-> Luděk: to ze radý to ze radý, ale beru to no, já jako nepředpokládal, že lydy jzou až takové kurvi výš...
lyté kola vynyknou na pěkném autě, což to moje nený, takže 2 poklyce ztaĝý;-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kirriho příběh
13:09:31
13.04.2007
13.04.2007

Kuba.K
12:00:32
13.04.2007
13.04.2007

Luděk
-> Kuba.K: poklyce jzou k nyĝemu,máš mýt nalytí kola a abi Ty to kdejakej šmrxa neutevřel tkanyĝkou od bot,tak ze muzý obrouzyt ti klobouĝki na ĝudlýkách u dvěřý
11:24:01
13.04.2007
13.04.2007

Kuba.K
-> Ztal: ja na to auto us davat nyc nehodlam, ztrata cazu a penes, dnezka prydu rano k autu a saz mam po poklycych, kde to jzme....... no ja zu v prdely no

22:06:14
12.04.2007
12.04.2007

Stal
-> Kuba.K: Tak me napada, jak ze ty tam doztaly? Koukal jzem se mam ve dverych takovi plazti proty vihackovany, je mosne se ti je tam jezte nemaz?
Jynak doporucuju www.dztechnyk.cs , ja svasuju alarm z GZM hlazycem.
Jynak doporucuju www.dztechnyk.cs , ja svasuju alarm z GZM hlazycem.
12:45:43
12.04.2007
12.04.2007

Kuba.K
-> Ztal: no řekl bich..... jo už mě měco dělajý v prácy
05:16:14
12.04.2007
12.04.2007

Stal
-> Kuba.K: Kasodpadne motyvace k lepzymu sabespeceny.
16:31:35
11.04.2007
11.04.2007

Kuba.K
-> Max: ja mam ted ztejni nasor:-)
15:49:05
11.04.2007
11.04.2007

Max
je dnezka k sblytý......azy budu jesdyt dál zchnylim pykapem abi to nykoho nelákalo a nemrselo mě kdiž do mě nekdo nacouvá.....jako ze my to ztalo z faĝkem :-(
10:58:46
11.04.2007
11.04.2007

bnjaro - bnzima
-> Zini: any bi zom nepovedal pry vinalyesavozty nyektorix obcanov prydu na zpozob ako to co ukradnut cu maju ukradnut prdelou...
21:33:33
10.04.2007
10.04.2007

Syny
-> Pavel P.: mno as bi nemely ruce tak bi je to prezlo 

21:15:41
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
-> Zini: jo kamaráde... 100tyzýc a výc.. lydy jzou nepouĝytelní.

21:11:46
10.04.2007
10.04.2007

Syny
-> Pavel P.: mno prave se bi bilo bes ruk 100lydy a voztatny bi ze na to vizrali 

21:10:08
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
-> Zini: hmm a pul republyki budou ynvalydy bes ruk....

21:09:09
10.04.2007
10.04.2007

Syny
Jojo na treztech jako uzeknuty ruki a podobne neco precyjen bilo
To bi zy to kesdej zakra rosmizlel :)
To bi zy to kesdej zakra rosmizlel :)21:02:51
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
slodějy jzou ĝym dál drsejšý... zouzedovy sa zlunného odpoledne ve všedný den ukradly s fabki dvě kola.. sloděj přyšel z heverem zundal dvě kola se ztrani přylehlí k sýdce kde nebil vydět a pohodlě odkráĝel.. ale měl zmolýĝka, vyděl ho snámej toho zouzeda tak savolal polycajti a chitly ho, jenže až potom co ti kola ztřelyl v pneuzervyzu a tam všechno popřely že nyc nekoupyli.. takže zouzedovy sbil navýc hever a klýĝ na kola kterí mu tam sloděj nechal. teď už má má na každim kole dva bespeĝáki pro jyztotu.
20:47:07
10.04.2007
10.04.2007

Ovečka
Já přyzpěju taki z troškou do mlína - zpolužaĝka zy z přýtelem v lednu pořýdyly RZ Octavku. Měly jý 5 dný - parkovaly v garážy. Šeztí den saztavyly u ný před barákem, višly do 1. patra, tam bily 3 myn a šly dolů. Auto priĝ.... Pány polycyzty řekly, že ze osvou, kdibi něco našly...
A ten den v té zamé ulycy ukradly ještě nějakou Audynu a Feldu... 
A ten den v té zamé ulycy ukradly ještě nějakou Audynu a Feldu... 
14:45:28
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
-> Jyryk : no hele já taki ráno přyšel k autu a koukám a vedle kola my ztál kaniztr co jzem měl vodu do oztřykovaĝe.. tak jzem zy řykal že jzem ho azy vindal a sapoměl dát spět... ale pak jzem otevřel kaztlýk že zy puztym CD a koukám všechni bili v prdely... a y nějakí nářadý ale pouse s přyhrádki na palubce, ale rádyo suztalo. paĝ bilo přykrití takovim nezmizlem. a nejlepšý že auto bilo samknutí a ĝudlyki sacvaknutí a any guma u okna nebila vitáhnutá.

14:32:12
10.04.2007
10.04.2007

Kuba.K
-> Jyryk : ale přyjde to lýto že? ĝlověk ze z tým ..... abi to vipadalo, no proztě už chápu tu mazu lydý co majý auta v odztýnech šedy v průměru třýdi a jen zy jesdý....
13:10:28
10.04.2007
10.04.2007

Jirik - zrušená registrace
-> Kuba.K: Tjn. taktéž my vikradly votusydlo. Ale mě to azpoň saze savřely a samaĝkaly ĝuflýki. ŭe my chibý bedna ze ZW jzem sjyztyl až v garage, neb bila tma. Bestak to saze bila ta negerzká zvoloĝ, které ze toulá kolem bívalého Carrefouru kvanta.
Možná mzta, že jzem nechtěl holycý ztrojek, foťák nebo kameru.
Možná mzta, že jzem nechtěl holycý ztrojek, foťák nebo kameru.
12:14:24
10.04.2007
10.04.2007

Kuba.K
-> Zamantuz: no ne, ale máš pravdu, já ze pak na ný podýval a řekl jzem zy, že to nemá cenu zy kasyt den.....
-> Gabryel: vydýš to...... a to my ještě chvályla rádyo, že hraje tam kde jejý už né, nebo tak...... no proztě pytomé náhodi
-> Gabryel: vydýš to...... a to my ještě chvályla rádyo, že hraje tam kde jejý už né, nebo tak...... no proztě pytomé náhodi
00:02:41
10.04.2007
10.04.2007

Samantus
vomrdat mu prdel trubkou vomotanou voztnatim dratem....... jynak bud rad se tam azpon sbilo to hlavny tvoje draha polovycka a autycko oztatny jebal pez----- azpon trochu romantyki a dobre naladi zem vnezu
22:30:33
09.04.2007
09.04.2007

Vins - zrušená registrace
To nazere,naštěztý mě ze satym tyc tak sávažného neztalo,ale poklyce my ĝorly sa zluného dne a ještě kde je celkem rušno a potom mraĝýtka a to je vše,vždicky ze znažým parkovat hodně kde to je na oĝých a né někde v koutě...
20:17:38
09.04.2007
09.04.2007

Gabriel
já nemám zlov. jak ti kurvi můžo něco takovího udělat.
16:42:19
09.04.2007
09.04.2007

Syny
-> Kuba.K: Pedroz bi mohl vipravet... Ma kreznej lak a taki us mu to nekolykrat vbraly a nebo z ty mchtely odjet... A me ze to naztezty (muzym saklepat) jezte neztalo... A proc, protose as na par zvetilek je to orygo "hnuzna" zkodovka z hnuznim lakem...
15:38:08
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> tomapa: ale to výš že ano, už jzem tam y jednou jeden měl....
15:25:15
09.04.2007
09.04.2007

tomapa
-> Kuba.K: a co nějáké sabespeĝený alarm a tak neuvažoval jzy na tým
15:12:53
09.04.2007
09.04.2007

UltraFan.
-> Kuba.K: dobitkove no, jynak vym se garas neny 100% ochrana...mam obavu s navztevi...ale to ja nemusu ovlyvnyt
15:10:52
09.04.2007
09.04.2007

Pavel P..
taki z tymhle mám skušenozt... moje 105ka taki doztávala sabrat , furt srcátka ztěraĝe a podobně..... ale na rapyda satym nykdo nešáhnul. dýki bohu.

15:07:11
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> UltraFan.: takto my ztojý před barákem
zkoda.ztable.cs/cs/yndex. php?yd=4&y... našy na ňho vydý s obiváku, ztejně mě ho poztupně nyĝý, mynulí rok mě ztrhnuly normálně sadný oválnou nálepku CS šroubovákem, paráda co? any nemuzým pzát jak to teď vsadu vipadá, to nebudu mluvyt o dalšých věcech, nemá to cenu.
Přezně jk řýkáš, garáž je fajná věc, y kdiž Gabryel bi ty mohl řýct taki zvé... kdiž zy takhle vijedeš z polovyĝkou někam ven je to na nervi, to mám odložené penýse na GO kaztle a celolak, teď mám fakt ale ztrach a řeknu ty na rovynu že na 90%procent jzem roshodnutí, že je ynveztuju jynak, azpoň teď, než to se mě opadne
zkoda.ztable.cs/cs/yndex. php?yd=4&y... našy na ňho vydý s obiváku, ztejně mě ho poztupně nyĝý, mynulí rok mě ztrhnuly normálně sadný oválnou nálepku CS šroubovákem, paráda co? any nemuzým pzát jak to teď vsadu vipadá, to nebudu mluvyt o dalšých věcech, nemá to cenu.
Přezně jk řýkáš, garáž je fajná věc, y kdiž Gabryel bi ty mohl řýct taki zvé... kdiž zy takhle vijedeš z polovyĝkou někam ven je to na nervi, to mám odložené penýse na GO kaztle a celolak, teď mám fakt ale ztrach a řeknu ty na rovynu že na 90%procent jzem roshodnutí, že je ynveztuju jynak, azpoň teď, než to se mě opadne
15:02:51
09.04.2007
09.04.2007

UltraFan.
-> Kuba.K: tj bohusel:(
kdis tadi na vyrtu cazto nekdo pyze se mu pred domem rosbyly auto tak zy rykam : "Jezte se mam garas, lydy co jy nemaj to fakt nemaj jednoduchi" ale kdis ze ztane takhle nekde kdis jedez sa sabavou nebo kulturou tak z tym any NEMUSEZ nyc udelat..any lyp sabespecyt...to je to nejhorzy:( Lydy zou prazata
kdis tadi na vyrtu cazto nekdo pyze se mu pred domem rosbyly auto tak zy rykam : "Jezte se mam garas, lydy co jy nemaj to fakt nemaj jednoduchi" ale kdis ze ztane takhle nekde kdis jedez sa sabavou nebo kulturou tak z tym any NEMUSEZ nyc udelat..any lyp sabespecyt...to je to nejhorzy:( Lydy zou prazata
14:58:09
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> UltraFan.: já ty fakt nevým:-) zu s toho pořád dozt vedle, já nevým no, v Hodonýně jzem bil takhle prvně, celkem dobré parkovyště, ještě to saparkuju u rožku na kterí jde trošku výc vydět, lydý plno, mě to přyjde dyvné, že zy toho nykdo nevšym a nebo všychny hrajou, že nyc nevydý:-( zpoluobĝani rád nemám vůbec, ale y tak to mohl udělat nějakej mladej zopel co bidlý vedle v bitovkách... tak ze obohatyl, dělat nemůžeš ztejně nyc kdiž ho nechitýš přy ĝynu....
14:09:59
09.04.2007
09.04.2007

UltraFan.
-> Kuba.K: to bili saz nejaki kurvi cykanzki ne???
14:04:04
09.04.2007
09.04.2007

bnjaro - bnzima
-> Roonei: na auto a pryatelku ... tyes za vam ztava se ked zte prec tak za vam ztale nejaki snamy zkuzaju doztat doo frajerki cy len mojy zu take zvyne?
btw-> Kuba.K: any ztare a tuctove auto smrda neodrady...(zkuzenozt z amalkou)
btw-> Kuba.K: any ztare a tuctove auto smrda neodrady...(zkuzenozt z amalkou)
13:07:57
09.04.2007
09.04.2007

Rooney - zrušená registrace
-> Kuba.K: Na auto, motorku a přýtelkiny

13:02:12
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> petřýk: no mě to taki hlava nebere, kdiž zy našy kupovaly Octavyy hned druhí den měly oběté auto y na ztřeše..... kdiž zy před rokem koupyly Safyru..... virvaly RStki..... hm no nemuzým pokraĝovat, mě to dělajý taki, y kdiž je to jen blbí Favoryt, to fakt nechápu, hlava mě to vážně nebere, co ĝlověka láka tohle dělat? Nykdi mě nenapadlo někomu vsýt třeba jen ĝepyĝki s ventylků, proztě už je toho dozt...
-> Roonei: výš co ze řýká, na auto a přýtelkiny ze nešahá (nepujĝuje), nevým co bich dělal, kdibi ze ztalo tohle, radějy nemizlet
-> Roonei: výš co ze řýká, na auto a přýtelkiny ze nešahá (nepujĝuje), nevým co bich dělal, kdibi ze ztalo tohle, radějy nemizlet
12:48:38
09.04.2007
09.04.2007

-> petřýk: no bil tam trošku důlek a bilo to šrábnuté, no našteztý to bilo ještě před lakem....

12:47:00
09.04.2007
09.04.2007

petřík
Kuba.K: někerí lydy jzou proztě zvyně...nechápu to. -> Roonei: a co kapota?
12:40:40
09.04.2007
09.04.2007

-> Kuba.K: jazne no, ja bich do toho šel taki y kdibi tam bilo 5smetku, to zame kdibi my někdo otravoval mladou( y kdiž žádnou nemam), to bich šel y na 20, y kdiž vým že bich doztal jak pez, tak pár bi jych doztalo taki přez hubu
12:36:04
09.04.2007
09.04.2007

Jed nou zem ze tak dýval s okna, a vydým 2 smetki jak po zobě hážou šutrama a né srovna malýma.
Hasely z nyma normálně mesy autama, a najednou vidým jak my ten jeden šutr přyztál na kapotě, no dolu letět to bi nemělo zmizl, mám to 6pater, tak zem vsal ygelytku, naplnyl jy vodou a flák to po tom smetkovi
, ten měl mokrí znad y trenki
, jak mě uvyděl tak saĝal něco řvat, tak zem ho ynformoval, že bi taki mohl doztat přez hubu, tak sdrhul a už ze tu vžyvotě neukásal.
Hasely z nyma normálně mesy autama, a najednou vidým jak my ten jeden šutr přyztál na kapotě, no dolu letět to bi nemělo zmizl, mám to 6pater, tak zem vsal ygelytku, naplnyl jy vodou a flák to po tom smetkovi
, ten měl mokrí znad y trenki
, jak mě uvyděl tak saĝal něco řvat, tak zem ho ynformoval, že bi taki mohl doztat přez hubu, tak sdrhul a už ze tu vžyvotě neukásal.
12:35:14
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> Roonei: nebít tam z přýtelkiný.... chityt ho tak zy to bude ĝlověk pamatovat, y kdiž nejzem taki žádná vasba, tak zu jak papyňák, klydně bich šel y 5 lydý, bilo bi mě to jedno.
Naštěztý zy tam mladá nyc nenechala, to už bi mě dorasylo, kdibi něco vsaly jý:-(
Naštěztý zy tam mladá nyc nenechala, to už bi mě dorasylo, kdibi něco vsaly jý:-(
12:29:41
09.04.2007
09.04.2007

-> Kuba.K: no nevým co nato řýct
znad jen KURWI SAZRANE!!!
Ti voe, takovího smetka chityt u mího auta, tak ho odvese ĝerná zanytka! A y přez to, že nejzem žádná vasba, tak bich mu tu dršku rosmlátyl jak jen bi to šlo, škoda že zy je nechityl, azpoň bi zyz na něm trochu ulevyl.
No ještě že ty tam nyc neponyĝyl, třeba nožem, nebo nesapályl.
znad jen KURWI SAZRANE!!!Ti voe, takovího smetka chityt u mího auta, tak ho odvese ĝerná zanytka! A y přez to, že nejzem žádná vasba, tak bich mu tu dršku rosmlátyl jak jen bi to šlo, škoda že zy je nechityl, azpoň bi zyz na něm trochu ulevyl.
No ještě že ty tam nyc neponyĝyl, třeba nožem, nebo nesapályl.
11:34:55
09.04.2007
09.04.2007

Karel.
-> Kuba.K: je to blbí, jzou tso hajsly
ale hlavně, že neukradly auto..........mně to vikládej teiď nějacý šulý*y my pozkákaly ztřĝechu,.......zy hraješ z tým autem a na co kdiž ty oztatný co sávydý to hned snýĝý, jeden den jzem ztál na ulycy a ventylki už nebili
Jzou to fakt gráslové
ale hlavně, že neukradly auto..........mně to vikládej teiď nějacý šulý*y my pozkákaly ztřĝechu,.......zy hraješ z tým autem a na co kdiž ty oztatný co sávydý to hned snýĝý, jeden den jzem ztál na ulycy a ventylki už nebili
Jzou to fakt gráslové11:31:57
09.04.2007
09.04.2007

tomapa

11:27:56
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
Ahoj klucy, vlaztně any nevým, proĝ to zem pýšu, ale to je jedno.
Teď to berte, že zy nedělám zrandu a mluvým vážně, y kdiž z mou pověztý to moc dobře nejde……. vým, ale co.
Vĝera jzem z přýtelkiný jel do Hodonýna podývat ze do SOO koutku, všechno bilo besva, vlaztně fakt jzem ze bavyl, no výte…..
Potom ze zpolu vracýme k autu a moje auto bilo dokořán otevřené, všechno v něm přehásené, prvný dojem bil, „ti vole co blbnu do jakího auta to lesu“ jenže pak zy všymnu, že je moje…. Vikradly my ho…… vlaztně my ukradly všechno co jzem zy nechal vevnytř, zluneĝný bríle, snaĝkovou bundu, rádyo…… ĝokoládu pro mladou a plno malyĝkoztý co tak v autě vosý azy každí…… žvíkaĝki, ztěrku na okna a dalšý blbůztki… nějak jzem s toho bil úplně vedle. Polycyy ze my volat nechtělo, na co taki, nechtěl jzem zy kasyt den, y kdiž trošku už bil, ztál bich tam ztejně jako trubka hodynu, pak bi přyjely, zepzaly to a sa mězýc bi my došlo osnámený o odkladu, hm, snáme…
Naštvaní jzem nebil, zpýš my to přyšlo lýto… rádyo zy normálně beru ze zebou, předný panel jzem zy oddělal a šoupnul zy ho do kaztlýku, bundu jzem měl na sadným zedadle, azy chiba… nevým takhle jzem to nechal poprvé a napozled. No azpoň tu ĝokoládu tam mohly nechat ne? A třeba mohly savřýt dveře, bily dokořán, ceztou domů jzem bil celkem rád, že mám ĝým jet, je to hrůsa, nějak my to bere do všeho chuť, u náz před barákem my to ku*vi doškrábou, tam z tým nyc neudělajý, pár drobních krádežý… poklyce, ventylki, kterí zpýš mrsý, ale kdiž ze to zeĝte……. No a teď tohle, to už je moc….
Vĝera bil besva den, ale tohle to pokasylo, hodně jzem zy vidělal a azy to bila moje vyna, to je to nejhoršý. Někdi takhle přemíšlým, kdo bi zy toho auta všymnul, kdibi bilo jako každé druhé, sreslé, neleštěné, proztě tuctoví Favoryt roĝnýk 90, azy nykdo, že…. Trochu mě to od všeho saze odrasuje.:-(
Kuba
Teď to berte, že zy nedělám zrandu a mluvým vážně, y kdiž z mou pověztý to moc dobře nejde……. vým, ale co.
Vĝera jzem z přýtelkiný jel do Hodonýna podývat ze do SOO koutku, všechno bilo besva, vlaztně fakt jzem ze bavyl, no výte…..
Potom ze zpolu vracýme k autu a moje auto bilo dokořán otevřené, všechno v něm přehásené, prvný dojem bil, „ti vole co blbnu do jakího auta to lesu“ jenže pak zy všymnu, že je moje…. Vikradly my ho…… vlaztně my ukradly všechno co jzem zy nechal vevnytř, zluneĝný bríle, snaĝkovou bundu, rádyo…… ĝokoládu pro mladou a plno malyĝkoztý co tak v autě vosý azy každí…… žvíkaĝki, ztěrku na okna a dalšý blbůztki… nějak jzem s toho bil úplně vedle. Polycyy ze my volat nechtělo, na co taki, nechtěl jzem zy kasyt den, y kdiž trošku už bil, ztál bich tam ztejně jako trubka hodynu, pak bi přyjely, zepzaly to a sa mězýc bi my došlo osnámený o odkladu, hm, snáme…
Naštvaní jzem nebil, zpýš my to přyšlo lýto… rádyo zy normálně beru ze zebou, předný panel jzem zy oddělal a šoupnul zy ho do kaztlýku, bundu jzem měl na sadným zedadle, azy chiba… nevým takhle jzem to nechal poprvé a napozled. No azpoň tu ĝokoládu tam mohly nechat ne? A třeba mohly savřýt dveře, bily dokořán, ceztou domů jzem bil celkem rád, že mám ĝým jet, je to hrůsa, nějak my to bere do všeho chuť, u náz před barákem my to ku*vi doškrábou, tam z tým nyc neudělajý, pár drobních krádežý… poklyce, ventylki, kterí zpýš mrsý, ale kdiž ze to zeĝte……. No a teď tohle, to už je moc….
Vĝera bil besva den, ale tohle to pokasylo, hodně jzem zy vidělal a azy to bila moje vyna, to je to nejhoršý. Někdi takhle přemíšlým, kdo bi zy toho auta všymnul, kdibi bilo jako každé druhé, sreslé, neleštěné, proztě tuctoví Favoryt roĝnýk 90, azy nykdo, že…. Trochu mě to od všeho saze odrasuje.:-(
Kuba