Za sto bodů...

prohledat
368 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 10.01.2005 do 28.01.2005, založil/a Luukkyy
řadit dle data
23:34:58
11.01.2005
Sid Vacant
oprava - motor měl před zadní nápravou za řidičem, kastle se vod motoru údajně zahřívala tak, že řidiči měli vopálenou ruku vod toho jak si při řazení vopíraly ruku vo boční plechy :-)))
23:31:43
11.01.2005
Samantus
Ono rict ze je to hnusny je hrozne jednoduchy, ale je to vec nazoru, praci tady nikdo nevidi, kdyz nekdo vidi jen penize................... .............. ale o tom uz konec...
23:29:07
11.01.2005
Sid Vacant
honza bobr: nejvěčí masakr všech dob, je podle mě, stříbrná pojízdná raketa s motorem vzadu, Auto Union type C z 30 tejch let s 16ti válcem a 520 koňma. Tohle auto je přímá vstupenka do horoucích pekel....
23:22:17
11.01.2005
Honza "Bobr"
-> Sid Vacant: Jj, starý formulky . . . Jedna stojí NTM na letný. Kola z jak z kočárku a výkon . . . och joj. Tak v tom případě máme stejnou myšlenkovou základnu.

-> Tuxik: To je normální, ne? Nesmíš se na mne zlobit, Bobr byl a bude takové rýpavé zviřátko . . . 202
23:13:47
11.01.2005
Sid Vacant
2 Honza Bobr: sem v tomhle trochu magor! mě by to za to riziko stálo, připomíná mi to ty pionýrský doby F1 ček, když frajer seděl na kožený sedačce, nepřipoutanej, záda v pravym úhlu, kola úzký jak z motorky.... má to svoje kouzlo, ale jestli s tim jezdí za provozu na veřejnejch komunikacích, tak to je opravdu vypatlaný hovado. Nicméně mám pro takový úchylárny pochopení...
23:01:16
11.01.2005
Tuxik
Zacina to tu byt cim dal vic offtopic 8 10
23:01:09
11.01.2005
Honza "Bobr"
-> Sid Vacant: Se cení? Dobře, tak až se v tom zabije, nechá po sobě třeba ženu a dítě a možná ještě dluhy, taky to budeš cenit? Neříkám, asi tak blbej a bez zkušeností nebude, ale todle už nelze klasifikovat ani jako adrenalinovej sport . . . Nemluvě o tom, že jestli to jede 250, tak může ještě někoho zabít . . .

Ale já sem ignorant, debil, pražák a idiot s maturitou, tento příspěvek tedy prosím neberte v potaz.
22:48:48
11.01.2005
Honza "Bobr"
-> Sita: Dobrá, bozi konstrukce vozidel a etalony morality žijí v Liberci a já sem debil a vůl a kretén a zasranej pražák a vypatlanec a šmelo největšího kalibru. Nevyvracím, potvrzuji. Jinak tu chalupu tam fakt mam a když sme ji tam s rodičema koupili, tak nám neřekli jinak než zkurvený pražáci. Jsem z Prahy a bílej a ať seš z Bonga a třeba fijalovej, mě je to putna!!! Ale tamním ne, tak mi řekni, jak se ještě líp chovat, abys nebyl čůrák a zmrd už jen tim, že máš trvalý bydliště v Praze?!?!?!?

-> Rapid: Je to král, king, King, BŮH a bůh ví co ještě. Měl odvahu ( jak jsemjiž jsem psal ) a pro natvrdlé opakuji: Je to bastl!
Můj názor. MŮJ! Nelíbí, nechte bejt. A co jsem dokázal? A co si dokázal ty ve dvaceti? Změnit svět? Já sem nedokázal nic, úplný hovno! Popojedem. Jestli ta fotka v ID kartě je fakt tvoje, klobouk dolu, já moc plavat neumim. Seš král, ale uctívat tě nebudu. Každej si asi žijem svůj svět, ale to je na diskuzi u piva.

-> kirri: Radši toho tady necháme, než nás ukřižujou.

COčko nemam, Hořické trubičky mi stále chutnají. Jestli se to někomu nelíbí, ať mi políbí prdel!!
22:37:03
11.01.2005
Sid Vacant
lidi co tady blbnete? každý auto je svym spůsobem krásný. Na tomhle je vidět spousta práce a nadšení jeho majitele, musí to bejt člověk zapálenej pro věc jinak by to nedělal, celkově mi to přijde že to auto neni stavěný na krásu ale na rychlost. Ten jak řikáte hnusnej přední spojler má podle mě taky účel, a to přitlačit předek při vysoký rychlosti!!! přesně takovejhle domácích pokusů si cenim, ten člověk se podle mě snaží na všechno přijít sám a to se cení! Když na to podívám jako na celek tak se mi zdá že to všechno má svůj účel. Sakra vždyť sme tady všichni fandové do aut! takovýhle hádky sou vůplně zbytečný!!! Rozhodně te nemůžete hodnotit jako klasický erko, nebo škodovku!! Co bych dal za to abych si moh tuhle mrchu zařídit!!! to zrychlení to musí bejt bomba!!! kašlu na to že to neodpovídá bezpečnostnim předpisům a že to vypadá jak ze šroťáku!!!!
22:30:43
11.01.2005
Johny Death
no koukam ze rozprava k tomu hybridu pokrocila. No asi tim taky ledskoho naseru ale me se to radobyerko taky nelibi protoze to potvrdilo to co jsem si vcera mysllel ale komentar jsem si nechal na to az mi bbude zodpovezeno.Muj nazor je ten ze pokud se clovek pousti do neceho takoveho tak by to mel uz brat vazne to znamena neco si o tom zjistit (kinematiku, mechaniku pruznost pevnost....) a proste to nejdrive udelat napapire a pak zacit svarovat trubky.Je krasne ze mu to lita 250 a alespon vim na koho se obratit a komu napsat s prozbou az budu potrebovat ledvinu kdyz by nahodou uz ji nepotreboval...protoze presne toto mi jeho konstrukce pripomina...
22:23:16
11.01.2005
Bell
Kurva nehadejte se ste jak maly haranti:-)
Samantus
22:16:02
11.01.2005
kirri - zrušená registrace
-> Rapid: osobně nic proti tobě nemám a ani mít nemůžu, protože tě neznám, tak doufám, e si to bral s rezervou, hele jak nad tím přemýšlím, tak sem to přehnal, ne v tom odnocení auta, ale v narážkách na tebe, Situ, no snad to bude v pořádku. Ale to auto se mi nelíbí, konstrukci rámu neznám a ani ji tam snad samou vyfocenou nemají, ale míň je někdy víc, to je všechno, na tyhle výlevy / omluvy taky nejsem4
22:11:31
11.01.2005
-> Rapid: vím co si chtěl zde říci, mi jsme počítali různá řešení na konstrukci jeřábů a robotů používaných ve strojírenství (hydraulické ruky a pod...), to že jsem nic takového v praxi nedělal zas až taková pravda není, svářet umím, ale ne že bych byl expert. Dotklo se mě to, že si útočil na mě a moje auto, asi jako každýho by se to dotklo a tak to začalo, věci si vyřizuju sám, osobně, na žádný kamarády nečekám, nejsem ten typ. Jen se mi nelíbí tyhle konstrukce, mám určitej vkus a tohle do něho nezapadá, ta manta je moc pěkná a nejen proto, že je to profi udělaný, ale je to prostě, no, prostě pěkný, líběj se mi jednoduchý tvary, hrany, žádný extavagance, ale zase se rozepisuju, Sepova poznámka byla na místě, každej máme ICQ a mohlo se to řešit jinak, asi to tu nikoho nezajímalo a pokazil jsem tím téma, který bylo o něčem jiném, tím se omlouvám, ale prostě sem se nějak zabořil a už to nešlo ven.
22:04:41
11.01.2005
Rapid
takze to teda shrnu, na tomhle webu sou lidi s jednou veci co je spojuje, auta. Nekdo umi to jinej zase tamto. Obrzaky co vidis v tomhle tematu ukazujou neco, a to se tu snazim celou dobu rict, co malo kdo umi. Navrhnout a udelat neco takovýho. Ted neresim na jaky urovni to je, neco je profi, nekdo se uci, to je jedno, vsichni udelali neco, na co ty ani bobr nemate(mluvim k vam protoze vy to tu nejvic kritizujete). A ikdyby na to mel nekdo teoreticky, neco jinyho je jit do garaze a udelat to. To je to co rikal sita, muzes to umet spociatat, nakreslit a smat se tomu "patlalovi"(pod le vas) s erkem, ze je vidlak, ze to je prasecina ale sam to nikdy nezmaknes .... a znovu ti opakuju ze proti favu nic nemam, kdybys mel rapida napisu di lestit rapida, tohle ja neresim...
22:04:31
11.01.2005
2 all dodatečně se omlouvám všem zúčastněným za mé projevy a sprostá slova v nich použitá, obvykle tohle takhle neřeším a ten kdo mě zná delší dobu ví, že jsem zdrženlivější a normálně sprosté slova nepoužívám, řekl jsem jen svůj názor, možná trochu neohrabaně, ale mám určitý vkus, každý ho máme jiný a tak se většinou nepohodneme, to se stává.

kirri
21:47:32
11.01.2005
sep
Jen pripominka nezucastneneho,vsichni mate ICQ,co si to vyrikat pres nej a bez emoci....
21:46:11
11.01.2005
-> Rapid: víš co mě nasralo?? Že si hnedka útočil na moje auto, nebít toho, že je to Favorit tak se o něm ani nezmíníš, já tvoje nechal být a vo co ti jde????
21:42:28
11.01.2005
Rapid
vstoupil do toho dobre, jeden z mala pochopil o co mi slo...
21:41:26
11.01.2005
-> Rapid: co sem měl jako pochopit???
21:40:49
11.01.2005
-> Sita: Já vím na koho ses v tom příspěvku obracel, ale zdá se mě, nebo to tak je, že se tady udělali takový 3 skupiny jedni odpůrci, druzí příznivci a třetí jsou neutrálové a nebo ještě nestačili napsat svůj názor, je to špatně a stěma ** sem myslel vůl, ono si do toho nevstoupil zrovna šťastně
21:39:03
11.01.2005
Rapid
kirri: tyjo, tys to vazne nepochopil. bud ses natvrdlej nebo to pochopit nechces... koncim s touhle debatou a uz radsi zadnou zacinat nebudu...3
21:37:30
11.01.2005
-> Rapid 11.01.05 20:46:46: jaký kámoše myslíš, já se nikdy za nikoho nestavěl, já si poradím sám, mě to tady sere kurva. Ty neurážíš, to máš asi něajký pohutý myšlení, kurva doprdele
21:36:20
11.01.2005
Sita
ja nereagoval na tebe ale na jinyho experta. znalce konstrukci a povah lidi z LBC....
21:30:08
11.01.2005
-> Sita: já nevím, že bych machroval, hodnotil, odsuzoval, řekl sem jenom názor a ten stále držím, nelíbí.

Snad kurva nechcete aby se tady každej chválil něco co se mu nelíbí a to že je to splácenina to musí uznat každej, možná nápad tam byl, ale, prostě z toho vyšel zase tuning po česku, nic víc nic míň
21:26:21
11.01.2005
-> Rapid: protože mě to rozčílilo
21:26:14
11.01.2005
Sita
kirri: asi se ti to nezda, jo jsem *** (vul?) co nema rad kdyz nekdo najednou moc machruje, moc odsuzuje, moc kritizuje a moc hodnoti...
21:24:30
11.01.2005
Rapid
proc furt pises mazes pises mazes....
21:18:26
11.01.2005
-> Rapid: jak už sem jednou řekl choď ** ****
21:00:05
11.01.2005
Rapid
ty? bobr? vase nazory?
20:57:11
11.01.2005
-> Sita: zdá se mi to nebo seš takovej *** ??? Co tě sere???
20:56:47
11.01.2005
Rapid
3
20:55:38
11.01.2005
Sita
a vubec - ztrata casu. dej si trubicku, svarecku do bazaru a penize jdi propit do hospody. a s klukama tam od vas muzete probirat kdo kde ma chalupu a jaky tam jsou lidi ;-))))))
20:51:04
11.01.2005
Sita
kdyz ti jako PhDc ze ZCU reknu, ze se divim, ze Geforce je takovej bastl, ze se divim, ze po 10sec nehori, tak pobezis koupit ATInu a budes vsude sirit moje slavny vyroky? Tak ja teda s necim prijdu!
20:48:42
11.01.2005
-> Honza "Bobr": ale si připadám jako trosečník na pustým ostrově, nějak se mě to tu vzdaluje, nějak ty lidi začínaj mít jiný názory a tak, no je to zajímavý, asi si vezmu banán a budu si povídat s rybama
20:46:46
11.01.2005
Rapid
nono, zacaly se nam tady objevovat historky ze skoly:o) hele, ja Vás neresim, kirri me nasral to je vsechno, cekal sem az pribehnou jeho kamosi a zacne tohle.. paráda!!! jak pises: " no a ty mas tohle" tak to neni pravda, jen sem se jen zastal "prace" druhyho. Pises mechaniky pruznosti "na naky VOS"... a co jako? ja se tu bavim o lidech co se nebali neco zkusit... proc na ty skole si kdyz te tohle nezaujme? mozna se na prvnim uci a druhy bude lepsi, nevis... takze si nech ty keci a skode dratu a CO2 a predved co si dokazal ty....7
20:45:58
11.01.2005
Sita
ono slyset neco radikalniho od nejaky kapacity z VS je pekny a neco fungujiciho v praxi je rozdil v kazdy oblasti. viz konstrukcni vady na novych autech kompletne spocitanych na pocitaci nebo z jiny oblasti: prace softwarovych inzenyru versus implementace takovych navrhu...

proste teorie a praxe

ale co moje kecy: tohle je supr vyrok: "mam tam chalupu a znam mentalitu tamnich lidi", kurva to je sila!
20:37:28
11.01.2005
Honza "Bobr"
-> Rapid: Ty nerad Hořické trubičky?

Jó pěkný kola to má, to jo. To uznávám a stahuji se do své ulity.

BTW, každej má něco, no. Někdo Favorita, Pandora měla tu svou skříňku, v Tróji měli koně, no, a ty máš tohle, no.

Sorry, pročítám postupně . . . to že to bastlil sám je vidět.

A naházíme špínu na to sekret projekt, ale na ty, co házej špínu na nás, naše vzdělání a názory! No a vlastně na ten projekt taky tak trochu.
20:36:17
11.01.2005
-> Honza "Bobr": já sem se celkem na tej hodině nudil, páč v Mechanice se učitel hleděl do stěny a jel jak magič, což na SPS to byl pravej opak, to sme museli bejt v pozoru a museli sme znát naprosto všechno a ještě horší byla Strojírenská technologie, hold byl to třídní z VOŠky a bejvalej technolog v Zetoru a Královopolské, takže hodně jsem se dozvěděl a sem mu vděčnej z obo na praktické což se skládalo z výpočtu a kreslení v Autodesku jsem měl 1-2¨na ústní to bylo horší, ale něco vím
20:28:27
11.01.2005
Honza "Bobr"
-> kirri: Hihihihihi, a tos nezažil Milana - učitele na mechniku. Ten přišel a tahem ruky napsal nedpis a při jeho druhém průchodu kolem tabule bylo popsáno na 2 A4!!

Nojo no, byl to externista z ČVUT.

Když sme se ho zeptali jen tak mimo řeč na pevnost auta, třeba 120tý, tak řek, že to auto je už od pohledu zázrak - že to drží pohromadě. Na tabuli nám švihem ruky vykresili kastli i s návrhem rámu. Pak nás z toho na konci roku zkoušel, parchant jeden!!!!! Měl sem za 3 no . . . takže sem hovno.
20:28:16
11.01.2005
Rapid
ajajaj, favoritacky kamosi :o))) moc pekny prispevky, dokonce si se snazil bejt vtipnej...
20:26:47
11.01.2005
chooki
pani, neviem co sa tu rozculujete, si tu dali zraz nejaky primitivi nebo co ? 3
ale vazne : chlapik si postavil auto ake chce, a podla moznosti akych ma, som si isty ze 99 percent ludi odtialto by ani nevedeli kde zacat, vsak len pozrite na tie zavesy kolies, fakt ako , cim viac na to auto pozeram, tak davam klobuk dole, to ze kasna je nedokoncena je jasne na prvy pohlad, to ju mal najprv nalakovat ? a potom stavat ram ?... sa mi libi kecy panov odbornikov co si myslia ze to auto je z kilecka alebo r-ky, a zalamuju rukamy... to ze nepouziva nejake pocitacove programy a simulacie to je dost pochopitelne, nema kazdy take moznosti, v cechach je mozno len par ludi co s tym vedia robit....
ako na zrazy je to auto super a na amaterske podmienky, keby to mala robit seriozne firma, tak by to urcite stalo niekolko milionov kc, cez 10 urcite...
podla mna je to pan TUNER a fandim mu...
20:15:11
11.01.2005
-> Honza "Bobr": to s tím krutem ohybem si mě pobavil, v Mechanice jsem toho měl až nad hlavu, ve Stavbě a provozu strojů, taky žádnej med, sem si myslel že se mě rozpůlí hlava + k tomu Automatizace a robotizace výroby, ale jsem malý pivo, no...
20:07:54
11.01.2005
Honza "Bobr"
-> kirri: Jenže mi sme tady malí píva a máme jenom SPŠS a já teď dělám VOŠ diagnostiku motorů a konstrukci vozidel. V životě sem neslyšel něco jako krut, ohyb či dokonce pevnost a pružnost. Tak sme tady hovna a máme v hlavně slámu a vůbec tomu nerozumíme, hmm, že Rapide?

Asi si na moji Shade navařim na kapotu číro z plechu, pořádný velký blatníky z Kristalu, na podlahu kufru si dám pružinu a jednostrnej držák nápravy a budu tady king.

Já si na Pikes Peak nehraju, do tavejhle bastlů ze zhnilejch kasltí bych se nepouštěl . . . škoda drátu a CO2.

To "Secret Project" chápu, já bych se za to styděl. Nebo si to vycucal z nějakýho sekretu . . .

Ale abych tady zas někoho nenasral, jó, sou to typani jak se patří, maj odvahu a sou to . . . no Liberec, no. Mám tam poblíž chalupu, tak znám mentalitu tamních lidí. Chtěj nám dokázat, že sou dobrý. Jedinci se najdou, co před nima smekám. Hm, to nemůžou zůstat u Hořickejch trubiček?!? Mezi náma, lepší než liberecký housky jsem nejed. V Semilech je jedno řeznictví, tam si nechává vozit klobásky z Liberce . . . žůžo!!

To voranžový se mi ale čím dál tím víc líbí.

BTW, Jag XJ 220 to nikdy nebude . . .
19:38:28
11.01.2005
-> Honza "Bobr": mluvíš mi z duše, přesně tak
19:25:41
11.01.2005
Honza "Bobr"
No já bych si do toho nesed . . . protože by se to zbortilo. Do tý buginy.

To "eRko" dole je fakt hardcore-home-hombre-bast l a divim se, že ty přibodovaný "blatníky" neulítly . . . motor asi taky hardcore, ale zbytek bude podle mne dost "softcore", něco jako Buzz Lightweight :)

No a jestli to "eRko" bylo původně stovka, no tak to asi mluví za vše, že? Možná jim kus upad, tak splácali . . . jako malej sem si taky hrál s modelínou.

No nevim no, asi jediný pořádný stroj v tomhle příspěvku je ta oranžová věc. Motůrek a ty svody jsou exxtasy záležitost . . . to jako jo.

A jak již tady někdo řekl, jsou od sebe půl vesmíru a je vidět co dělali hombres a co Hombres.
16:44:37
11.01.2005
Gabriel
Můj názor k tomu co se tady probralo si rači nechám pro sebe!!!Někoho bych jím mohl aji nasXXt! 4092
Ale co se auta týče, tak je to opravdu sqělej speciál a chtěl bych naživo vidět jak to jede. 145 146 156 a nejrači bych se v něm aj projel.ale na to abych si ho postavil porstě nemám ani místo čas a už vůbec ne prostředky.
Ale i tak se těším na to svoje auto!!!4
16:07:10
11.01.2005
Rapid
15:58:51
11.01.2005
Rapid
15:57:01
11.01.2005
Rapid
nebo tohle :o)
zvětšit Za sto bodů... - obrázek od Rapid vložen 11.01.2005 15:57:01
15:56:18
11.01.2005
Rapid
nadruhou stranu treba i tohle je super, sam navrhnul, nakreslil a dal do kupy, musi bejt pekny se svezt v aute ktery si postavis a nikdo jinej ho nema, vychytavas mouchy, predelavas...paráda
zvětšit Za sto bodů... - obrázek od Rapid vložen 11.01.2005 15:56:18
Extreme Tyres