Clanek

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 20.02.2003 do 25.02.2003, založil/a
řadit dle data
19:59:33
25.02.2003
Jirik
Ta 626 mi něco říká. Jeden jí u nás taky má. A sám říká že je to slaboučký a hlavně moc težký. Víte co je ale legratse největší. Když všelijaký tyhle tunynky (škodovek nevyjímaje) hrne do kopce nová avie nebo transit. Jezdím do práce busem a vždycky čekáme v kopečku (Plzeňští a plzněznalí znají) na Rokycanské a to je panečku podívaná. Nedejbože že se rozhodne majitel tuněného Seatu bílého (že jo Dane) předjíždět do kopce se vlekoucí kamion, odpovědí je mu blikání světel a pak taky tutůůů a přilepení transiťáckého nárazníku 2 cm od toho jeho. Druhá stránka vjetsi jest, že někdy řidiči náklaďáků a dodávek jezdí taky jako prasce. Není nic hrůzostrašnějšího než proti vám se do zatáčky řítící prázdná dodávka s pohonem zadních kol. Je vyloženě vidět jak ten zadek poskakuje a ujíždí, pak už jen zatínám zuby a čekám kdy to bouchne. fuj 78
19:43:29
25.02.2003
Dan
Jó, bijo dýzl, to jest vjets !
U nás ve dvoře taky maj chlapi, co makaj s bagrem, Sijéru dvojlitr dýzl a hádejte čim to krmí....
Dyž stojí před branou, taxe nám klepou dveře vod hajzlu.... Dýzl jezdítsí na bijo jest fskutku silně vibrační a hlučivé zařízení nehorázného kalibru 47
18:13:04
24.02.2003
U-Geen
Aby ne když tam leje bio-diesel
09:27:17
24.02.2003
Luděk
Jsem byl minulej tejden v jedný firmě a u skladníka v kanclu koukají dva maníci z okna se slovy:hele,jaký přijelo pěkný eRko.Taxem vykouk taky a bylo to Garde,origo stav,fakt velice šlušný (hned bych ho chtěl),taxem je poučil o typu vozu a maník odvětil (jinak se jmenuje Ďurišík a tvrdí,že Zazaa je soused),že pro něj jsou všechny 2D Škodárny eRka.Taxme dali trochu řeč,měli tam na stole zadní lampy na nějakej náklaďák,taxem jim vysvětloval,jaký způsobem bych chtěl udělat eRko,načež pokyvovyli hlavou a nakonec šmrxa povídá,no jo,ale bude to pořád Škodovka.Taxem toho nechal,sám má 100 let starou 626 a původně jsem si myslel,že v tom má dobrý nafťák,ale omyl,má v tom špatný benzíňák (tluče jak kráva).
17:33:10
22.02.2003
Palic - zrušená registrace
Radek ma pravdu, ja kdyz bych mel nejakej ten desetitisic tak si takya koupim neco jinyho a ne SHADE za 7klaciku.......... :-))))52
16:35:22
22.02.2003
Radek
Heledte ja si myslim ze je uplne zbytecny aby oni si dokazovali jaky maj auta a my zase jak sme to nandali nejakymu zahranici. Ja mam Rapida samozrejmne ho nemohu srovnat s Oplem je to vo necem jinym a samozrejmne ze by se mi libylo novi auto ale neb jsem student a neb jsem kutil tak Skoda je pro mne ta nejlepsi volba. Jo a jinak si myslim ze je zbytecny říkat jak to kdo komu nandal to by museli mit oba uplne normalni motory. Ale říkám Škoda je fakt pro mně to nejlepší.
16:03:52
22.02.2003
Palic - zrušená registrace
CHIPe si mi pripomnel, s kamosem jsme jeli od Brna na Bratislavu s jeno vy rochtanou feldou 1.3 a v aute sme byli 4, jedeme si to takhle na 5 140 a najednou se objevil typek v radoby otunene Honde Civic, tak sme si z nej udelali prdel, jak nas predjel, tak kamos na to slapnul, po chvili se felda zmatorila a na tachu mela 180 a predjeli jme hondistu, koukal jako puk, nelenil a chtel nas opet predjet, ale v tu se pred nami objevil mirny stoupacek a hondista nas nejak nemohl predjet..... :-)))) dobre mu tak, pokracovalo to jeste nekolikrat, on nas predjel pak mi jeho a porad dokola......... proste nam nemohl ujet...... :-)))
To jsem mozna trochu vybocil, ale felda je taky SHADE ne??? :-)) Ze nas pomlouvaj ze nam promerujou tachometry, tak at si zjisti kolik promerujou jim, a budou se strasne divit........... telatka jedny nuklearni.... 3
08:27:28
22.02.2003
CHIP
Hmm, Dan mi pripomnel jednu prihodu, ktera se mi stala na podzim. Jel jsem a tesne pred mohelnicahem (to je docela slusnej kopec) me predjel borec v kadetu (asi nafta, protoze mu to coudilo jak svine). Ja jel ve trech lidech se svym rapidkem a v klidku jsem ho na tom mohelnicaku dojel a predjel na ctverku. Ten musel nadavat. Panove ale jak si to tak ted prehravam, tak tomu to fakt extremne coudilo. No proste hnus 78
22:03:50
21.02.2003
heky
Vite jak se pozna auto -- sracka?
Majitel se to snazi nekomu "nandat".
20:16:07
21.02.2003
Dan
2 wekky: 40
přesně tady ty zmrdy nesnášim. Např. tady : totálně schnilej Kadet 1,8 (8V), zespod přivařený profily, aby se nerozpad (fakt, beze srandy), sundanej koncovej tlumič a "Můžete mě fšický políbit prdel, páč já mam KADETa a vy jenom připosranou Škodofku a já sem tim pádem pán světa".....
To samý v bleděmodrým platí pro Golfáky - novej lak na totální schnilotině a dyž to dělali, tak ten kit na to auto normálně natahovali kleťákem a dělali armatury z prken, protože na takových šunkách neni kam ten kit chytit 47
Dycky vim, jaká bije, dyž k nám do krámu příde mlaďas a chce 3-kilovou pikslu kitu se skelnýma vláknama. Kouknu z vokna a tam stojí Kaďour, děravej jak řešeto a na zadním skle nápis TUNING. Mračítka z elektrikářský izolačky, apod.
No a tyhle zmrdy, co si myslí, jaxou hustý, je totální slast si vychutnat např. v kopcích a pod., gde jejich "super natuněný káře" poněkud dochází dech a pak na městě při pokecu se ňák nechlubí, že mu to v tamtom kopci "dala škodofka"...... Proč asi ? Ale samozřejmě místo toho nadzdvihne fakt, že támletý škodofce sem to dal na rovině, hned za začátkem obce....... Óóó, jak udatné a chrabré, což ?!
Proto dělejte fšecko proto, abyste to takovejmle chudákům mohli ukázat, že ty jejich zbořeniny, přitažený z rajchu za pár šlupek, si můžem dát xvačině v každým kopečku.
To je muj názor. 4
08:10:22
21.02.2003
wekky
Proč se nad tím rozčilujete? Vždycky se najde dost debílků, co mají v hlavě nas**no a myslí si, že jsou nejlepší a IN. Poznají se podle starého velkého auta se spoustou samolepek zvyšujících výkon, nízké inteligence a tepláků s třemi pruhy....
Nejlepší je si jich nevšímat, víme svý a jim nic nevysvětlíš. Chce to klid.4
07:31:40
21.02.2003
Dark.lort
Tak kdyz jsem si nektere nazory cetl tak jsem se malem78 Tak jsem se tak 30 ze jsem jim tam napsalk clanek co si o tom zhoba myslim.To me zase po ranu nasralo,kurva.To jsou takovy kreteni.Kurva90
23:20:10
20.02.2003
Samantus
Tohle ste cetli? www.novinky.cz/Index/.../ 3621.html ty nazory nekterejch debilku, z toho by clovek blil.
Extreme Tyres