peníze.Náklady na Rapida mě přišly už vice jak na 100 000.Je to prostě problém,-asi pujdu do toho Defend Locu.Je to sice drahe,-ale s autem mi pak už hned tak někdo neujede.Jakmile by mi ho totiž ukradli,-už bych se sním neschledal,-to vim najisto.A to by mě teda hodně mrzelo,-i když už dnes pomalu investuju do jiné škodovky,na zcela jiné než běžné dení ježdění.
01:12:41
24.02.2005
5ko
ja uz dlho rozmyslam nad zabezpecenim a ja som si tie stupliky odstranil (v zadu nemam klucky a v predu zamikam zatial obe strany klucom kym nemam central) a zamky idem obalit plechom a ten drot od vnutornej klucky dam do trubky...podla mna uz sa da potom dostat dnu len rozbitim okna :)
01:09:13
24.02.2005
5ko
no neviem...ked si dam tu pet flasu neda sa aj tak dostat k tym stuplikom zo spodu, priamo na stuplik nie ku zamku...?
00:38:54
24.02.2005
jenik120
-> Tomáš SK: Tak tak. Svata pravda!!!
23:50:28
23.02.2005
Tomáš SK
-> Gryzly: Jediny vazny protivnik je nadseny fanusik S1xx, ktory sa odhodla aj takymto sposobom prist k dobrym dielom, ved povedzme si, tolko novych ND ako na nasich autach - to je hotovy poklad...
23:43:01
23.02.2005
Gryzly
-> markus: Asi takhle já mám alarm s centrálem od Komára1981. A moje teorie je taková že nějaká socka nebo feťák pokud bude krást moje auto tak jak to začne houkat takl ho to vyděsí a nechá toho. a Takovej člověk kterej by to oblafnul tak aby to nevzbudilo pozornost tak ten nepujde po mojim autě.
Prostě: Ten kdo chce krást škodovku, nebude čekat že tam je alarm a profík který dokáže oblbnout profi alarm nebude krást škodovku za pár tisíc ale třeba fábii za 200 000,-
23:33:04
23.02.2005
Palikaa
diky...uz som to nasiel....dost mi to pomoze.....maj sa
23:28:05
23.02.2005
Tomáš SK
-> Palikaa: Chcel som ti to poslat mailom, ale nemas vyplnenu ID kartu, takze je to delta.ssakhk.cz/home/zden ek a musis kliknut dole na ten bazmek - druhe tlacitko (Upravy), potom zasa druhe tlacitko (Karoserie) a je to prvy clanok. Urcite to pomoze 4
23:22:47
23.02.2005
Palikaa
No fakt.....diky budem cakat
23:16:46
23.02.2005
Tomáš SK
-> Palikaa: To fakt? Pockaj, pohladam link na pekny popis k tomu.
23:03:41
23.02.2005
Palikaa
Vies mi TOMI poradit ako vyrobit tu vec z pet flase proti vyhackovaniu...prave dnes pred hodinou som zbadal ako mi hackuju auto.....
21:05:26
23.02.2005
Juro
chlapi,nemam cas, preto len rychlo, urobil som si imobilizer za cca 100 SKK. najdem zdroj a zajtra napisem podrobnosti. Je to fakt funkcne a nepapa to el.en. ked to plni svoju funkciu.
19:21:30
23.02.2005
Tomáš SK
-> COL: Kazdy ma asi pochopi, ked poviem, ze by si nemal pisat, kde presne mas umiestneny alarm... nikdy nevies, kto je kto a cim sa zivi - to myslim vseobecne pre internet... inak mas pravdu, ze nestaci skodovku elektronicky zabezpecit, ibaze ked spojis alarm (a lacnejsi typ), imobilizer, viditelne mechanicke zabezpecenie, este k tomu odpojenie elektroniky spolu s privodom paliva, tak fetakov to odradi (najdu si nieco istejsie), lepsich zneisti a profesionalovi (tak to musi byt super nadupana skodovka, aby ju chcel kradnut profesional) to aspon zneprijemni pracu. A najhorsia ochrana je ochrana necakana a nestandardna... mozno to vsetko znie ako paranoja, ale kazdy si ceni svoju skodovku inak. Mna by to VELMI mrzelo, tak ju chcem VELMI dobre zabezpecit... aj keby mala hodnotu len 15tis, pretoze to je hodnota pre obycajneho "spotrebitela", nie pre mna...
19:01:41
23.02.2005
COL
Na elektronický imobilizéry, pokud je řeč škodovce 120 a spol., bych se uplně vykašlal. Leda alarm, pokud se pohybuješ v doslechu. Standardní škodárnu nejde elektonicky zabezpečit - imobilizovat, na to je její elektronika příliš primitivní. Zapojit si nouzově zapalování umí každej trouba a pak stačí roztlačit - to vím z vlastní zkušenosti, když se mi takhle zabezpečený auto pokoušeli ukrást. Leda mít vlastní zapalování, nejlíp i bez rozdělovače, každopádně však bez přerušovače - pak by to mohlo mít význam. U alarmu je problém, že ho není pořádně schovat alarm ani sirénu. Ja jsem jí dal na nápravnici za rezervu, kam je dost problém se dostat, ale stejně na to nespoléhám....
16:44:49
23.02.2005
Martin
-> markus: Jak říká TomášSK, mechanické zabezpečení jen tak na postrašení, určitě je dobré něco tam mít, ale mnohem účinnější bude alarm s imobilizérem. To mechanické zabezpečení pro zloděje není takový problém, ale asi když si má vybrat auto s pákou na volantu nebo bez, tak asi vezme to bez.
Nechci dělat reklamu, ale Komár1981 nabízí alarm společně s centrálem (snad i imobilizérem ?) za celkem přijatelnou cenu.
16:41:47
23.02.2005
LordCroft
jj koupil sem tady na virtu alarm i central a fak to supr ! ted ale nevim od koho 1
16:39:10
23.02.2005
Tomáš SK
-> markus: Rozhodne nekupuj volantovu tyc z hypermarketov, otvoris to lahko. Inak ak chces, aby to bol problem zdolat, urobit si sam nieco poriadne... aspon nejake odpojenie el. obvodu ci palivovej sustavy. A este ak nemas, tak aspon ochranu proti vyhacikovaniu z PET flase... inak za nejakych 1800Kc mas alarm od Molpiru aj s centralom...
15:39:00
23.02.2005
markus
Potřeboval bych poradit s koupí zabezpečení do auta.Chtěl bych nějaké mechanické do max.2000.(na volant,pedály atd).Pokud mate někdo dobré zkušenosti s tím,co máte ve voze,a nebo nějaké dobré nápady-budu vděčný za radu.Construct nebo Defend Lock-už se mi zdají už docela drahé-na to,že auto není nikdy na noc venku.
Extreme Tyres