-> jourin: Jo jo, to znam, taky mame v praci X virtualnich stroju kvuli X verzim IE atd... Ale nesouhlasil bych s tim, ze neni mozne udelat funkcni OS ktery zle nainstalovat skoro vsude - existuji protipriklady. Problem je spis v tom, ze kdykoliv se MS pokusil zavest jakoukoliv certifikaci kvality ovladacu, tak narazil na tvrdy odpor. Ale verzi od verze Windows se tohle lepsi, spousta ovladacu ktery driv bezely v jadernym prostoru uz bezi v uzivatelskym atd.
-> Kuladmin: Nesouhlas. Avast je radove lepsi antivirus nez ten od MS a s tim ze by likvidoval system jsem se jeste nesetkal. Odinstalovat ho na zkousku sice muze, ale nahrazovat ho MSE neni dobry napad.
-> m8rinek: Zajímavý, mě zase včera blbnula USB myš, následně už toho blbnulo víc a přišlo pár neočekávanejch vypnutí. Jediný co se změnilo bylo, že jsem důkladněji vyluxoval prach v pracovně. Tak jsem usoudil, že to PC asi bylo líto a zlobí, tak jsem ho vzal i zevnitř, od té doby klid. Pravda, myš mám zatím připojenou PS/2... asi zkusím zpátky zapojit tu USB a uvidíme jestli se to zase začne srát.
Tobě bych doporučoval stejný postup - tzn pokud to bez USB klávesnice bude fungovat OK, tak asi tušíš odkud vítr vane