Super záběry na přední nápravu, hlavně na brzdách a v zatáčce je zajímavý jak moc to pracuje a to má racing HPčka tlumiče, ale co vím tak asi jen řízlý série pružiny.
JJ je to Mohelnice nad J. a konec záběru je ve Svijanským újezdu.
Zvuk tak nepěkně zmršil Virtualdub,
neb se v jiným programu na úpravy videa neorientuju.
13:02:30 08.09.2010
Pavel P..
-> Laďo: teda ten zvuk je jak z čínskejch videoher.. jinak jízda pěkná
12:25:41 08.09.2010
Mr_Kubas
-> Laďo: Koukám na začátku videa projíždíš Mohlenicí n/J, ne?
02:35:38 07.09.2010
Laďo
Konečně jsem se dokopal sestříhat a nahrát nějaký to video s pořádným autem
Škoda 130Rs - original
10:16:02 06.09.2010
sytic
-> VeTeV: Musím říct, že v té době to byla opravdu hodně dobrá cena. Miss ČR bývala v 90. let velice kvalitní soutěž - slušné zpracování, ceny a prestiž. Kolem roku 2002 se úroveň začala snižovat a šlo už jen o vydělání pěnez na sponzorech s minimálními náklady. Vím o tom hodně, tátova firma skoro celou dobu dodává Miss ČR plavky do soutěže...
-> Tomaso435: dej sem svou fotku a my rozhodnem jestli bys měl šanci vyhrát
08:00:49 06.09.2010
VeTeV
-> sytic: to jsou změny - v roce 90 dostala fakana(ten už se chudák jistě rozpadl :-)) a co dostávají dnes
07:50:49 06.09.2010
Tomaso435
-> sytic: škoda že mě v roce 1990 nezvolili králem krásy
02:37:35 06.09.2010
sytic
Pro mnohé nejdříve nezajímavé video... To se však změní v čase 4:50
Stříbrné překvapení, které je v tomto provedení dnes opravdu vzácné.
Miss Československo 1990 / 1990 Miss Czechoslovakia
14:09:18 04.09.2010
sytic
-> Tomaso435: Ve Favoritu jde o zvlášť drsnou věc :-D Ale možná je jízda bez pásu zvyk Martina Tomsy ještě od policie Dobrej postřeh, já si nevšimnul
09:13:56 04.09.2010
Tomaso435
-> sytic: mě se líbí i ten seriál, kdž šel v telině poprví sledoval sem to od samýho začátku.... všímáš že vašut je drnsnej frajer a že se nepoutá?
01:00:42 04.09.2010
sytic
Edisek: Diky, nechápu, proč mi vyhledávač tuhle diskusi nenašel. Dokonce víckrát a zadával jsem slova jako film, filmu, ve filmu... A prd.
00:56:45 04.09.2010
Edisek
-> sytic:
mělo by tu být téma "Škodovky ve filmu"
00:15:25 04.09.2010
sytic
Protože jsem nenašel vhodnější založenou diskusi (pokud existuje, dejte mi sem, prosím, odkaz, děkuju), bude zde vkládat své příspěvky s obrázky Favoritů/Formanů z různých televizních seriálů nebo dokonce filmů, především dobových, tedy z období let devadesátých.
Zde úlovek z velkého filmového projektu z roku 1996 - Mission Impossible
Policejní Škoda Forman na ulici
Tomaso435: Musím uznat, že seriál to není zrovna nejlepší, ale Tomsův Favorit mě ke sledování donutil. Hlavně, když v době tehdejší reprízy jsem měl čerstě řidičák a mohl jezdit. Později má modrou Felicii a tím pro mne další epizody nebyly prakticky zajímavé. Úplně stejný Favorit má rodina mého bývalého spolužáka z gymplu jako druhé auto. Prošel kompletní GO karoserie, ale kašle se na něj, a tak za 2 roky, kdy jezdil plně i v zimě, vypadá už docela nic moc. Nefungují brzdy (až po úplném sešlápnutí pedálu začnou brzdit - ale jen přední), nefunguje ruční brzda, neudrží volnoběh (pokud ano, tak na asi 550 otáčkách). Taky jsem mu omylem utrhnul vnitřní kliku, prostě jsem zatáhnul a zůstala mi v ruce (asi před rokem a půl), od té doby otevírají řidičovy dveře tak, že stáhnul okno a dveře otevřou zvenčí. Raději si dávajte bacha tedy na SPZ JIE 07-97. Mají ještě bílou Xantii Break, na tu taky bacha. Největší paradox je, že majitel je vyučený automechanik. Hledal jsem v PC fotku toho chudáka Favoritu, ale bohužel nenašel...
16:11:03 03.09.2010
sytic
A když Marek svého Favorita ještě nezahřátého "osolí", jde mu od výfuku pěkný kouř a někdy zase pořádně pískají brzdy
Soukromý detektiv má vůz vybaven dálkovým centrálním zamykání, které využívá ovšem jen někdy. Další výbavou je i radiotelefon, který si v jednom z dílů půjčí asi na týden. Foťák Nikon si snad pučovat nemusel
-> dominique: tak toto forum som myslel co si pridal ,tam som to chcel dat ale nenasiel som ... a ak si lepsie precitas moj koment tak aj uvadzam svoje ospravedlnenie ... staci lepsie citat
-> dominique: -> jerzy: pisal som ze som nenasiel spravnu temu viem o tom ze to skodovka nie je
20:39:08 02.09.2010
jerzy
-> Tomáššš: sice si ve špatné témě, ale už se stalo žejo :)
toto video je původně film, celé je to na youtube a pár slov je o tom i zde www.smain.cz/10-nejlepsic
h-filmu-s-auty
je až na poslendím místě.