skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tiež ste už zvyknutí?
01:57:58
25.12.2004
25.12.2004

lubosgls
vsechny uz jsou totiz zhnili a kdyz uz to chce nekdo davat do kupy tak uz jde trochu dal nez jezdit s puvodnim motorem a motorovym clunem
01:36:01
25.12.2004
25.12.2004

Zabak
mne už i upraveny auta pripadaj všední to už musí bejt fakt bomda abych se divil (
)
no spíše se divím když potkám uplne puvudní skudku v peknym stavu
tech už je fakt malo

no spíše se divím když potkám uplne puvudní skudku v peknym stavu
tech už je fakt malo

13:17:47
24.12.2004
24.12.2004

lubosgls
ja bydlim v maly vesnici chlapy tu maj mensi dilnu kam za nima chodim, zadny vytuneny auta sem nejezdi, ale vzdy se kocham kdyz prijede jednou do roka borec kterej ma ospojlerovany auro urizlou tubu na filtru(jeste ktomu uplne debilne celou dokola) 105kovej motor ,sedacky bez operadel,macitka pres ktery nprojde 30% svetůa vnich 100w zarovky a v zadu jsou svetla cerny jak bota o podvozku nema radeji cenu nic rikat, jedna perlicka na zaver .) prijel(pritahli ho) vyucenej automechanik s oplastovanym unem ze se mu zakourilo z alternatoru kdyz menil starter(a nasledne zapojil baterku), vesele to zjisteni bylo ze ma prepolovanou baterku .)))
12:55:52
24.12.2004
24.12.2004

Milošek
-> Dale_Estelle: plasty taky nemusim:)to je ostatne videt na mim aute:)))

12:12:56
24.12.2004
24.12.2004

Dale_Estelle
-> Milošek: tak tak. dneska už beru za normální palubky z felicie, favo motory za škodováckou rutinu, vw 1,8 už celkem taky. co mě nerajcuje jsou plasty.
10:34:32
24.12.2004
24.12.2004

Milošek
-> minno: jo driv sembyl z kazdy druhy sade v "tunigu" odvarenej tad na ni vidinm jenom chyby co tuner udelal....
09:47:57
24.12.2004
24.12.2004

minno
musím to tu trochu usmerniť, lebo sa to tu zas zvrhlo a píšete kto koľko dal do svojho auta... pôvodný zámer fóra bolo zistiť, či ste už tiež zvyknutí na "vylepšenia" škodoviek, o ktorých nezasvätení nemajú ani šajn a ako ste to vnímali vy, keď ste v tom boli nováčikovia.
00:31:05
24.12.2004
24.12.2004

Strnadek
Nepočítám to... radši - všichni mi řikaj ať to prodám, že všechny prachy v tom utopim (maj pravdu, ještě dlužim)... občas mi to příde jako dobrej nápad, ale tý práce co s tim bylo, starostí, času, peněz vyhozených... prostě se to nevyplatí... a tak mám rapida furt... občas se mi to vysere, občas to do mě někdo napálí, občas mi někdo auto poškodí (úmyslně) a prachy mizej... ale je fakt, že ze všeho co jsem si na auto pořídil jsem měl radost jak malej Jarda... sice mi to nevydrží dlouho, ale co... koupim si něco dalšího... a furt dokola...

23:52:55
23.12.2004
23.12.2004

Zabak
no ja do toho nasipal taky cca 120,000 a když jsem to řek klukum v praci tak řekli že jsem magor.

ale mne to ani už neprijde

ale mne to ani už neprijde

22:05:46
23.12.2004
23.12.2004

kirri - zrušená registrace
no lepší je si myslet svoje, to je nejlepší, vono taky vrážej prachy do auta, sice to není Škodovka ale finance jsou to stejné, ba někdy i větší
22:01:44
23.12.2004
23.12.2004

Boris S
Uplny suhlas,tiez vsetci do mna hucia ze by take prachy do skodule nedali,tak im len poviem ze to su moje bubaky a ja im to neberiem.
21:05:35
23.12.2004
23.12.2004

Milošek
joto mi rikaj taky vsude(a to mam v sade okolo 30tkč jenom)ze jsem blazen kolik jsem do ni nasypal tak jim vzdy reknu radsi za 30ku sade v luxusnim stavu nez za 30 srot mede in japan apod. z aaa nebo annonce kterej se bude obtejden sypat.....a ty prachytak nak nevnimam proste chci mit hezky auto tak do nej utopim jak uz tady padlo pres pulku vyplaty...ale vzdy zvazuju co koupim v zivote bych treba nevyhazoval za nejaky svetelkujici srackoviny do a na auto-to bych radsi videl padat dite z kocarku.....

20:58:18
23.12.2004
23.12.2004

kaipan
U mně v práci mně chápe jen můj šéf, protože sám měl spoustu upravených aut. Zbytek by do "škodovky" nevrazil ani korunu. Radši by koupili Felicii. A vůbec jim nedochází, že je to koníček a taky je to o tom, něco udělat vlastníma rukama a mít z toho radost. A taky trošičku se odlišit. A peníze ? Kdybych chtěl, nebyl by problém koupit třeba Toyotu Supru za nějakých cca 120000,- ale co z toho ? Nic si na tom neopravím, a když si chci na takový auto něco koupit, tak musím šáhnout hodně hluboko do kapsy. Vím očem mluvím, mám ještě Nissan Sunny Coupé GTi a snažím s toho zbavit. Je to sice rychlý a perfektně to sedí na silnici, ale není snad lepší vzít obyčejnýho Rapida a vlastníma rukama z něho udělta auto, který toho myýho Nissana nejenom předjede, ale bude i hezčí a lepší. Sice to bude stát dost peněz, ale ta radost se nedá zaplatit. A jestli vnímám ty prachy, co do toho dávám ? Ne. Prostě přijde výplata a min. polovina jde do auta.... nekdy i víc. Ale jsem psal... JE TO RADOSTI Z VLASTNÍ PRÁCE... 

20:44:07
23.12.2004
23.12.2004

Hanz - zrušená registrace
Nejde jen o motory, ale také jsem poprvé čučel to jsem viděl v éru 1.8i myslim že z WV. Jo mi jsme asi zviklí ale mě do mého auta nesmí nic lepšího než fávo jak tu někdo píše jsou s tim problémi.
Spousta lidí se diví na to kolik dáváme peněz do škodulí na to jste také zviklí? Vnímáte ty peníze?
Spousta lidí se diví na to kolik dáváme peněz do škodulí na to jste také zviklí? Vnímáte ty peníze?
10:02:45
23.12.2004
23.12.2004

Martin
Jo, je to zajímavé, když si člověk zavzpomíná, jaké plány měl, když auto bylo ještě bez úprav, člověk byl bez zkušeností a viděl nějakou upravenou škodovku a přemýšlel, jak jen to ten člověk udělal. No a když pak viděl nějakej cizí motor (tedy jiné značky) ve škodovce, tak mu padala čelist.
Nyní když vidím jinej motor ve škodovce, vidím hlavně problémy, se kterými se lidé potkávají a vždy jsem zvědavý, jakým způsobem je řeší (pokud je vůbec řeší).
Nyní když vidím jinej motor ve škodovce, vidím hlavně problémy, se kterými se lidé potkávají a vždy jsem zvědavý, jakým způsobem je řeší (pokud je vůbec řeší).
20:28:44
22.12.2004
22.12.2004

kirri - zrušená registrace
-> minno: už sem si zvyknul, ale některý zvěsti, že někdo někde má ve Škodovce motor 4.2 litru z AUDIny mě zarážej, asi to není dost možný ten motor tam pořádně uložit a udělat to tak aby to všechno hrálo, ale to je teďka jedno.
Zvykl sem si na ledasco, aj na 1.8 u Tunera, MPi u ostatních, a u tvého auta na krásnou zachovalou sérii, všechny tyhle auta mají co do sebe, když sou pěkně udělaná, jen tak dál přeji všem
Zvykl sem si na ledasco, aj na 1.8 u Tunera, MPi u ostatních, a u tvého auta na krásnou zachovalou sérii, všechny tyhle auta mají co do sebe, když sou pěkně udělaná, jen tak dál přeji všem
20:02:39
22.12.2004
22.12.2004

minno
keď sa rozprávam s kamarátom - kolegom (automechanik zamestnaný mimo oblasť) o autách, o škodovkách, keď mu sem-tam pošlem nejaký link na škodovku s motorom 1.8 a pod., tak len čumí... ja to už beriem ako "normálnu" vec, no on je z toho väčšinou mimo...keď som začínal so škodovkami tak som tiež čumel aj na "obyčajný" plastový tuning. teraz mi to je smiešne. tu na webe sa bežne bavíme a tiež máme škodovky s výkonným motorom, brzdami, s metalízou, alebo aspoň pekne zrepasovanú... a nezasvätení ľuďia ani len netušia, že stará škodovka nemusí byť vo všetkých prípadoch len vrak pohybujúci sa závratnou rýchlosťou max. 50kmh, ktorý už dávno na cesty nepatrí... je zaujímavé sledovať to.