U-Geen: To 4 očko jsem viděl v Olmiku na jedný Mkový škůdce jen chvíli a neměl jsem čas to nějak moc prohlížet páč projížděla. No já bych tam rád dal nějáký ty přídavný světla jako třeba ty Wesem 186mm. A pokud vím, tak podle podle zákona může být hlavní a přídavný světla a mlhovky. Ale stejně u mě vítězí předek Mka . Jedině, žě by mi někdo dal babku okruhovou 130 RS, jo to je autíčko, to bych si nechal líbit. No nic zpátky do reality. Přez zimu budu makat na interiéru (dopředu sedačky anatomy, nebo felda, dozadu facek nebo felda- škoda,žes je prodal

, GL palubovka, budíky bílé a podsvětlit a celkově líp vychytat vnitřek vozu) na jaře - Mkový nápravy (vlečenky), asi ty brzdy, 5q, power felda, snížit, boční blikny felda atd.
Tomáš č.: Páč je LS, tak už to má ty vychytávky v podobě vyhřívaného zádního skla, posilovač brzd, otáčkoměr, signalizace rozsvícených světel, udělán je cyklovač. No a právě kvůli těmto porodům jako je ta převodovka jsem se chtěl zeptat jestli není lepší už škůdka M s 5q a bez zbytečných problémů. Když otevřu Annonci, tak tam prodávaj každej Š130(5,6)GL za 45 000Kč. To je síla! A že je v perfektním stavu, to se mi moc věřit nechce.
To náš známej má Favorit 136 (91' nevím to jistě) prakticky jen zajetý 13 000km. To je "poklad"! Ty plasty jsem černý a né vybledný jako je to vidět kolem na silnicích, garážovanej a každej měsíc leštěnej, i když za celej měíc nevijel a když čerpá benzín tak to kolem víka 5 inut utírá, no prostě jak kdyby sjel s výrobní linky.