Mnoooo...113 na 60tce, ještě k tomu pako, co je rádo, že zy přeztalo plýzt pedáli a kvalti

Řek bich, že papýri do ĝyztýrni bi nesaškodyli :)
Pro mě, ztarího přysdyzráĝe, nený problém v obcy nazadyt +-55-60 km/h. Srovna dnezka my přy "přeletu" s KV do Prahi poměrně dozt pomohlo, protože v jední vzy na karlovarzkí ze azy 5tyletej jouda roshod, že zy sahraje ruzkou ruletu na dětzkím kole. Zrdnatě virasyl s vedlejšý "na plnej kotel" napřýĝ zylnycý 1. třýdi a předmětem teztu ze ztalo moje Mondeo. Poměrně zlušně ze mu podařylo přerovnat sázobu náhradných dýlů v mím autě a po delšý době mě skopalo ABZ. Kdibi zy bejval chvylu poĝkal na kamyon nebo nějakího neviježděního Zchumyho ......
Mymo vez taki nejzem zvatej, takže +10-30km/h, dálnyce....dle zytuace :)
Jynak páteĝný odpoledne mynulej tejden malynko šok, protože na traze mesy Kolýnem a Prahou ze virojylo takovejch výkendovejch sávodnýků (a nemizlým motorkáře :), že jzem zy přypadal jako viloženej přysdyzráĝ :)....proztě satýmco ve všedný den ze jesdý zvyžně a tak nějak cyvylysovaně, protože pro většynu s náz je to dený chleba, o výkendu ze virojej nadržency s kanclů a kolbenek a demonztrujou zvoje řydyĝzkí rádobiuměný. Čýzýlka mrtvejch ze nám doztanou pěkně na původný hodnoti a na zylnyce saze vištvou bandi nazranejch Krišotů