-> Pavel P@nkáč 23.12.17 20:17:05: felda musi dat dvojnasobek...

:) a ze by mi prisla octa komfortnejsi, to fakt teda ne, ja vidim problem v tom, ze feldu si kupuji socky a kaslou na servis ve vidine, ze usetri, no a potom v tom aute jet je utrpeni, to verim... ale jinak je pro me felda az moc komfortni a nudny auto, tydle km mam na rapidu a s tim bych rekl, ze jsem se vytrestal mnohem vic - teda v zime a pres to to auto mam mnohem radeji, nez feldu
-> OTA-MTX 23.12.17 16:45:00: to je ta cervena ?
Jinak ja mam na felde ted 222222km :), mozna jsou skutecne, ale mam pocit, ze kdyz to bylo 4lete auto, tak ze ji nekdo o 40-80 tis. km stahnul, od te doby potom jedna majitelka...
Pani najela za 2 roky 13tis. km, ja najedu necelejch 60 tis. km a dobre je, ze to auto jezdilo spise dalky, jen teda to bylo asi pani prvni auto, takze to je znat na prevodovce, jednou byla dokonce nutna oprava v chorvatsku, pani si o opravach vedla denicek a ze dala za 80tis. km do feldy asi 100tis. kc me teda prekvapilo, to se mi jeste nestalo pomalu ani z poloviny :)
-> Jirik_Tuňák1983 23.12.17 20:30:41: no jak se to vezme, technickej reditel u nas ve firme sel asi za to, ze se nestydel si casto prilepsit (ze to bylo neskutecny hovado, to asi nikomu v predstavenstvu moc nevadil) jak to jen slo, ze vyhraly ty nejhorsi zakazky je jedna vec

i ja se diky nemu trapim s dvema skoro nepouzitelnymi zkusebnimi stroji za asi 3 mega, ale on kdysi fakt dobre koupil supa - to auto proslo GO uplne vseho v autorizaku a dostalo uplne novy komplet motor, no a pan reditel ho pote odkoupil za neskutecnych 29tis. kc a vis kolik melo najeto - okolo 750tis. km, to pry by ani nikdo ze zamestnancu nechtel