Stěrače z favorita?

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 20.01.2005 do 24.01.2005, založil/a chicon
řadit dle data
11:19:42
24.01.2005
Milos
fakt to funguje, treba to asi raz pramazat /to plati pretych co to este nemazali/ 1
robil som toto xvilu pred tym nez sa to tu napisalo4
09:40:55
24.01.2005
PeterP136
-> Jirik: hehe na tych co som tam mal com to poctivo mazal pp90 az som rozpustil staru vazelinu s prachom co tam bola a hriadelky ziskali slsnu volu :). Starsi typ co som kupil z uzovky ma vsak ine segrovky (len take drotiky ako su na umelohmotnych kolickoch na pradlo :) ) a tie tu volu este viac znizuju. hriadelky na pantografe z 88. roku mali tie ploche plechove segrovky a tie uz na volu kaslali.
A este som zo PVC navlekov na VN kable urobil krytky hriadeliek aby sa mi do vazeliny na hriadelkach nelepil prach z cesty :). Ale to je uz len pre mentalne vysinutych, ktori nie su s nicim spokojni :))).
18:35:08
22.01.2005
Jirik - zrušená registrace
-> PeterP136: Yes ! Na tom elektromotorku se nemá v podstatě co pokazit, max. se lety rozšteluje dojezd. Měl jsem taky to stěračové pouzdro zatuhlé, dokonce se mi vždy vyšroubovala ta matka pod stěračem co přidržuje pouzdro a stěračovou soustavu táhel v kastli.
Dokonce má to pouzdro něco jako maznici, takovou dirku. Pokud je vest zatuhlé, tak to stačí strčit do svěráku, očistit a pak injekční střikáčkou přimazávat a krouti a kroutit....ňu a to je všetko.
Ramínka mám upravené z felicie a k tomu lišty dlouhý jak kráva, přes 50 cm určitě. Rejdí to normálně rychle a hladce. 4
Takže nejdřív údžba, než vyhodit zbytečně peníze za něco jiného.
18:57:57
21.01.2005
Vojta - zrušená registrace
mam na rapidu sice origo motorek a mechanizmus ale stira mi to pekne. Ty raminka resp. ty gumicky mam 52cm tak to je prez cele okno paradne
18:01:34
21.01.2005
PeterP136
-> Borin: Skus sa pozriet, ci sa ti vobec tocia hraidelky v puzdrach alebo puzdra v kasni. Mne sa krutia stierace aj s 45cm ramienkami dost rychlo, lenze som kupil na vrakaci cely mechanizmus z uzovky (mensie rozdiely v materialoch a vyhotoveni, ale rozmery zhodne), pretoze sa mi zdal bez vole. Lenze ten mechanizmus bol bez vole preto, lebo mal zatuhnute hriadelky v puzdrach co su v kasni (proste tie prechodky) a tocil s puzdrami, ktore boli pekne vydrate z vonku (nastastie ich funkcnosti to nevadilo). Po vycisteni a premazani to ide celkom rychlo a ma to mensie vole nez moj povodny mechanizmus (ta vazelina to utesnuje, pouzil som litnu s molykou).
Takisto pozri a vycisti a premaz aj motorek a prevodovku motorka stieracov Len s vazelinou do prevodovky opatrne. Daj jej tam len trosicku (ak vobec) lebo inac sa ti vykvicka na kontakt dobehu, ktory je z nejakeho zvlastneho dovodu na spodku :).
21:21:17
20.01.2005
Borin - Král tuzerů
Popřípadě celý z feldy ???
21:17:28
20.01.2005
Borin - Král tuzerů
Jdou dát komplet celý mechanismy stěračů z favorita ??? Já to mám už celý nějaký vyběhaný a pomalu to stírá 1
13:40:18
20.01.2005
Jirik - zrušená registrace
-> chicon: Ty jsou divný, dej tam z Fifiny /felicie/. Jsou hezčí. Mám je na káru, ale musel jsem je trochu zkrátit a upravit.
11:33:09
20.01.2005
chicon
myslel jsem vyměnit celý ramínka stěračů... nemá to někdo???
10:25:58
20.01.2005
King
Ja pouzivam treba listy s gumkama z feldy a funguje to. Az na posledni okrajove cm listy to krasne stira...
10:16:46
20.01.2005
chicon
Už ani nevím, kde jsem to četl, ale prý se dají zaměnit stěrače z favoritu za ty na Šáde... nemáte to někdo??? popř. v čem je to lepší???
Extreme Tyres