tunerlada 27.10.12 17:39:37 napsal:
hustý kolik sněhu všude :O tady na Vyškovsku jen chčije.. že by mě
sníh překvapil nemůže být řeč.. už 2 týdny mám zimáky
Přesně tak na vyškovsku pouze deštíček nic víc....
19:09:27 27.10.2012
MATTESS
Foto kolem 14hod. Kolem 18hod bylo zhruba 6 cm sněhu, nadmořská výška cca 450m.n.m
-> Don_pepe:
Bible je tam proto, abych se mohl jednodušeji obrátit k Bohu, kdyby mě to už sralo, protože Facebook nemá a mobil dává jen pár vyvoleným... E i-mailovat mu, to je na dlohuo.
17:46:39 27.10.2012
Fajt - zrušená registrace
to me prekvapil mam jeste obute takove nic moc letnaky :D
17:39:37 27.10.2012
tunerlada
hustý kolik sněhu všude :O tady na Vyškovsku jen chčije.. že by mě sníh překvapil nemůže být řeč.. už 2 týdny mám zimáky
-> 1560: kýbl s pískem aby měl kocour kam sr*t, lopata na Jeníčka s Mařenkou a Bible kdyby bylo potřeba podložit hever? (teda zvedák, pardón )
17:01:26 27.10.2012
1560 - zrušená registrace
-> Don_pepe:
Tak já to vždycky nějak skousnu, odhrnu to do háje a neřeším to. Ale s tou vodou, to je dobrý nápad :-))
A jestli je na silnicích sůl, stěrk nebo písek, to je mi celkem jedno, hlavně, když tam něco je, některým to dost pomáhá a pak do té křižovatky vletí v podstatně menší rychlosti, než když ta m není nic. A že takových potkávám :-) A třeba s RX-8 bych se na sněhu bez ničeho ani nerozjel, už jsem takto pár křižovatek zablokoval a od té doby, když už je v zimě potřeba s tím autem někam nedejbože jet, tak je v kufru kýbl s pískem, lopata a Bible.
-> 1560: Taky mi soused házel sníh před vrata a domluva nebyla k ničemu... stačilo počkat až bude mráz, zaházet mu vrata až po vrch a pak pár kýblů vody měl celý dopoledne co dělat, od tý doby máme pokoj...
Jo a mě teda spíš vaděj prosolený silnice
16:33:17 27.10.2012
-> U-Geen:
Ale jo, tak v zimě si s tím člověk užije, to zase jo, akorát prostě zimu nemám rád, vždycky mě ráno dokáže naštvat, když musím odházet "půl metra" sněhu, abych se dostal z garáže, ideálně ještě i celou ulicu dolů, protože sousedi buď v zimě nejezdí autem, a co by teda odhazovali, nebo se jim do toho nechce, hned po té mě naštve neprosolená nezhrnutá silnice, "umění" řidičů jezdit ve sněhu a když dojedu večer dom, tak zjistím, že garáž je zaházená hromadou sněhu, protože sousedovi se to rozleželo v hlavě a uklidil si před svým tak, že to naházel k ostatním...
-> 1560: to v rodine se dvema subarkam nejak nechapu :-)
16:22:32 27.10.2012
palinator
Ještě jsem zapomněl, tátova služební Fabie 1,6 TDI (CR), když jsme zkoušeli diagnostiku a vychladlo žhavení, tak při tý 0°C ani neškytla. Toledo 1,9 TDI na drc bez jediný žhavky funkční.
16:18:09 27.10.2012
Nastává období, kdy budu zase totálně bez nálady...
Hronov, nadmořská výška 364 m, aktuálně 2,3 cm a stále padá (sviňa jedna). A to jsem tu na chatě chtěl postavit plot :-D
Toledo a Vectra aktuálně mimo provoz (Vectra se na rovině ani nehne (1mm letňák), Toledo se hne pár metrů (4 mm letní Continental), provozní záloha Š120 (7mm letní WestLake) - tý věřim, loni taky lítala.
fuj u nas tak jsem skosel rucku a liznul nas sloupek u plotu nastesti bez skod blatnik a 14dni novy naraznik se rozlestily ale uz zadny blbnutí...doufam ze to jeste sleze...
15:54:39 27.10.2012
Mejot
tady už to i drží na silnici to bude večer klouzačka na letnákách už se těším