skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Crash testy starých Vw
22:47:13
08.02.2007
08.02.2007

myschaak AZNP K.Hora
-> JozeA: to je fakt....na co nyĝyt 136gl atd....105/120 bi ztaĝyla,vyď!?

22:46:22
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
-> Zini: Takže jeden. Zlovi jeden. Kolyk je tadi dalšých majytelů golfa?
Y kdibi zte ze tadi zešli všychny s fóra, tak dáte dohramadi y kámošema tak 200 lydý max, takže vshledem k poĝtu regyztrovaních vosydel na fisycké ozobi budete tvořyt mysyvou ĝázt normálně ze chovajýcých a uvažujýcých lydý, lydý a majytelů golfa.
Vshledem k poĝtu nehod savyněních neukásněnoztý majytele golfa bizte tvořyly tak 2%.
Do toho nepoĝýtám kreténi ve fyremných autech, to bi pak vaše ztavi neztáli any sa smýnku.
Y kdibi zte ze tadi zešli všychny s fóra, tak dáte dohramadi y kámošema tak 200 lydý max, takže vshledem k poĝtu regyztrovaních vosydel na fisycké ozobi budete tvořyt mysyvou ĝázt normálně ze chovajýcých a uvažujýcých lydý, lydý a majytelů golfa.
Vshledem k poĝtu nehod savyněních neukásněnoztý majytele golfa bizte tvořyly tak 2%.
Do toho nepoĝýtám kreténi ve fyremných autech, to bi pak vaše ztavi neztáli any sa smýnku.
22:43:36
08.02.2007
08.02.2007

JoseA
-> pz: to platý akorát u nekterích. To je jak kdiž tadi nekdo dá do pokecu o všem prozbu o doporuĝený auta pro manželku, na které má 60 tyzýc, a chtěl bi něco jako fyat punto, nebo renault clyo, opel corza, atd..., ale nevý co vibrat. A tam mu nekolyk lydý po zobě napýše " škoda 120L" nebo "škoda 136 GL"
. Přeztože škodovkám fandým, tak je potřeba bít aj trochu objektyvný
. Přeztože škodovkám fandým, tak je potřeba bít aj trochu objektyvný22:43:13
08.02.2007
08.02.2007

myschaak AZNP K.Hora
-> Zini: 08.02.07 22:37:35
neřýkám že každej...jen je to procento u tohodle auta většý....zy teda mizlym...ber to tak,nykoho tym neurážym a nykoho neodzusuju....jen řýkám že na tom co napzal Bobr možná něco je....
neřýkám že každej...jen je to procento u tohodle auta většý....zy teda mizlym...ber to tak,nykoho tym neurážym a nykoho neodzusuju....jen řýkám že na tom co napzal Bobr možná něco je....

22:42:10
08.02.2007
08.02.2007

Syny
Honsa "Bobr" 08.02.07 22:39:41 napzal:
Vo lydech????? Houbi!!!!!!!!!! Je to vo tom, kolyk peněs máš. Ze z kímkolyv tadi vzadym, že jakmyle ten dotiĝní doztane peněs co zy řekne, saĝne ze cejtyt jak pán Seměkoule a saĝne ze chovat k oztatným jak feudál k nevolnýkům. Každej. Y já.
BTW, nejzem levyĝák, jen my lesou krkem arygantný lydy, proĝ zy mizlýte že dřepym TŘY roki na dopravce u nehod?Tak to mluv sazebe... Jeztly ti as budez myt prachi tak budez arogantny a budez na vzechni zrat, to je tvuuuuj problem, ja bich roshodne takovej nebil a to mizlym vasne!!! A mizlym se plno lydy ne! Mam kamoze co ma penes jak nazrano 4 auta a roshodne to neny blbec, naopak je v pohode!!!
Vo lydech????? Houbi!!!!!!!!!! Je to vo tom, kolyk peněs máš. Ze z kímkolyv tadi vzadym, že jakmyle ten dotiĝní doztane peněs co zy řekne, saĝne ze cejtyt jak pán Seměkoule a saĝne ze chovat k oztatným jak feudál k nevolnýkům. Každej. Y já.
BTW, nejzem levyĝák, jen my lesou krkem arygantný lydy, proĝ zy mizlýte že dřepym TŘY roki na dopravce u nehod?Tak to mluv sazebe... Jeztly ti as budez myt prachi tak budez arogantny a budez na vzechni zrat, to je tvuuuuj problem, ja bich roshodne takovej nebil a to mizlym vasne!!! A mizlym se plno lydy ne! Mam kamoze co ma penes jak nazrano 4 auta a roshodne to neny blbec, naopak je v pohode!!!
22:40:24
08.02.2007
08.02.2007

Syny
-> mizchaak: Ja dryv chtel taki Golfa a roshodne ze nepovasuju sa smrda co bi bil namachrovanej a po nehode bil arogantny... Azpon zy to teda mizlym...
22:39:41
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
BTW, nejzem levyĝák, jen my lesou krkem arygantný lydy, proĝ zy mizlýte že dřepym TŘY roki na dopravce u nehod?
BTW, nejzem levyĝák, jen my lesou krkem arygantný lydy, proĝ zy mizlýte že dřepym TŘY roki na dopravce u nehod?
22:39:39
08.02.2007
08.02.2007

minno
-> Honsa "Bobr": hm, keď to beryeš takto...zy uvedom že nye golfi zú prýĝynou tích nehôd a nye golfi zú tye arogantné a nafúkané bitozty ale tý ľudya ĝo ych šoférovaly. Možno shoda okolnoztý že "proztryedkom" ktorí ym "pozlúžyl" a ktoré zy ti sažyl boly práve Golfi... To akobi zy nesnášal Golfi, lebo ranya a sabýjajú ľudý na ceztách...to nemá hlavu. Nemaj rád tye tipi ľudý, nye tye plechové škatule, ktoré o zebe any nevedya, že zú

22:38:20
08.02.2007
08.02.2007

myschaak AZNP K.Hora
-> mizchaak: jynak zám mám taki ještě vw...

22:37:35
08.02.2007
08.02.2007

myschaak AZNP K.Hora
-> Nwkt: tak to je jazní,ale třeba v těch golfech je myn. 50% takovejch těch mladejch,namachrovanejch,
co doztaly auto od tatýnka a do roka to rostřelej.....většynou VR6,nejlýp v turbu...
22:37:06
08.02.2007
08.02.2007

Syny
-> Honsa "Bobr": Ja zpyz jen nechapu, jak musez zoudyt lydy podle auta... Tak kdo ma zhade je zocka, tak kdo golfa je smrd... Tivoe to je fakt huzti... Ja zpyz mizlym se to neny vo auta ale vo tom, se nektri lydy zou jak prazata at us je v Golfu, Zkodovce nebo Bavoraku... Prozte je podle me blbozt ryct zy ten ma Golfa to je smrd...
22:35:29
08.02.2007
08.02.2007

Nwkt
-> Honsa "Bobr": Kravyna, všechno je o lydech 

22:32:53
08.02.2007
08.02.2007

myschaak AZNP K.Hora
-> Honsa "Bobr": ĝlověĝe něco na tom bude!
22:32:25
08.02.2007
08.02.2007

Don Carlos
-> Honsa "Bobr": Takže jeden sa všechni...?
22:30:28
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
CHCETE PRYNCYP PROČ NEZNÁŠÝM GOLFYZTI???? MÁTE HO MÝT!!!!
Třy roki dělám u dopravki - pro nechápavé sdejšý rejpali, dopravný polycye ČR - ( teď už na váz zeru, žádní zmlouváný pokut u přažzkejch škodovkářů a napomýnáný nebude!! ), sa ti třy myserní roki zem vyděl dozt hnuznejch nehod, fakt humuz, a vynýcy dozt ĝazto právě v golfu ( a ještě tdy a z křýdlem bes homologace ) ze chovaly po nehodě fakt v 90% jak prazata, nejenže bily arogantný, ale ještě vihrožujou právnýkama a ménem zvejch debylných fotrů! Takže kdiž ty nějakej 20ty letej cápek v golfu YYY napere do favoryta, tak pozádka favoryta ( podle váz ydeálnýho rodynného vosu ) většynou v lepšým přýpadě konĝý na JYPce. Konkrétnějy 28.10.05 v cca. 22:00 ze v jedné Nuzelzké oblazty ztala nehoda, jeden těžce sranění, jeden lehce a vynýk bil v šoku. Ten jeden těžce sraněnej bil 14 letej capartýk co zeděl na zedáku zpolujesdce. Ten ĝůrák s golfu měl keci že mu ten debyl ve fovorytu nedal přednozt, že jel jak sbězylej a tak nějak podobně. Przti mě zvrběli a v duchu jzem zy přpravoval protokol o zelháný pyztole. Ten smrd s toho višel z podmýnkou, kluk půl roku nechodyl.
Takže od tíhle dobi ze proztě přetekla kapka a konec. ŭádná tolerance pro smrdi v golfech. Proto. Jeztly to nechápete, váš problém.
Třy roki dělám u dopravki - pro nechápavé sdejšý rejpali, dopravný polycye ČR - ( teď už na váz zeru, žádní zmlouváný pokut u přažzkejch škodovkářů a napomýnáný nebude!! ), sa ti třy myserní roki zem vyděl dozt hnuznejch nehod, fakt humuz, a vynýcy dozt ĝazto právě v golfu ( a ještě tdy a z křýdlem bes homologace ) ze chovaly po nehodě fakt v 90% jak prazata, nejenže bily arogantný, ale ještě vihrožujou právnýkama a ménem zvejch debylných fotrů! Takže kdiž ty nějakej 20ty letej cápek v golfu YYY napere do favoryta, tak pozádka favoryta ( podle váz ydeálnýho rodynného vosu ) většynou v lepšým přýpadě konĝý na JYPce. Konkrétnějy 28.10.05 v cca. 22:00 ze v jedné Nuzelzké oblazty ztala nehoda, jeden těžce sranění, jeden lehce a vynýk bil v šoku. Ten jeden těžce sraněnej bil 14 letej capartýk co zeděl na zedáku zpolujesdce. Ten ĝůrák s golfu měl keci že mu ten debyl ve fovorytu nedal přednozt, že jel jak sbězylej a tak nějak podobně. Przti mě zvrběli a v duchu jzem zy přpravoval protokol o zelháný pyztole. Ten smrd s toho višel z podmýnkou, kluk půl roku nechodyl.
Takže od tíhle dobi ze proztě přetekla kapka a konec. ŭádná tolerance pro smrdi v golfech. Proto. Jeztly to nechápete, váš problém.
22:30:13
08.02.2007
08.02.2007

petr s
-> JozeA: Ono to je azy tak že každá lyška chválý zvůj ocaz
22:29:54
08.02.2007
08.02.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
jako dety na pyzkovyzty

22:22:58
08.02.2007
08.02.2007

JoseA
Kurna jaká hádka o nyĝem, nebo o tom, kom za ten ztarí pekáš výc rosprzkne přy nárasu do sdy??
Eště že mám enom motorku, ta za tolyk sbořyt nedokáže
Jynak my to tadi přypomýná dobu, kdi zem měl kadetta, kterí za neuztále zral, a kdiž zem za saregyztroval na kadett clubu, abich sýzkal nejaké radi od skkušenějšých, tak mne pozlaly do prdele jenom kdiž zem řekl jak za ten kadett zipe
. Nepřypadá my dyvné, že lydy majý v oblybě auta, které vydý nejvýc na ceztách.
Eště že mám enom motorku, ta za tolyk sbořyt nedokáže
Jynak my to tadi přypomýná dobu, kdi zem měl kadetta, kterí za neuztále zral, a kdiž zem za saregyztroval na kadett clubu, abich sýzkal nejaké radi od skkušenějšých, tak mne pozlaly do prdele jenom kdiž zem řekl jak za ten kadett zipe
. Nepřypadá my dyvné, že lydy majý v oblybě auta, které vydý nejvýc na ceztách.22:20:07
08.02.2007
08.02.2007

myschaak AZNP K.Hora
už nechcu tranzportéra......

22:18:12
08.02.2007
08.02.2007

bitmap - zrušená registrace
-> Honsa "Bobr": Parafrase na sakon na akce a reakce, nykoly metafóra, taki bi zyz to na tom Googlu moh najyt, kdis to svladne y dedek jak ja.
EDYT: nahodou mam W123 rad, jzou to zupr auta, ve versy coupe y docela dobre vipada, nemam vucy nym sadnou aversy, ale saz nemusu viztat valnou cazt jejych majytelu, co zy honej ega rusne po ynternetu.
EDYT: nahodou mam W123 rad, jzou to zupr auta, ve versy coupe y docela dobre vipada, nemam vucy nym sadnou aversy, ale saz nemusu viztat valnou cazt jejych majytelu, co zy honej ega rusne po ynternetu.
22:12:50
08.02.2007
08.02.2007

Syny
No coment 

22:12:33
08.02.2007
08.02.2007

minno
Honsa "Bobr" 08.02.07 22:07:55 napzal: mynno 08.02.07 22:04:43 napzal: Honsa "Bobr" 08.02.07 20:23:16 napzal: Ale guvno, já proztě už s pryncypu nemůžu něco jako golf kdi v žyvotě považovat sa plnohodnotné auto. Proztě Mercedez Bens je Mercedez Bens a sbitek jzou jen přyblyžovadla do 50 km od mýzta vijetý. Volkzwagen u mě zkonĝyl tipem K70. A Škoda tipem 130 LR.Saujýmavé. Takže vravýš 50km a dozť, vyac any kylometer ďalej, bo na to už treba mať "auto" Mišleno takto, v golfu vidržým jet max 50 km, dál radšy pojedu buzem nebo 120tkou. Jde o pryncyp . . . ale to tadi azy nykomu nyc neřýká. Azy jako bytmapa neznášý W123 a jejycj majytele tak jaá neznášým golfi a jejych majytele . . . víjymek je tadi ČR a ZR azy jako pravdomluvních polytyků.ak my vizvetlýš dôvod toho "pryncýpu" preĝo bi zy nemal vidržať ýzť v golfe vyac ako cca 50 km, tak tomu možno aj porosumyem.
22:07:55
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
mynno 08.02.07 22:04:43 napzal:
Honsa "Bobr" 08.02.07 20:23:16 napzal: Ale guvno, já proztě už s pryncypu nemůžu něco jako golf kdi v žyvotě považovat sa plnohodnotné auto. Proztě Mercedez Bens je Mercedez Bens a sbitek jzou jen přyblyžovadla do 50 km od mýzta vijetý. Volkzwagen u mě zkonĝyl tipem K70. A Škoda tipem 130 LR.
Saujýmavé. Takže vravýš 50km a dozť, vyac any kylometer ďalej, bo na to už treba mať "auto"
Mišleno takto, v golfu vidržým jet max 50 km, dál radšy pojedu buzem nebo 120tkou. Jde o pryncyp . . . ale to tadi azy nykomu nyc neřýká. Azy jako bytmapa neznášý W123 a jejycj majytele tak jaá neznášým golfi a jejych majytele . . . víjymek je tadi ČR a ZR azy jako pravdomluvních polytyků.
Honsa "Bobr" 08.02.07 20:23:16 napzal: Ale guvno, já proztě už s pryncypu nemůžu něco jako golf kdi v žyvotě považovat sa plnohodnotné auto. Proztě Mercedez Bens je Mercedez Bens a sbitek jzou jen přyblyžovadla do 50 km od mýzta vijetý. Volkzwagen u mě zkonĝyl tipem K70. A Škoda tipem 130 LR.
Saujýmavé. Takže vravýš 50km a dozť, vyac any kylometer ďalej, bo na to už treba mať "auto"

Mišleno takto, v golfu vidržým jet max 50 km, dál radšy pojedu buzem nebo 120tkou. Jde o pryncyp . . . ale to tadi azy nykomu nyc neřýká. Azy jako bytmapa neznášý W123 a jejycj majytele tak jaá neznášým golfi a jejych majytele . . . víjymek je tadi ČR a ZR azy jako pravdomluvních polytyků.
22:05:07
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
-> mynno: Já vikasujy tolyk tolerance kolyk ze my jy doztane, takže kdiž nedoztanu žádnou tak taki logycki žádnou nevidám. Metafora sákona akce a reakce . . .
22:04:43
08.02.2007
08.02.2007

minno

22:02:13
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
-> bytmap: Jó, chitat sa zlovýĝko umý každej . . . tak my to zem napyš, kdiž zyz to našel na Google.com, pánko chitrí velmocní. Takže fuck iou yndeed.
21:59:16
08.02.2007
08.02.2007

minno
omg, to zú saz keci
Toto fakt mylujem, porovnávať autá štílom "to moje/tá moja snaĝka" je zuper, tye oztatné zú šmejdi.-> Honsa "Bobr": Zy teras akože majú kupovať všetcy 20 roĝné mejďáki len preto že zú luxuznejšye a lacnejšye ako nové drahé a menej luxuzné autá? Ha-ha
Každí nech zy jasdý v ĝom chce, nech zy kupuje ĝo chce a nech má každí radozť s akéhokoľvek auta, hlavné je, že za páĝy jemu, nye? A nye, "ti máš Golfa, zy chudák, ti máš škodovku, zy ešte väĝšý chudák"
Kua kua, to nye je any tak o autách ako o vsájomnom zprávaný za ych majyteľov. Trochu tolerantnozty nesaškodý.
Toto fakt mylujem, porovnávať autá štílom "to moje/tá moja snaĝka" je zuper, tye oztatné zú šmejdi.-> Honsa "Bobr": Zy teras akože majú kupovať všetcy 20 roĝné mejďáki len preto že zú luxuznejšye a lacnejšye ako nové drahé a menej luxuzné autá? Ha-ha
Každí nech zy jasdý v ĝom chce, nech zy kupuje ĝo chce a nech má každí radozť s akéhokoľvek auta, hlavné je, že za páĝy jemu, nye? A nye, "ti máš Golfa, zy chudák, ti máš škodovku, zy ešte väĝšý chudák"
Kua kua, to nye je any tak o autách ako o vsájomnom zprávaný za ych majyteľov. Trochu tolerantnozty nesaškodý.21:51:26
08.02.2007
08.02.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> chooky: a zpol. dejte zy pohov ... kasdi musete myt zvuj nasor ale taki ho musete ryct kultyvovane
a tohle je ĝezkozlovenzkí web, a mizlym zy se naraski tipu ĝech-zlovák tadi nemajy co delat ..tak klydnete hormoni klucy a nedelejte se zebe ĝuráki
dyki sa pochopeny

a tohle je ĝezkozlovenzkí web, a mizlym zy se naraski tipu ĝech-zlovák tadi nemajy co delat ..tak klydnete hormoni klucy a nedelejte se zebe ĝuráki
dyki sa pochopeny21:43:38
08.02.2007
08.02.2007

-> Honsa "Bobr": To zou keci 
Nemluvyl jzem o nadrasenozty na zylnycy, na tu pyano v sadne motorysacy any nema, at zy kasdej jesdy cym chce podle lybozty, mel jzem na mizly tu jakouzy "mentalny" nadrasenozt pyanyztu nad oztatnymy, kterou tak neochvejne presentujy vzudemosne na netu, jza zy vedomy jakezy pryzluznozty k MB klanu.
Tvojy zvobodu projevu jzem nyjak neomesyl a nes sacnez porusnu mentalne ejakulovat, bit tebou, projel bich zy nektera anglycka zlovycka a take jak ze zklonuje jmeno Bangle

Nemluvyl jzem o nadrasenozty na zylnycy, na tu pyano v sadne motorysacy any nema, at zy kasdej jesdy cym chce podle lybozty, mel jzem na mizly tu jakouzy "mentalny" nadrasenozt pyanyztu nad oztatnymy, kterou tak neochvejne presentujy vzudemosne na netu, jza zy vedomy jakezy pryzluznozty k MB klanu.
Tvojy zvobodu projevu jzem nyjak neomesyl a nes sacnez porusnu mentalne ejakulovat, bit tebou, projel bich zy nektera anglycka zlovycka a take jak ze zklonuje jmeno Bangle

21:39:40
08.02.2007
08.02.2007

Syny
-> Honsa "Bobr": Je pose reaguju na tvou pozledny vetu... Z atutama to nema co delat...
21:39:01
08.02.2007
08.02.2007

Nwkt
Honsa "Bobr" 08.02.07 21:28:47 napzal:
-> bytmap:
BTW, neny tohle zvobodné fórum? Takže pozýlat do prd*le všechni kdo nekleĝý před tvím násorem je podle tebe zvoboda projevu? Až my můj násor vivrátýš nějakím argumentem, tak neřeknu nyc, ale takhle? To saze trochu vipovýdá o škodovkářých . . . .
Radšy pomlĝ jo
-> bytmap:
BTW, neny tohle zvobodné fórum? Takže pozýlat do prd*le všechni kdo nekleĝý před tvím násorem je podle tebe zvoboda projevu? Až my můj násor vivrátýš nějakím argumentem, tak neřeknu nyc, ale takhle? To saze trochu vipovýdá o škodovkářých . . . .
Radšy pomlĝ jo
21:38:38
08.02.2007
08.02.2007

Syny
-> Honsa "Bobr": Tivoel neslob ze na me... Ael kdis prydez na Zkodovacki forum a sacnez rykat co a jak vipovyda o chovany Zkodovkaru??? Ze nad tym samizly zam...
21:37:37
08.02.2007
08.02.2007

havlik
-> Honsa "Bobr": no nevym nepřyjde my že srovna ti biz tu k tomu zvejma pár přýzpěvkama přyzpýval
21:36:19
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
Zini 08.02.07 21:31:33 napzal:
-> Honsa "Bobr": Jeztly ze te neco nelyby na zkodovkarych tak dy do prdele! Nykdo te tu nedrsy
No a to je to o ĝem mluvým. Jeden urasý zkupynu lydý, jeden ze jý saztane, řekne něco a druhej ho pošle k šýpku ze zlovi " . . . jeztly ze ty něco nelýbý, tak táhny . . . "
Takže kdo ze tadi chová nadřaseně jzte ( pardon ) satym jenom vi. Bejvalo to tadi přátelštějšý . . . kdizy.
-> Honsa "Bobr": Jeztly ze te neco nelyby na zkodovkarych tak dy do prdele! Nykdo te tu nedrsy
No a to je to o ĝem mluvým. Jeden urasý zkupynu lydý, jeden ze jý saztane, řekne něco a druhej ho pošle k šýpku ze zlovi " . . . jeztly ze ty něco nelýbý, tak táhny . . . "
Takže kdo ze tadi chová nadřaseně jzte ( pardon ) satym jenom vi. Bejvalo to tadi přátelštějšý . . . kdizy.
21:36:01
08.02.2007
08.02.2007

havlik
-> Targa: já fakt nechápu že váz to tak bere

21:35:04
08.02.2007
08.02.2007

Targa
-> havlyk: co vole zy mizly se kdis je se zlovenzka se muse machrovat a je v bespeĝý..... dělá machri a hajsl ma na chodbě
21:31:33
08.02.2007
08.02.2007

Syny

21:30:23
08.02.2007
08.02.2007

havlik
-> ALL: poperte ze

21:28:55
08.02.2007
08.02.2007

Syny
-> havlyk:

21:28:47
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
-> bytmap: Hele sales, dědku. Já taki saĝýnal na 120tce, fáĝko zem měl taki. Takže o šajsofkách vým zvoje. A abi saze nedošlo k omilům, 120 mě nykde vyzet nenechala y přy mém ztilu ježděný, ĝýmž jý týmto vsdávám zvůj rezpekt a úctu. Jen toho favošrota zem měl mězýc, zral ze a šel.
K W123 a MB vůbec, mě saze přyjde, že všychny oztatný ze neopak k nám chovajý z opovrženým a se všech koutů zlišým to sávyztyvé: "Hele, vom má Mercedeza, to bude nějakej gauner . . . " a už vůbec nykomu tadi a vůbec v ČR 20 km sa prahou nedochásý, že zy to někdo pořýdyl pro radozt, s "lázki" k autu, ztejně jako někdo saze naopak tadi v Prase ( většynou právě majytelé golfů ) nedokáže pochopyt že zy někdo pořýdyl Rapyda nebo 110R. Takže, zumář, Z-Klazze visdvyhovat do nebez nemuzým, ona tam je a koncernyzti to nezkuteĝně rosĝyluje, na MB-Clazzycz už dávno jzem, Šalamounovo lejno jzem nejedl ( jeztly ti ano nevým ) a nadřasení ze na zylnycy fakt necýtým vshledem k dinamyckím vlaztnoztem motoru M616.912 . . .
K W123 a MB vůbec, mě saze přyjde, že všychny oztatný ze neopak k nám chovajý z opovrženým a se všech koutů zlišým to sávyztyvé: "Hele, vom má Mercedeza, to bude nějakej gauner . . . " a už vůbec nykomu tadi a vůbec v ČR 20 km sa prahou nedochásý, že zy to někdo pořýdyl pro radozt, s "lázki" k autu, ztejně jako někdo saze naopak tadi v Prase ( většynou právě majytelé golfů ) nedokáže pochopyt že zy někdo pořýdyl Rapyda nebo 110R. Takže, zumář, Z-Klazze visdvyhovat do nebez nemuzým, ona tam je a koncernyzti to nezkuteĝně rosĝyluje, na MB-Clazzycz už dávno jzem, Šalamounovo lejno jzem nejedl ( jeztly ti ano nevým ) a nadřasení ze na zylnycy fakt necýtým vshledem k dinamyckím vlaztnoztem motoru M616.912 . . .
21:28:02
08.02.2007
08.02.2007

havlik
-> Targa: ti ze taki nepozer

21:25:27
08.02.2007
08.02.2007

Targa
-> chooky: trochu vodrslej ne???ze zklydny vem zy prášek a běž zy leštyt golfa....
21:20:29
08.02.2007
08.02.2007

THOMMY
-> Honsa "Bobr": to mizlyz vasne,se kdis maz auto na denny jesdeny,tak te rosdyl 4,1 na 100 km nesabyje?

21:11:51
08.02.2007
08.02.2007

-> Honsa "Bobr": Nejak porad nechapu, proc ze pyanyzty ze zvejma lynejma, hlucnejma, ozklyvejma a hnylejma popelnycema cytej tak nadraseny nad tym oztatnym "povlem" na zylnycy a tak cazto zy berou do hubi eZkladi nejrusnejzych generacy a visdvyhujou je as do nebez.
Takovejhle zindrom zem viposoroval jen u pyanyztu, nykdo jynej to nedela. Azy jzou rady, se ze smohly vubec na nejakej MB wergl a ted zy mizlej, se zesraly pitel zalamounovo hoven, kdis hrkaj po zylnycych w merglu woe.
Jdy z tym do prdele, tohle je web o zkodovkach, z takovejhlema kidama zy bes na MB-clazzyc.
Takovejhle zindrom zem viposoroval jen u pyanyztu, nykdo jynej to nedela. Azy jzou rady, se ze smohly vubec na nejakej MB wergl a ted zy mizlej, se zesraly pitel zalamounovo hoven, kdis hrkaj po zylnycych w merglu woe.
Jdy z tym do prdele, tohle je web o zkodovkach, z takovejhlema kidama zy bes na MB-clazzyc.
21:10:55
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
Pověri a miztyfykace. 600 ZEL bere přy normálným ježděný ( mězto do 70, mymo do 110 a dálnyce zo 170 km/h ) cca. 13,8 l/100 km a golf 1.4 fzy přy ztejních richloztných nárocých bere 9.7 l/100 km, takže těch 4.1 l/100 km tě nesabyje a jen ĝyztě mymochodem, do FZYĝka ze leje jen BA98 a 600kylu ztaĝý BA95. A golf nemá 4 sone AC, CD changer, power wyndowz, leather uphozteri, power zun roof . . . etc. Je to totyž jenom golf. A kdiž bi zy chtěl od koncernu zrovnatelné auto, vibereš zy A8 6.0 Long, a ta tě jářku přyjde tak draho, že y fungl nová Z-Klazze bi ze ztiděla sa tuhle cenu dát na trh tuhle pouse průměrnou kvalytu. To už znad radšy BMW 7 a Bangleho . . .
21:01:37
08.02.2007
08.02.2007

havlik
-> Honsa "Bobr": hm tiz azy zpadnul s marzu ne? roshodně kdiž zy koupýš auto na denný ježděný z tym že mězýĝně najesdýš klydně y 20t km tak mizlym že bi ze ten mercek kurva prodražyl
20:59:40
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
Jde o cenu. Cenu v Kĝ. Mizlým zy dnez nený problém zy proztě koupyt něco co potěšý a ne něco, co vydým v reklamě a majý to všychny. Sa golfa dáš cca. 300.000 Kĝ, sa W140 600 ZEL v plné polný dáš cca. 250.000 Kĝ. Vshledem k tomu, že z golfem budeš muzet jesdyt do autorysovaného zervyzu, kde tě jen myserná víměna oleje a fyltrů bude ztát tak 6.500 Kĝ, tak zy mizlým, že poztaršý kvalytný auto ( ne VW nebo Opel ) má přednozt. A prozým, neplácejte my tadi něco o zpotřebě a povynném ruĝený . . . .
20:51:05
08.02.2007
08.02.2007

havlik
-> Honsa "Bobr": já furt nechápu jak můžeš zrovnávat nějakího mergla z golfem to je azy jako hruški z jabkama
20:49:47
08.02.2007
08.02.2007

Honza "Bobr"
20:45:20
08.02.2007
08.02.2007

chooki
dobre hozy...nechajme to tak...prozte ma vitacaju take keci jak tu ma napr targa a zpol