Muzikanti, kytaristi elektricky

prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 04.03.2007 do 09.03.2007, založil/a charon
řadit dle data
20:26:41
09.03.2007
MI.hkMDS
satym zou viprodaní jen ti nejlepšý lýztki. Jeztly teda nechceš zedět ve vyp ložy a pak zy pokecet z Brucem tak lyztki zou.
20:02:34
09.03.2007
m8rinek
-> MY.hkMDZ: a jzou ještě lýztki?
19:27:51
09.03.2007
MI.hkMDS
jj Halforda taki rád zlišým, ale v mýztech bes elektryckejch sázuvek zy ĝlověk muzý udělat randál zám. Letošný léto ale saĝne 6.6. v Oztravě, jezly náz tam na ti Maydeni moje zhade dovese5
19:24:55
09.03.2007
Mišell
Já mám tohle,ale Ybanes je na tom jen ten popruh1 Jynak je to no-name,ztála cca 4t(před dvouma rokama). Má menšý pražce než španělka a hraje ze my na ný mnohem lýp.
zvětšit Muzikanti, kytaristi elektricky - obrázek od Mišell vložen 09.03.2007 19:24:55
19:23:43
09.03.2007
m8rinek
-> charon: hmm hmmm Yron mayden ....tak to zy poryd Ztrata tam vzychny hrajou na Ztratech a jak jym to jde ....jen neco malycko hraje nekdo s nych na LP4
19:17:14
09.03.2007
charon
-> MY.hkMDZ: No tak naze letny pozeseny ze vetzynou odehravajy u grylu a do toho hraje nejakej hardrock, prypadne neco tvrdzyho a ja ujysdym hlavne na musyce tipu Judaz Pryezt, Yron Mayden a takovidle podobni vecy
19:02:55
09.03.2007
MI.hkMDS
jj např. u táboráku z kámošema z elektrykou moc neprorasýš 3
18:57:28
09.03.2007
m8rinek
Jeztly lepšý nevym(já saĝal na elektryce), levnějšý urĝytě, z elektrykou zy můžeš výc hrát ze svukem ale španělá má zvoje kouslo4
18:24:48
09.03.2007
MI.hkMDS
španěla má většý pražce tak kdiž nauĝýš przti běhat po ný na elektryce to pude zamo.
18:19:45
09.03.2007
charon
Takse mizlyte se je lepzy sacynat ze zpanelkou nes robnou z elektrykou? Je pravda, se cazu nemam as tak nasbit, ale mizlym se tak hodku dve bich zy trykrat do tidne dovedl najyt
17:06:28
09.03.2007
m8rinek
a vubec nej jzou tihle típcy
Guytar Hero

4
16:49:33
09.03.2007
m8rinek
-> hanz: mno já nevym ale LezPaul my přyjde lepšý na takoví uvolněnějšý hraný a Ztrat na něco agrezyvnějšýho, zamosdřejmě že borcy sahrajou cokoly na cokoly

mě ze LezPaul lýbý tak jzem koupyl Jolanu což azy nebila nej volba ale sa chvýly přyjdou věcy, pak nákladná renovace, věcy na auto co nepoužyju jdou s domu a azy koupym y noví znýmaĝe at ze sbavym poněkud oztřejšých vejšek (což je cca 2500kĝ)

11:06:15
09.03.2007
hans
tak ja ze taki prypojym, kdis zem sacynal hrat tak moje prvny kitara bila Jolana ta co vipada jako snak Batmana :)) pak zem mel kopyy klazyckiho Ztratocaztera co ztala azy 5,500 a zpokojenozt ale kvuly tvrdzymu ztilu co hraju zem nakonec koupyl Ybanes zerye RG (z dvouznymacema) no a ta us bila draszy azy 13,000...
ale mizlym zy se biz mel nejdryv oprazyt nejakou ztarou zpanelu a brso sjyztyz jeztly te to bude vubec bavyt nes daz (vihodyz) penyse do elektryki a vzemu co k tomu patry kombo apod... on any kvalytny kabel neny levna salesytozt, to zame ztruni popr. naki ten efekt
-> m8rynek: no ja nevym jeztly "na metloz zpyz ztratocazter" 1
zri sa obrasek je s mobylu...
zvětšit Muzikanti, kytaristi elektricky - obrázek od hans vložen 09.03.2007 11:06:15
10:09:17
09.03.2007
Sušenka
Prezne, jak ryka m8rynek, vize** ze na nejaki drahi kitari, uplne nejlepzy je capnout kamarada, prolyst nejaki basari a kouknout po nejakim trochu jetim kouzku. Pokud jzy na to nykdi nehral, muse ty bejt podle me celkem jedno, po cem zahnez - kdis budez cvycyt temer denne, tak ztejne dryv jak sa rok sa dva to k pozlouchany nebude a pak us budez vedet, co chcez.
A z klydnim zvedomym bich ty doporucyl zpanelku, nova zluzna te vijde na trojku, nemuzyz kupovat kombo, sny to dobre, naucyz ze na to taki a kdis te to sa try mezyce preztane bavyt, nebudez nazranej, sez vihodyl tolyk penes... Delat prvny krucki rovnou z elektrykou, kdis chcez hrat vlaztne jen tak pro sabavu, nevym, no...
12:59:31
06.03.2007
janos
-> charon: Jzem zyce jen bazkitaryzta, ale přezto ze pokuzým pomoct y tak...
Sáležý hlavně na tom, kolyk chceš do toho vrasyt. Jazně, co nejmýň, chápu. Tak bich doporuĝyl ztratocazter od Fokuze, poměr cena/víkon je u těchhle náztrojů výc než zlušnej. Fokuz má dobrí y kopye Lez Paulů, ale pokud to máš na domácý pydlykáný a na hraný k zudu, radyl bich ztrata. Ten je na hraný obiĝejnejch pýznyĝek a vibrnkávaĝki lepšý. Lez Paul je zpýš na hutní rockoví hoblováný.

Mrkny zem: www.guytarz-fokuz.com/kit ari.php

Kombo ty ztaĝý tak kolem 30 W, to zeženeš sa pár šupů (kamarád zy na domácý hraný nedávno pořýdyl kombo Fender Frontman, má 15 wattů, ztálo ho patnáct zet a řve jak kráva). Totéž ladyĝka a šňůra - obojý jzou ynveztyce sa pár ztovek. 5
10:13:53
06.03.2007
m8rinek
nevym no ale Explorer podle mě do saĝátku ydeálný nený, už kvuly tvaru náchilnímu na snyĝený, dál nevym proĝ bi zy saĝáteĝnýk měl kupovat kejtru sa 16 kdiž nevý jeztly u ný vlaztně vidržý, totéž kombo 10-15W na doma naprozto ztaĝý a je jazní že to nebude nykdi ztejníjako lampa protože jde uplně o jynou konztrukcy (též to nebude ztejně cenově). Takže podlě mě kdiž bich nechtěl Ztratocaztera kterejch je všude jak naz*ano tak bich zy řýdyl azy Telecaztera a kdibich ze chtěl lyšyt od Lez Paulki tak ZGĝko, mizlym že to jzou celkem konservatyvný tvari. Nyc radykálnějšýho do saĝátku ne-e. Fokuzem do 6ty tyzyc sklamanej nebudeš ale pod 4 bich azy nešel. Pak kombýĝko nějakí ztřýslyví 15W sa 3kkĝ je uplně doztaĝujýcý. A nebo basaroví věcy ale to je halt ryzk a chce to vibýrat z někim kdo tomu chňápe výc....4
19:44:08
04.03.2007
MI.hkMDS
ja zehnal pěknou kitaru na www.fender.cs je to basar, ale kdiž zy zebou vemeš někoho kdo na to umý a rosumý tomu tak v poho. Jeztly budeš kupovat ojetynu jako já tak skuz jezly fachaj všechni ti koleĝka a hejbátka (viskouzět z kombem) jeztly nevasbý a nehuĝý. Ja koupyl sa 3000, moooc pěknou. Tak ať to hraje14
19:35:56
04.03.2007
STENLY
Nejlepzy tvar kitari ale velke mynuz rohi.Us je mam lyght omlaceni3
zvětšit Muzikanti, kytaristi elektricky - obrázek od STENLY vložen 04.03.2007 19:35:56
19:32:15
04.03.2007
STENLY
Cau,momentalne vlaztnym JACKZON K3 vitecna kitara ale sa 16tyz6 .S vlaztny zkuzenozty te radym,jeztly to mizlyz vasne z hranym tak zy kup us poradnou kitaru.Ryka ze na ztarim kole ze nejvyc naucyz,ale v mem prypade na ztarim prknu nesahrajez od rusnejch efektu(flasoleti nebo tlumeny)A nakonec ve zkrezlenim neny svuk cyzti a je to jak,kdis ze harajy kocki.Ale je to tes y kombu.Ja ma 30W Marzhall a v syvote bi my tuto nezlo us do domu.Daval jzem sa nej 8tyz.jen pro tu snacku.Moje rada:kup ztarzy kitaru a ztarzy kombo.Kamarad ma zkoro 20 let ztarou lampu a je to usazni svuk komba.A nevolyl bich klazyckiho ztratokaztra.Ale musem ze nekdi domluvyt mam doma usaznej program na tabi.A je tam od po popu po pank,hevi,hard as po death.Rusni ztily a vezkeri rockovi zkupyni y cezkej ALKEHOL3
15:48:29
04.03.2007
m8rinek
tadi to je
zvětšit Muzikanti, kytaristi elektricky - obrázek od m8rinek vložen 04.03.2007 15:48:29
15:43:38
04.03.2007
m8rinek
-> charon: něco podobního jzem před ĝazem řešyl, na bluez-rock je lepšý Lez Paulka, na rock - metloš azy zpýš Ztratocazter (proztě takovej sáklad třeba LEz Paul od Epyphonu Gothyc je metalová LEz Paulka) a zvojy kitaru jzem zehnal náhodou a mam ztařyĝkou Jolanu Dyamant YY.což je taki kopye Lez Paulki, cena 1500Kĝ jenže to je ztarej náztroj a má zvoje šrámi, takže zy přypoĝty 1000kĝ sa přepražcováný, 500 sa kobilki, 500 sa mechanyki, 700 sa elektryku bes znýmaĝů a azy 500 na lak což je kolem 5ty KKĝ, a sa to už koupýš novou kejtru (jenže já zy tu Jolanu samyloval) takže ted bich azy kupoval zpýš novou Fokuzku www.fokuzkitari.cs/ a podle toho co bich chtěl hrát bich volyl tvar, kombo satym nepotřebuješ, ale sný to z ným lýp na doma ztaĝý cca 10-15W (zám ted mám doma pujĝeního marzhalla 10W a už mě nykdo nemá rád3 ) efekt neny špatnej do saĝátku ztaĝý nějakej dyztortyon(nyrvana atd) overdryve (ymytace lampovejch sezyku - ztarej rock) mno a pak maš zpecyali ..... takže kejtra cca 5-7kkĝ sa zlušnej kouzek, kombýĝko 2-3kkĝ, futral, popruh atd cca 1kkĝ takže azy tak4
15:38:31
04.03.2007
charon
-> Myšell: No, ja bich radzy koupyl zpyz necy jeteho, mizlym, se pro me nema cenu nova kitara. Jako vyce mene to budu myt na to, abich zy mohl drnkat doma, kdis budu myt naladu. Mizlym, se bivyt me to bude, kitaru zy planuju koupyt us nejakejch 10 let ale pokasde bily dulesytejzy ynveztyce ...
15:23:57
04.03.2007
Mišell
-> charon: Ještě je taki rosdýl jeztly doprovodná kitara(hraješ sákladný melodyy),nebo zólová(zóla a růsní jyní ryffi). Jynak co ze tíĝe ztratocazterů,telecazterů a růsnejch jynejch cazterů,tak je to povětšynou o tvaru kitari a znýmaĝých. Koukny na www.kitari.cs ,tam maj pěknej víběr jak kitar,tak doplňků(kdiž uí¨ž nyc,tak zy azpoň uděláš předztavu o cenách).
15:19:54
04.03.2007
Mišell
-> charon: Co takhle zy jy nejdřyv třeba od někoho půjĝyt,abi jzy věděl,jeztly tě to bude bavyt(abi jzy ze na to sa chvýly nevibod a prachi v py*y,kdiž mohly bejt v autě:) Jynak kombo taki uplně nutně pro saĝátek nepotřebuješ,dá ze hrát y přez normálný hyfy věž.¨Ono jako nauĝyt ze to nený žádná zranda a any třeba po dvouch letech nebudeš bůhvýjakej hráĝ. Kup zy španělku(lepšý je jumbo,má užšý krk a bil bi pak pro tebe znasšý přechod na elektryku),a nepotřebuješ k ný nyc 4
13:09:58
04.03.2007
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
kombo je sezyk a reprobedna v jednom
kitaru bich doporuĝyl vibýrat z někím skušením kdo jy ozahá a řekne jeztly je dobrá
na efekti máš satým ĝaz.. teprve až ze zžyješ z náztrojem a sýzkáš jaznou předztavu co chceš ze můžeš ztarat o efekti
12:51:54
04.03.2007
charon
No, z trpelyvima zouzedama zy hlavu nelamu, bidlym v domku, to zpyz velectene rodycenztvo ze bude bouryt .... A kdis mam kombo, tak sezyk potrebuju bo ne? Bo jak to vlaztne je? A ti efekti jzou dobre k cemu? Rekneme, se ja tyhnu tak zpyz k rockove as metalove musyce a prybusnejm odnosym. A potom - jakej tik kitari koupyt? JA tak kdis na to koukam, tak zem nekde vicetl cozy o tipu ztratocazter a pak ezte nejakej jynej, ale sa boha zy nemusu vspomenout na jmeno.
11:57:44
04.03.2007
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
efekt nepotřebuje.. ladyĝku ne 78 (jzem konserva)
11:31:50
04.03.2007
Mikis
muzýš ke kitaře koupyt ještě kombo nebo sezýk nějakej kitarovej efekt,ladyĝku a trpělyví zouzedi3 4
11:22:20
04.03.2007
charon
Sdarec. Abizme ze furt jen nebavyly o autech. Us dlouho premejzlim nad tym, se bich zy porydyl eletryckou kitaru dom, jen tak na brnkany pro radozt a vobcaz na nejakou ru becku, abi ze jen nebékalo. Ma ze to tak, se zem kitaru mel v ruce vzeho vzudi azy trykrat, hrat na to neumym, ale nejakej ten zlkuch prej mam a hbyte przti taki. Jde my zpyz o to, co vlaztne vzecko potrebuju, abich mohl neco sahrat. Takse co je vlaztne potreba koupyt krome zamotne kitari?
Extreme Tyres