-> Saky: mi to teda davas vyzrat

, ale vazne : neuraz sa na mna, ale jaksi som tu nevidel tvoj vlastny napad, v podstate vacsina veci co tu ponukas su kopie podla materialov AZNP (este k tomu pre rallye vozy), nevravim ze je to zle, a xcel by som si u teba objednat napr. vystuhy na sikme ramena, a to ze ti nikdo nenadava asi suvisi s tym ze si tu dlho, ponukas kopec veci, vela ludi odtialto ma tvoje veci na aute...no a ked ja si dovolim niekedy nieco napisat (diskutovat s tebou), tak som hned ten najhorsi....
rovnako sa mne nezda ako moze inzinier napisat ze Acka sposobuju skrutene POZDLZNE ramena....nepochopim, fakt sorry !
Kurva, a to stym naraznikom som myslel tak jak som to napisal, pri mensich rychlostiach ma vyznam, to je jasne, ale pri rychl. nad cca 40-50 ti hovno pomoze...za tym si stojim ! si spocitajte aku kineticku energiu ma rychl 20m/s a viac 1000 kg teleso...ved ta skodovka co som z nej bral vlecku bola naburana do zabradlia asi 30 metrov za 90 stupn. zakrutou v ktorej nemohol ist viac nez 60-70 (ja tam xodim 30kmh),a som pozeral co by som si zobral z predku a nebolo tam nic, to mi verte...tam kde su nohy mal prednu napravu...samozrejme ze mal NARAZNIK (teda po naraze uz po nom nebol ani stopy), ale teda ked si niekto mysli ze mu naraznik zachrani zivot tak mu jeho nazor neberiem...
-> Labros: kurva, mas vzacnu (aj ked coraz castejsiu) vlastnost dokonale prekrutit vsetko co clovek povie (a vyuzivas to ze tu pisem uprimne, a nie ako niekto kto si veci prifarbuje,aby vypadal neomylne). To ze sa da vlecka prehodit za den si stojim, ked mas zdvihak, a proste vybavenie a 2 ludia to zvladnu (den myslim od rana do vecera), ze xodim s lankom plynu do servisu je picovina ! kurva keby som nemal vsetko vymenene, tak by som to sem nepisal, auto robim skoro kazdy vikend, a urcite sem nepisem vsetky problemy co mam, lebo ich dokazem vyriesit a to ze som bol v servise bolo o tom ze som si nechal nastavit karbec, pretoze stare auto nastavovat (najma skoda) podla knihy je jako vieme blbost, proste bohatost na testery, predzapal, no a mrkol aj na ten plyn a sam bol z toho hotovy (a to je stary dedo, co robi skody cely zivot) a nevedel mi pomoct...takze tak a nepis tu blbosti ze jako chodim do servisu s lankom na plyn...
tak sorry za dlhy prispevok a nadavky