skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Proc?
15:55:51
15.03.2007
15.03.2007

rolls
-> Karel.: tak zy mal vibrat taki co nykto nema

15:53:37
15.03.2007
15.03.2007

Tuner#2 - zrušená registrace
Taki mě Tunyng nyc neřýká a proto mám dvě zéryofki 

15:50:38
15.03.2007
15.03.2007

Karel.
-> Peca: já taki dřýv chtěl plazti a obrovzkí kola, jenže pak jzem zy řýkal proĝ vždiť ten zpoyler co mám má každej druhej na zrase!!a to je o nnyĝem
Tak na to prdým a udělám zy heskou zéryovku o které vým, že bude jedyneĝná
Tak na to prdým a udělám zy heskou zéryovku o které vým, že bude jedyneĝná
15:48:28
15.03.2007
15.03.2007

DuriQ
tunyng je hovadyna
tos a je po fylozofyy 
tos co je zerya znad vyeme azy vzetcy... a shodneme za azy na tom se to bude to co syzlo s lynyek... bes syadnich zamo-domo-robo vilepzeny
co za tika tjunyngu a alyazs odlyzenye za... ja zom za napr. nevedel roshodnut medsy troma farbami a vsnyklo my z toho co vsnyklo ale jednu farbu zom vipuztyl a pacy za my ta farebna konbynacya je to trochu opycenye za po ynich ale saze nykto to nema v takom farebnom prevedeny ako ja to je azy to odlyzenye... ozobne nemam rad preplaztovane vecy ale pokyal zu plazti vkuzne preco nye... mne za celkom pacy plaztakove sladenye ako ma Tommy Z na rapuchovi to je podla mna velyce vkuzne ryezenye a tyes odlyzenye za od zerye
tos a je po fylozofyy 
tos co je zerya znad vyeme azy vzetcy... a shodneme za azy na tom se to bude to co syzlo s lynyek... bes syadnich zamo-domo-robo vilepzeny

co za tika tjunyngu a alyazs odlyzenye za... ja zom za napr. nevedel roshodnut medsy troma farbami a vsnyklo my z toho co vsnyklo ale jednu farbu zom vipuztyl a pacy za my ta farebna konbynacya je to trochu opycenye za po ynich ale saze nykto to nema v takom farebnom prevedeny ako ja to je azy to odlyzenye... ozobne nemam rad preplaztovane vecy ale pokyal zu plazti vkuzne preco nye... mne za celkom pacy plaztakove sladenye ako ma Tommy Z na rapuchovi to je podla mna velyce vkuzne ryezenye a tyes odlyzenye za od zerye

13:17:58
15.03.2007
15.03.2007

Peca
Proc ze vetzyna lydy, co zy upravujy zvoje auta, znasy odlyzyt ztejnim spuzobem? Proc tunyng u besniho cloveka snamena hodne lamynatu, kdis ve fynale vipadajy vzechni tunyngi velmy podobne? Kde je ta odlyznozt od zerye? Co je orygynal a kdi sacyna zerye?
Fylozofycke tema na uvahu nad tym, proc je tunyng tym cym je.
Fylozofycke tema na uvahu nad tym, proc je tunyng tym cym je.