skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Krkonose - krest snehem :-)
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 21.02.2005 do 23.02.2005, založil/a Peklo-Evo-Luboš
10:10:34
23.02.2005
23.02.2005

wekky
-> Peklo-Evo-Luboš: Jo, to znám, něco podobného se mi stalo v Jeseníkách asi před 5 lety. Od hlavní silnice k chatě asi 300m. Když jsme přijeli bylo vše krásně protaženo, takže jsem dojel až nahoru, vykopal okop a týden totak stálo. Jenže celý ten týden hustě sněžilo a foukal vítr a samozřemně ani tu příjezdovou cestu nikdo neprotáhl. Když jsem chtěl odjet, musel jsem ji celou prokopat znovu a i vykopat auto, protože z něj bylo vidět jen asi polovinu okének. Samozřejmně motor zavátý také celý, když jsem zvednul kapotu, nic se nezměnilo, jem plocha nebyla červená ale bílá...
12:55:51
22.02.2005
22.02.2005

Pet
To je jasný, přece jenom mít místo motoru sněhuláka moc nepotěší :)
12:20:07
22.02.2005
22.02.2005

Peklo-Evo-Luboš
-> Pet: No, jo, litoval sem toho taky ze sem to neblejsk, ale v tu chvili byly vsechnym moje myslenky smerovany k tomu abych v poradku odjel...

10:28:56
22.02.2005
22.02.2005

Pet
škoda žes to nevyfotil, mohlo to bejt pěkný 

20:06:50
21.02.2005
21.02.2005

Peklo-Evo-Luboš
Musim se s vama podelit o jeden zazitek. To si takhle dva dny stojim na parkovisti v Krkonosich a chci odjet na sjezdovku. Jenze napadlo asi tricet cisel snehu. Takze musmi nejdriv ocistit auto a odhazet vyjezd. Podbehy kompletne plny snehu tak sem to vymetl a sedl do auta, ze zkusim nastartovat. Bohuzel (v tomhle pripade nastesti) mi nevyjizdi starter pokazdy, takze kdyz trikrat nevyjel, rekl sem si ze na nej poklepam a ze s motorem jeste otocim rukou, aby to mel lehci...
Tak otevru viko a koukam ze je motorovy prostor plnej snehu. Kouka z nej asi centimetr krytu saciho filtru, jinak je to rovny...tak jsem to vybral a omet...vytrel rozdelovac papirovym kapesnikem, a napodruhy nastartoval...Kolem chodili majitele faibii a opelu, ktery staly kolem a koukali se pod kapotu, kde meli to samy...a jeden prisel a povida...teda chlapi, klobouk dolu, famozni auto... :-)
No a o deset kilometru pozdeji to zaclo jet na tri valce, tak sem tu vodu z rozdelovace a z civky a kabelu jeste jednou vytrel a v pohode... :-)
Tak otevru viko a koukam ze je motorovy prostor plnej snehu. Kouka z nej asi centimetr krytu saciho filtru, jinak je to rovny...tak jsem to vybral a omet...vytrel rozdelovac papirovym kapesnikem, a napodruhy nastartoval...Kolem chodili majitele faibii a opelu, ktery staly kolem a koukali se pod kapotu, kde meli to samy...a jeden prisel a povida...teda chlapi, klobouk dolu, famozni auto... :-)
No a o deset kilometru pozdeji to zaclo jet na tri valce, tak sem tu vodu z rozdelovace a z civky a kabelu jeste jednou vytrel a v pohode... :-)