RAPID ZA 330 000,- !!!!

prohledat
244 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 07.02.2005 do 14.02.2005, založil/a TUNER
řadit dle data
11:35:10
14.02.2005
kirri
-> Tuner#2: to chce klid a nohy v teple, každej někdy ulítne, ale hlásat nepravdu nemá cenu, to je fakt
11:24:16
14.02.2005
Tuner#2 - zrušená registrace
-> jettronic: Mě by zajímalo, proč jsi se vůbec neomluvil krtovi, za to jakou blbost jsi mu radil... Co kdyby dal na tvojí radu a koupil ho místo XTC??? zamysli se raději nad sebou než mě začneš nadávat a urážet... Mimochodem to, že ten člověk předtím stavěl Williamse jsem tu už psal a je to věc, kterou ví snad už každý, kdo se zajímá o škodovky...
11:18:14
14.02.2005
-> jettronic: Proč mě nadáváš do blbů!!!??? nadával jsem Ti a urážel Tě snad někdy?????? Ani jednou a není to ani můj styl, ale nelíbí se mě kecy a k tomu ještě nepravdivý!!!! Jednou jsi slyšel Magnata a hned je to pro tebe top věc, ale abys uměl nezávisle porovnat a doporučit to ne.... A kecy, že ta Vectra je přeplňovaná - cha, cha - auto jsem viděl na vlastní oči a před pěti lety mu nic nechybělo, tak nevím co tu píšeš o dodělání - to auto bylo komplet udělaný pro zákazníka....
08:23:31
14.02.2005
aDAm
-> jettronic: heh tak touhle hlaškou si mě pobavil;-) "je jich tu víc ale jen jeden originál...." s tim bych se klidně hadal.....
07:20:00
14.02.2005
MATTESS
-> jettronic: Jo, to auto jsme videli v Praze (ped 5-ti lety??) a turba jsem si teda nevsim. Jenom jestli synacek ti pekne nekeca. Takovych uz tu bylo. Pekne to nafouknout a kdyz dojde na lamani chleba, radsi utecou1
22:50:31
12.02.2005
jettronic
-> K!RR!: no jo porad tak sem se splet no....ale hraje moc dobře1
22:49:41
12.02.2005
jettronic
-> Gryzly: je jich tu víc ale jen jeden originál....
13:13:51
12.02.2005
Gryzly
-> jettronic: Ale těch kabríí je tu víc. Ale je tu možná jen jedno z Belgie.
12:30:39
12.02.2005
kirri
-> Tuner#2: sem z toho voĽaký zmetěný
motor z vectry V6 175 koní teď přeplňovanej9
převodovka ze škodovky a teď zase z tatry9
cena 1500000,- teď 330000,- 9

no a ještě má Xecutor jiný než plechový koš3

63
11:01:31
12.02.2005
RadstaR
Nj informace z paty ruky jsou vzdy ty nejpresnejsi :D
23:12:44
11.02.2005
jettronic
jinak informace mam od jeho syna a ríkal mi že tam je převodovka z tatry...a že je přeplňovanej...teď jezdí bez chyby ale co ja ho vyděl tak potřebuje dodělat....jinak nevím jestli jste ten motor viděli ja jo a je tam teda narvanej neskutečně...mimochodem jeho tata se podilel taky na červenem rapidu williams a není to jediny auto co ma ma ještě original rapida CABRIO krasny auto...prej se delalo na zakazku do belgie v ČR je už poslední:(((
23:07:13
11.02.2005
jettronic
-> Tuner#2: ¨nevotravuj blbe ten majitel se jmenuje Štohl a bydlí na luka v Praze klidně si to ověřte že nekecam...
18:47:35
11.02.2005
bojebuk
Tak tohle cist nebudu3
11:25:47
11.02.2005
MATTESS
-> Tuner#2: 3 3 3
10:46:38
11.02.2005
kirri
-> Milošek: tak tomu už se dá říkat velkosériová výroba (JOKE)
10:45:29
11.02.2005
-> K!RR!: Třeba je to další zaručená informace, stejně jako, že Xecutor má jiný než plechový koš...
10:40:41
11.02.2005
Milošek
-> jettronic: hm super zachvily se dovime ze to mam motor z migu cipnutej:)podilel se na kastly pininfarina a lak je origo ferrari s podpisem pana enza......cim dyl tu auto je tm vic je kolem neho bludu takze tech 330000 neni cena ale pocet verzi vypustenej kolem tohodle auta.....4 3
10:37:33
11.02.2005
kirri
-> Tuner#2: taky teda nevím čemu mám věřit7
10:32:57
11.02.2005
-> jettronic: Přeplňovanej?? To dělal kdy? a převodovku z Tatry tam jen zamýšlel, co já vím.
09:07:44
11.02.2005
kirri
no aspoň tam psali, že tam chtěli dát z té 613, ale pak že tam dali upravenou škodováckou, tak nevím kde je pravda1

-> jettronic: hele, tak kde je pravda? Je to auto na papírech? JAkto že to nemá omezovač do 250km/h??? Jen se ptám 4

-> Max: taky tu nikdo neříkal jediné křivé slovo ke konstrukci4 Určitě to chce odvahu, a ten kdo to dělal, se musí vyznat, ale myslím, že utopie se to klidně dá nazvat a to nejen toto auto, ael i jiné (nemyslím škodovky a ne tady na webu) jen abyste rozuměli
07:02:24
11.02.2005
MATTESS
-> jettronic: to je predelany? Byla tam prevodovka skodovacka, alespon co jsem cetl.......
23:38:25
10.02.2005
jettronic
TY VOLE TOHLE AUTO JE MYHO KAMOSE JE V TOM MOTOR Z VECTRY!!! A JE PREPLNOVANEJ!!! EXTREM!!! PREVODOVKA Z TATRY JEL V TOM 260km/h
22:10:37
10.02.2005
Max
no huuuustá debata.....musim se přiznat,že jsem tu debatu nečetl celou.....prostě už jsem to nemohl vydržet. Některý ty keci jsou fatk strašný....
Nepovažuju se za génia....ale když někdo neví co je individuální stavba(přestavba).....že taková instituce funguje,to je jeho boj...ale ať netvrdí že je to nemožný. KOmuse to líbí nebo nelíbí,to je jako u každýho jinýho auta.....kolik lidí tolik názorů....Mě osobně to auto designově až tak moc nevzalo,ale smekám před konstruktérem.....zkoušel i jste si někdy něco zpočítat? Myslim na auto....nejni to žádná prdel..a když to má ještě uvést do provozuschopné praxe,tak si myslim že si nezaslouží aby jeho dílo bylo nazýváno utopií...
06:42:10
10.02.2005
TUNER
-> marcelus: Nee,to dvoukilo bylo černý...pěknej vrak...4
21:59:12
09.02.2005
Vojta - zrušená registrace
Ze se vam tu chce porad hadat.....boze...
16:53:33
09.02.2005
marcelus
to tuner-nebylo to 200 sx červený a ten týpek takovej brejlatej mlaďák?
to k!rr!-jo tak je to možný, já se timhle zas tolik nezabejvám, ten známej kupoval za měsíc za padesát litrů novej motor, tak vybírej fakt pečlivě
14:19:43
09.02.2005
VeTeV
-> Sid Vacant: cajk ja te odsud nevyhanim, nezenu a jestli si myslis ze si kvuli tobe budu rvat zily ses na omylu...

Kirri aspon an rozdil od tebe dokaze sve postoje trosku objasnit ty se naseres a napises mi spoustu spostoty na ICQ
10:24:36
09.02.2005
Labros
-> Sid Vacant: vem si příklad z Kirriho, ten se taky nenechá odradit 4
10:23:22
09.02.2005
kirri
-> TUNER:
!!!!!!ještě se ho nevzdávám!!!!!!
10:13:01
09.02.2005
TUNER
-> K!RR!: Taky jsem kdysi jednoho scháněl,ale když ho ten týpek přijel ukázat tak jsem se mu jen vysmál.....Byl to totál šrot....Ale tenhle vypadá z venku pěkně....S tima turbama je to pravda,ale to je u fšech turbomotorů.Musíš jim prostě věnovat větší péči než atmosférám......Přeju ti dobrej kup a ať se ti to nese*e,protože jinak v tom utopíš pěknej balík.....
Taky mě mrzí jak jsi rychle vzdal fakíra...8
09:27:18
09.02.2005
Milošek
-> K!RR!: mo 200sx je celkem pekny ale prej na tom casto praska obtokovej ventil turba.....proto to vetsinou nema vykon a je to "linejsi"4
08:08:32
09.02.2005
kirri
-> marcelus: co je na té fotce, tak je ještě před tím faceliftem,j je to ročník 1995
08:06:17
09.02.2005
kirri
Nevím jestli jste to všichni dobře pochopili, já už ale nemám sílu to tu po X-té vysvětlovat, mám i tak celkem pochopení, že se na mě většina lidí dívá skrz prsty, někdy se fakt nedivím, auto tu už nemám dlouho, mám ho někde jinde, viz moje ID karta, mno tak řeknu to takto, na nikoho nechci házet špínu, moje reakce vyplynuly z vašich, ten kdo si to přečetl celé tak pochopil, zároveň se chci omluvit teda jestli sem se někoho dotknul, vím no je to neohrabaně napsané, ale jinak to neumím.

-> lubosgls: řekl bych to takhle, nevím možná to berete jakobych se otočil o 360stupňů, třeba je to pravda, nevím, ale mě se nezdá, od začátku jsem věděl, že mi Favorit nevydrží na věky, ale zároveň mám k němu určitý vztah, jako asi každý měl ke svému 1 autu a to že si na takovýhle autech uděláš kopu věcí sám, to je pravda, pro někoho je to právě tento impuls, aby mu škodovka vydržela co nejvíc, né-li nadosmrti. No pár věcí sem tak nějak sám dělal, ale žádný extrémy, jako přelakování atp., ale třeba například, jsem byl při montáži alarmu a rádia - na tom sem se aktivně podílel a dalších maličkostech.
No a u atu zahraniční produkce a novějšího data výroby, tohle nebude možné a popravdě, chybět mi to nebude
02:32:53
09.02.2005
lubosgls
uff tak jsem to celi precetl ze zacatku jsem si chtel zanadavat, ale nejak me to preslo .), ale souhlasim s hodne lidma ze si se KIRRI otocil o 360 a ze zacatku co jsi psal jsi vlastne pospinil vsechny co jsou tady na webu a "hrabou" se v autech, jinak jsi me chvilama pripadal jako clovek co prijde a fan stranky skodovek a jde jenom nadavat a pomlouvat co kdo udelal a nechape tu podstatu tohohle vseho jak to popsal myslim ze Saky, jinak mas pravdu v tom ze si kazdej dobira tvy favo nevim jestli ho teda jeste mas .), nevim co jsi na nem vsechno udelal vim jen ze jsi tam dal stropny hodiny a videl fotky jak to auto bylo zasrany a ze je zachovali, kdbyby jsi na nem sam neco udelal tak to mozna pochopis, ted me pripadas (zpetne) jako borecek kterej byl ze zacatku nadsenej fotkama krasnejch predelanejch aut a vsim co jsi kolem toho precet a prisel nato ze to nema cenu ze je lepsi si koupit ojety auto a porovnavat co by sis mohl koupit za 330t nebo za 1,5M to na tyhle stranky vubec ale vubec nepatri, muj nazor k tomu rapidu ja bych za nej taky nikdy 330t nedal i kdybych je mel, protoze si chci auto udelat podle svych moznosti a predstav jinak by to pro me stratilo smysl
22:52:50
08.02.2005
marcelus
to sid vacant-neber to tak vážně, děláš jak dyby tady do tebe ještě nikdo nerejpal, vobčas to je náhodou sranda číst tyhle hlášky
22:37:11
08.02.2005
Sid Vacant
to All: takže se loučim, evidentně na těchto stránkách nejsem výtán....nemám zapotřebí nechat se urážet!
21:44:27
08.02.2005
marcelus
jinak myslim že se dělal někdy 97 nebo 98 facelift a to co máš ty na tý fotce je myslim už po tom faceliftu-má to jiný světla, ale nejsem si jistej, každopádně cena po faceliftu modelu 98 bude uplně jiná - ten sem viděl loni prodávat někde na netu-to už bylo kolem 300 kolíků, jinak u nás poměrně netradyční auto, taková mr 2 je proti tomu masová záležitost
21:36:07
08.02.2005
kirri
-> marcelus: no uvidíme, já sem měl čest se v jednom kousku projet a mě to plě vyhovuje
21:32:45
08.02.2005
marcelus
mluvim přesně vo tom typu co s dal na fotku k tématu prodeje tvýho fáčka, jiának jesli na to máš takový nároky jako si psal, tak to si asi vybral dobře, ale bacha abys dobře vybral konkrétní kus cenový rozdíly sou velký a stav a výbava taky, jeden známej kupil tenhle model 95, ročník 94 za 130, pak do něj přibližně 70 narval, jak začli vodcházet vjeci a pak ho ještě rád za 130prodal, jinak spotřeba mě u toho taky nepotěšila, ale třeba dyby to bylo v lepčim stavu, tak to žere míň, spotřebu v papírech sem nikdy nezkoumal, jinak von se nedostal pod 12 litrů-turbo je svině žroutská
21:21:42
08.02.2005
kirri
-> marcelus: jj mluvíš o tom typu S14?, já nechci nějakej ultimát:) jen se svižně a hlavně luxusně povozit, a myslím, že je to to pravé (další kritéria, musí to mít 2 dveře)
21:15:53
08.02.2005
Sid Vacant
to All: tenhle web navštěvuju proto že si tady člověk pokecá o autech, taky trpim nostalgií ke svýmu prvnímu autu. Na nikoho se tady nesnažim masírovat! jestli si to někdo myslí je to jeho věc! Můj názor na tohle auto je možná špatnej! na nikoho neůtočim jako Vetev! kterej leze na moje stránky a dělá tady ze mě nezodpovědný pubertální hovado
21:14:25
08.02.2005
marcelus
sorry, to bylo to k!rr!
21:12:58
08.02.2005
marcelus
jo jinak v tom tvym vysněnym nisanu 200 sx turbo, sem se vezl a měl sem z toho takový rozporuplný pocity, 200 ps je paráda, ale právě na těch 200 kobyl se mi to zdálo poměrně líný, páč je to trošku těžší, zdálo se mi že je to koncipovaný spíš jako pohodlný celkem luxusní auto se sportovním nádechem, né jako čistej sporťák, jinak to povození bylo dobrý
21:05:12
08.02.2005
Sid Vacant
-> VeTëV: tak nevim co si mám o tobě myslet, jestli ti přijde že machruju je tvoje věc, těch 210 je focenejch na přehledny dálničnim úseku v 6 hodin ráno. Moje řidičský umění nemáš právo hodnotit! všimni si že tady s tebou jednám slušně!!! ocenil bych stejný jednání i od tebe!!! ten mladej hejsek mám bejt jako já???? jinak můžeme vše řešit přes ICQ protože nemám rád když tady na mě někdo cizí háže špínu!!
20:25:03
08.02.2005
Milošek
jo oct. 1,8t jsem mel taky cest drajvrovat je to libustka-jel jsem jako v shade 1.st,2nd3.st a kua najednou tam bylo 140 a to sem mel ani ne pul plynu je to nadhera:)))
a mit 300tkč tak si koupim vymazleny tdi(86kw a vejs:)) oktavku a jsem vysmatej
19:30:50
08.02.2005
kirri
-> Jirik: jo no vůbec octávky jdou pěkně za plynem , já jel v tej naší cca 185 tachometrovejch, víc už se nechtělo, ale fakt komfort, žádnej hluk, dělá to taky ta německá dálnice:)
19:08:55
08.02.2005
marcelus
ty vole tohle sem přečet celý a už pomalu ani nevim vo čem to bylo, hele mě se z toho zdá, ža ani sid ani k!rr! ani další neřekli že to je špatně vodvedená práce, nebo neco podobně, ale že ta cena je komplet nereálná, a že to tady spousta z vás hodnotí jako total unikát-berte to tak, že kdyby v tom byl klasickej motor z rapida, třeba i upravenej, tak skoro nikdo z vás neřekne že to je takovej unikát, jenom je škoda že se to dycky strhne k takovejm osobním urážkám, stejně nevěřim, že kdyby někdo z vás měl 330 tisíc, tak že si koupí zrovna tohle
19:08:26
08.02.2005
Jirik - zrušená registrace
Dyk jo. 1 hehe. Já se taky nepředvádím, káru šetřím. skoro.... 3
Ale že to láká, viď ? Ten minulej čtvrtek jsem to Tédéíčko taky provětral. V dojčlandu sice po dálnici, cestovní kolem 150ti. Z hlediska spotřeby optimální, ale testnul jsem to na 170 a bylo to gut, neboť v tom robustním autě nemáš žádnej pocit rychlosti.
Když jsem v NUE zabloudil a potřeboval se otočit a vrátit, taxem zacouval, přehodil čumák, šup za jedna a rozjezd. Vůbec se nedivím majiteli tý Oktávky, že s ní tak blbne, hrozně to svádí.
Dokonce to Tdi gumne i na trojku. Krása.
A jaxem říkal, druhej den jsem vytáh svojí šůtu, chvíli jsem si zvykal a pak si to sedlo a výborně svižně jsem si zajezdil.
Nebylo to tak komfortní, ale pěkně drncací sportovní svezení. Juch.... 1
19:01:41
08.02.2005
kirri
-> Jirik: jiříku, já to nepopírám, to já vyskoušel i naši bývalou 1.6 na krev, ale ne německý dálnici, jezdím jak umím, určitě nikde nemachruju ani s holkou v autě,no víš jak to myslím, ne?
18:57:05
08.02.2005
Jirik - zrušená registrace
-> K!RR!: Víš jak jezdíš teď, ale uvidíš jak budeš jezdit až přesedneš do silnějšího.
Alespoň první tejden dva určitě.
Já jsem jel párkrát s Oct. 1.8T a prostě mi to nedalo, po dálnici jsem to prášil jak nezřízenej a ve městě párkrát pálil gumy i na 3ku.
Prostě ne kvůli tomu, že bych se předváděl, ale kvůli tomu, že mi to prostě nedalo nevyzkoušet ten morbidní zátah.
Než si to sedne, tak to nikomu nedá a prostě si užívá, juju, tak to je.
Taky bych třeba už dávno jezdil s něčím jiným, ale zatím se mi nechce a navíc je mi tý šáde líto, protože jsem si na ní tak nějak zvykl a přirostla mi k srdci a kdoví u koho by mohla taky skončit.
Ještě se prostě chci nějakou dobu vrtat ve škodovce a pak se uvidí, z domu ale pravděpodobně nepůjde. Mám ještě nějaký plány..... 1
Extreme Tyres