Souhlas s Bobem, chce to samotnou instalaci.
Jestli se o to zajímáš, mrkni sem : www.motostunts.fbi.cz/Mot
ostunts/.../elektro.htm
Sepsal sem o tom jakési pojednání, mělo by ti to pomoct.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pridavna dalkova
prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 26.06.2002 do 30.06.2002, založil/a
22:17:11
30.06.2002
30.06.2002

Dan
00:04:31
27.06.2002
27.06.2002

Bob
V každym případě bych tam dal pro přidavny dalkače případně i mlhovky vlastni relatko a pojistky a ktomu ještě zvlášťní přívodní kábl od baterky
A relátko kup to novy (takova ta kostička) je o 300% lepší než starý škodovácký relátka který stojej za H.....
A relátko kup to novy (takova ta kostička) je o 300% lepší než starý škodovácký relátka který stojej za H.....
15:30:23
26.06.2002
26.06.2002

Petkar
Co se týče zapojení, z hlavy ti neporadím, ale podle mně to relátko tu zátěž v pohodě unese. Já mám na jednom relátku dvě mlhovky a na druhém dvě dálkové a za 4 roky s relátky nebyl jediný problém (pokud nepočítám přihnutí plíšku v relátku, protože špatně spínal). Já jsem to stavěl tak, že při přepnutí na dálkové se automaticky vypínaly mlhovky a obráceně (pokud byly mlhovky samozřejmě zapnuté...). V době kdy jsem to zapojoval to vyžadovala vyhláška, dneska, pokud se nemýlím, můžeš mít zapnuté mlhovky a svítit dálkovými. Navíc je to udělané tak, že při světelné houkačce svítí i přídavné dálkové. Jinak přídavné dálkové vřele doporučuji, pak se ti nestane, že tě přehlídne náklaďák když blikneš světly a nestlumí světla. A taky v noci je pohoda s tím jet...
08:41:21
26.06.2002
26.06.2002

CHIP
Koupil jsem si pridavna dalkova svetla a napadlo me ze si je pridelam sam, prece to nemuze byt takovy problem. Studoval jsem schema eletriky ve skudce a zjistil jsem, ze nejjedoduzsi zapojeni by bylo jedno svetlo na pojistku cislo 7 a druhy na pojistku 8. Chci se vas zeptat, myslite ze mnou vykoumane zapojeni je spravne?? Ja si myslim ze jo, protoze pred pojistkou 7 a 8 je relatko na dalkovy svetla, ale nejsem si jist, jestli to snese dvojnasobnou zatez. Poradne prosim, dekuji vam.