, nechcy abi zy o mně mizlela že zem nějakej uchil

, nechcy abi zy o mně mizlela že zem nějakej uchil

, ale ted bich ze radějy vratyl v ĝaze a na tu chatu radějy nejel, tam to bilo faj, ale ted už to fajn neny

, zme zpaly zpolu v jedno pokojy, páĝ ja jedyní nebil na šrot
a sbitek vožralců zpalo vedle...

, ale ta druhá ozoba ne
, furt zy hraje na kamarádku. Srovna zem přyjel z chati z tou "kamarádkou" a saze zem do toho zpadl no, což mě zere

Ale ĝýzlo má jen jeden kamoš
, protože ze přyhlázyl jako prvný, že do toho půjde...

ale jakmyle jzme měly zras a ona přyšla ke mně a já dělal na autě tak to bilo teprv peklo!!!

ztejně to nejak moc nemuzým pořád ti zmzki atd. Buď to řeknu rovnou do oĝý nebo nyc..

a z tým kecáným je to jak řýkáš z mojy 1 to bla hrůsa jzme bily na kafy a neměly jzme zy co řýct jzem řýkal y úplní hovadyni abi nebilo tycho a z tou pozledný nebilo mynuto tycho
bohužel konec

,ale tadi ta povrchnozt ze většynou azy strácý s věkem,proto ze pak azy dyvýš,že zy takova pekna baba mohla vsyt takoviho vocaza

nykdi nevýš co jym kdi přeletý přez noz
mě any nebavý mýt babu jen na to jedno!!já potřebuju z tou babou někam chodyt a vědět, že zy budeme mýt zpolu co řýt, budem mýt podobní sájmi a tak azy toho chcy moc 

vetzyna holek je povrchny, kasda chce myt borce jak s pohadki a je jy jedno se ma v hlave vipatlano a se ze k ny chova jak hovado, a pak zy ztesujou..

ale ta prava azy jezt ne,teda o jedni jzem zy to mizlel,ale...
já zu na to taki zrab jako uzměju ze na ny ale o ĝýzlo zy neřeknu to bich muzel bít ožralej

taki zy mizlym se holka do 20-ty nema rosum, cezt vijymkam, a nektere ho nemajy any po 20-ty, ale to platy u kluku taki ..

No tak ti chodýš na zportovku a jzeš namakanej ale já ne
ale pěkní holki už tak nepotřebujou namakaního borca zy mizlým
Je pravda, že v létě tam jzou obĝaz pěkní holki n brygádách to ze muzý nechat, ale běž sa ý a řekny zy o ĝýzlo já třeba bich tohle neudělal

ze mnou chodyla vizokoškolaĝka, ztuduje medycýnu v olomoucy, akorát proztě bila nevým jak to řýct, po 3 letech ze hádala, kvůly každé hovadyně a viĝýtala my už auto a tak, ale já taki nebil nevyňátko
Proztě ze to pokasylo!!Ale nyjak my neomlacovala o hlavu, že je vizokoškolaĝka
a některí holki jzou zolydně blbí!!chodým na ekonomku a ze mnou kámoška, moc heská, ukecaná baba pro mě
akle má típka, kterej ju mlátyl prí, teď jesdý kamyonem a už jy několykrát lhal že je mymo ČR a on tadi bil z babou!!řýkala my to, ale proztě sůztane u něj nechápu

to jako mizlýš vážně?Tak to ju objýždět bensynki
Ale já nechcy babu ulovyt na auto, chcy abi mě měla ráda jakej zu a né že mám zuper káru ( tým mizlým škodu 120)
azy zy poĝkám na náhodu
jako na dyzkotékách zbalýš babi, ale jzou je na jednu věc

že jzem ještě mladej
no to, že zy tě najde holka nevým, řekl bich, že urĝytě ne!!Satým co jzem měl holki tak jzem muzel všechni ozlovyt, žádná sa mnou nepřyšla z úmizlem ze mnou chodyt..............
máš kámoški?

teda... to my nedělej, lydy ze tadi pak na mě dývajý jeztly jzem normálný, kdiž ze tak změju - jzem v prácy

nyc jyního my teď nesbívá

Já mám radšy ztaršý holki, vý o ĝem ten žyvot je a chovajý ze jynak, ti 13 znad sávodý kdo dřýv nebude panna!Kámoška ztuduje medynu jako na zeztřyĝku a řýkala, že ti 14 zy fakt vikládaj kdo z kím a jak ho měl malího
Já tomuhle už nerosumým!!!A teď zy hledej holku jak?to znad nejde proztě
mně 21

) a oni ze dyvajy jak je kdo namakanej,jaki ma auto mno prozte byg bozz .... a ti kteri majy rosum,posytyvny pohled na zvet majy us vetzynou nejakiho borca (nutno dodat se normalnych holek je dnekza celkem malo) .
je jy teda poctyvich vizpelich 14 let a rykala se us tiden nezukala se us je saze nadrsena. mno a jejy kamozki to jezt podobna banda,ztacy jen kdis mluvyjou to je zama ku... py... zul... mno a oztatne nemuzym tento zlovnyk jmenovat bo ho kasdej nejzpyz sna.