skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Plynový pedál
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 26.01.2003 do 27.01.2003, založil/a
16:01:26
27.01.2003
27.01.2003

sep
No já se rozjel i na sytič a jel asi 2 km(,hustý,pořád dvojka,jenom chvíli trojka,hnus),když se mi to stalo,ale kdybych měl sebou šroubovák tak stačí (jako nouzovka na dojetí) zvýšit u karbu volnoběh a mělo by to jet....
12:54:59
26.01.2003
26.01.2003

U-Geen
Pod autem vubec. Pokud mas strunui a budes davat strunu tak to de lip ale i s lankem to nejak zvladnes. Vzdau to odpojis od karbce, vyndas starej kus. Vepredu vynad plynovej pedal, odpojis starej kus a vytahnes. Vzadu strcis strunu / lanko a strkas a strakas nez to zastrcis cely. Pak dojdes do predu a ohmatas kolem diry jestli ti tam lanko vyjelo. jestli ne tak je to blby :-) muzes to zkusit jeste jednou. Struna tam většinou je.
Pro lanko: Další věc co můžeš udělat je, otevřít víčko mezui sedackama pod kobercem a tam uvidis konec bowdenu, tak to strkat tam vocad a zkoušet směrovat. nebo protahbout strunu a lanko k ní přidělat a strkat.
Pro lanko: Další věc co můžeš udělat je, otevřít víčko mezui sedackama pod kobercem a tam uvidis konec bowdenu, tak to strkat tam vocad a zkoušet směrovat. nebo protahbout strunu a lanko k ní přidělat a strkat.
12:13:54
26.01.2003
26.01.2003

Lukáš
Tak jsem včera v garáži startoval, když to chytlo, tak že se rozjedu a škub a lanko od plynovýho pedálu v řiti. Pedál je teď úplně volnej a jde velmi lehce sešlápnout. Nevíte, kudy všudy to autem leze a jak se to vyměňuje. Ono totiž bez plynu se blbě jezdí
a jak jsem zkoušel rozjed se na sytič, tak to nějak nejelo