-> Tony Outland 15.12.13 18:50:22: V eSku až do Sýrie? Dobrej nářez, řidič a spolujezdec musel z toho auta vystupovat úplně prkenej Fakt je to rok 84? Na to že to tedy maj fungl nový auto, tak už je slušně omlácený Navíc mne zaujali žlutý SPZ. Pošleš mi to prosím na email: Jirka.mendl@email.cz Díky ;-)
-> mischicka 14.12.13 22:38:18: Kabina by měla být bez"fousu" s plechovou lisovanou maskou a jen se dvěma světlomety,tak jak je na té fotce předtím.Ta kabina co je na modelu je z doby kdy se na RTOSky používaly "autobusový",tu
díž tam nemá co dělat.
09:56:03 15.12.2013
myschaak AZNP K.Hora
-> Enggik: něco jako ten žigul...jen potřebuju trosku
09:55:46 15.12.2013
myschaak AZNP K.Hora
-> Enggik: budu si hrát s modelama
23:09:18 14.12.2013
Enggik
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : My ji chystáme oba, ale každej v jiným měřítku
-> Stepan FUN: už je pár avií na Včkách....začli je dělat docela brzo....samo že to bude ještě 4q s řazením pod volantem
15:11:51 14.12.2013
Domajz
-> conwoy69 14.12.13 12:17:16: Presne s touhle myslenkou si pohravam posledni rok, mam i vyhlidnutou fildu, akorat ma jednu velkou vadu - stresni okno, dokonce dve stresni okna, je to dovoz z Fr, ale zase by mohla byt za par penez a kastle neni zhnila jako u tuzemskych.
-> mischicka: To nevím, jak dlouho ho ten Jihotrans má... Je to možný, já to jen zahlíd tam a vzpoměl jsem si, že se to tu řešilo, tak jsem to sem dal... tyhle přívěsy jdou celkem mimo mě
-> conwoy69: Jo, taky jsem koukal, hned jak jsi mi řekl, kde to je, tak jsem si dal googla, že se kouknu a co tam nevidím... přivedl si mě vlastně na stopu
-> Stepan FUN: No neříkám, že by se mi to nelíbilo, ale těch důvodů proč né, který jsi vypsal, jsem si vědom I proto mne spíš dlouhodobě láká A15ka A proč by nešla Avie na Véčka? Tam bych snad viděl jediný problém s věkem.
09:48:47 14.12.2013
StepaNoFUN
-> Enggik: Jsi si jistej, že bys to chtěl? Pokud je to přes 3,5tuny (jako že na 99% bude), tak to mimo pojistku za balík, STK každej rok atd. bohužel znamená platit silniční daň... I když to máš doma jenom pro sebe. :-/ A že by z Avie šel udělat veterán? No nevím...
00:02:53 14.12.2013
Enggik
-> Joey 120 LS: V Počernicích u vás?? Za kolik to nechaj??
Avia odtahovka, jen se nemohu zbavit pocit zda to původně nebylo něco jinýho (aspoň kabina), nebo měli odtahovky takovéto pruhy? Zaujala mě ta 2místná spzka.
Mimochodem foceno v Horních Počernicích, stojí v areálu jednoho autobazaru (asi na protiúčet, pač tyto auta nevykupují ani neprodávají)
-> Jozka 13.12.13 11:07:14: Žlutá tečka značila příslušnost k tehdejšímu podniku ČSAD a byla určena pro snadnější identifikaci složkám silničního dozoru při kontrolách dodržování vytěžování vozidel a k zjednodušení počítání odvezených "fůr" sklápěčkami.Nevím jetsli ten stěhovák je vůbec sériovka nebo jen naroubovaná nastavba s RTOS na RTD.
-> Nwkt: mazec...jako doublecab v 5ST jsem viděl ale kozla ještě ne
17:15:14 13.12.2013
mischicka
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zas tady všechno nemusí být 30x, takže občas nezaškodí podívat se zpět, navíc 3. stránka není tak dávno, aby si to člověk nepamatoval Ale na uši se stavět nemusíš Michale
15:53:12 13.12.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Domajz: Já nevím, že tě to pořád baví prohlížet X stránek dozadu a hledat, kdy už tady ta fotka byla. Ale jestli tě to fakt tak baví, tak se klidně stavěj na uši, mě je to jedno... :)
Jestli to je Indie fakt z fotky nepoznám. Kdybych měl nějaký širší info, určitě bych ho napsal u konkrétní fotky.
-> Jozka: Taky už jsem to nejednou viděl, ale nějaký klíč k tomu netuším.
11:07:14 13.12.2013
Jozka
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 13.12.13 10:41:30: Tak těch fakt asi moc nebylo - a s kabinou ve "stěhovácích" barvách už vůbec ne.. Co jsem ale viděl x-krát, je ta žlutá tečka na střeše, toho jsem si všiml již jako malé robě a přitom dodnes nevím, proč měl bolševik (nebo jen ČSAD?) náklaďáky takhle oďubkovaný.