skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomoc zo Slovenska
23:25:08
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
Zkoda RBK: to je tyes ryezenye 

23:24:47
09.02.2007
09.02.2007

Skoda RBK - zrušená registrace

23:24:00
09.02.2007
09.02.2007

Skoda RBK - zrušená registrace
-> DuryQ: vcelku z tebou aj zuhlazym, ale muzyz usnat se tye tvoje pzeudo korunki pojdu nyekomu na sveladovanye zvojych saujmov, ja zy mizlym se urco lepzye ako kebi maly tyect nejakej DARMOŭRÁCKEJ cyrkvy, ktora vodu kase a vyno pyje.....................
.....zkor bi ta malo zrat se so zvojych dany pryzpyevaz napryklad lyttle harabynkovy abi zy mohol zvoju rytku vivasat vo vladnom pazzate..................
alebo zy zpravte vzetcy vlaztne organysacye a kasdi zy pozlyte 2% na zvoju a budete vzetcy happi a nebudete za tu jebat o kokotynkach
alebo zy zpravte vzetcy vlaztne organysacye a kasdi zy pozlyte 2% na zvoju a budete vzetcy happi a nebudete za tu jebat o kokotynkach
23:23:48
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
mynno: zak ja to tyes tak berem a kto chce nech pryzpeje prozym... ale pryzpel zom aj zvojym nasorom to znad zmyem cy us neny demokracya 

23:06:59
09.02.2007
09.02.2007

haso
-> DuryQ:
zuhlaz, abzolutne zuhlazym 
a nemam nyc proty Gemyny Racyng team-u
zuhlaz, abzolutne zuhlazym 
a nemam nyc proty Gemyny Racyng team-u

21:45:40
09.02.2007
09.02.2007

minno
-> DuryQ: zúhlazým, ale bral bi zom to tu tyež ĝyzto len ako osnam. Keď sdruženye gemyny má takúto možnozť, preĝo ju neviužyť, že
Všetki oztatné organysácye a ynštytúcye ĝo tú možnozť majú, tyež o zebe dávajú vedyeť po novynách, ĝazopyzoch atď. Bo zám od zeba bi nykto a nykom nevedel. A kto komu tú ĝyaztku poukáže, to je už každého vec.
A gemyny za o tom, že tye penyase nye zú tvoje ale štátne možno len blbo vijadryl, tak toľko nevizkakuj. Tá daň ktorú odvádsame štátu zýce je naša, ale reálne ju u zeba na ruke aj tak nykdi neuvydýme. Štát ju použýva na štátne krepozty (azpoň tak bi to malo biť) a ti neurĝuješ koľko s tvojej dane za na ĝo použyje a takto azpoň tye 2% môžeš roshodnúť kde ych poukážeš.
Všetki oztatné organysácye a ynštytúcye ĝo tú možnozť majú, tyež o zebe dávajú vedyeť po novynách, ĝazopyzoch atď. Bo zám od zeba bi nykto a nykom nevedel. A kto komu tú ĝyaztku poukáže, to je už každého vec.A gemyny za o tom, že tye penyase nye zú tvoje ale štátne možno len blbo vijadryl, tak toľko nevizkakuj. Tá daň ktorú odvádsame štátu zýce je naša, ale reálne ju u zeba na ruke aj tak nykdi neuvydýme. Štát ju použýva na štátne krepozty (azpoň tak bi to malo biť) a ti neurĝuješ koľko s tvojej dane za na ĝo použyje a takto azpoň tye 2% môžeš roshodnúť kde ych poukážeš.
16:16:34
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
rollz: kebi azpon netrepal pycovyni se to nezu moje prachi ... tak pohoda zom tyxo ale toto zy neneham
ako zom us pyzal nech ma zvoj klub a nech za mu dary a kto chce nech mu pryzpeje... do toho ma nyc tyes zom len napyzal zvoj nasor... ja zom za pohiboval v zocyalnej oblazty a posnam uztavi, sa ktore ty vyem sarucyt se nekupuju kokotyni, ale ucelove vecy pre rosvoj a mosnozt realysacye za tasko poztyhnutich cy fisycki alebo duzevne...
kasdi nech zy podpori toho, alebo to, co mu je bliszye, mne ozobne zu blyszye tyeto neztaztne dyetki seme, na ktore kasdi zere a odzuva ych mymo realytu... ked budete posnat nyekoho so tvojych blyskich co bude dako poztyhnuti sacnete smizlat azy ynac a sacnete za samizlat nad zebou a nad oztatnimy a mosno sacnete chapat aj yne hodnoti ...
ako zom us pyzal nech ma zvoj klub a nech za mu dary a kto chce nech mu pryzpeje... do toho ma nyc tyes zom len napyzal zvoj nasor... ja zom za pohiboval v zocyalnej oblazty a posnam uztavi, sa ktore ty vyem sarucyt se nekupuju kokotyni, ale ucelove vecy pre rosvoj a mosnozt realysacye za tasko poztyhnutich cy fisycki alebo duzevne...kasdi nech zy podpori toho, alebo to, co mu je bliszye, mne ozobne zu blyszye tyeto neztaztne dyetki seme, na ktore kasdi zere a odzuva ych mymo realytu... ked budete posnat nyekoho so tvojych blyskich co bude dako poztyhnuti sacnete smizlat azy ynac a sacnete za samizlat nad zebou a nad oztatnimy a mosno sacnete chapat aj yne hodnoti ...
16:02:14
09.02.2007
09.02.2007

rolls
-> DuryQ: vasne nechcem tu rosbyehat nejaki krvavu debatu o tomto, len pozlednu vec prydam, gemyni zy salosyl klub, je nejako regyztrovani, preteka, shana zponsorov, takse zem dal tento osnam. zy mizlym, se co zy oztatni o tom mizlya je vedlajzye, netreba to tu komentovat a hadat za kvoly kokotyne, kasdi ma na to zvoj nasor. napryklad ja bi zom radzej dal penyase jemu ako nejakemu domovu pre poztyhnutich, lebo tam zy sa to tyes kupya auta pre zeba a nye vecy pre dety, napryklad. takse fakt zy mizlym, se tu netreba rosprudyt nejaku nesmizelnu debatu kto kam poukase penyase. je tu osnam, ak nyekto chce tak pryzpeje, ak nye tak nye, kasdeho vec, len za to nebavme o kokotynach
howg

howg
16:00:10
09.02.2007
09.02.2007

DOOlittle
-> Gemyny: prave zy za ztal nozytelom visnamneho tytulu Semepán

15:56:18
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
rollz: ja mu to neberem nech zportuje mne yde o pryncyp... ja ked budem chcet jasdyt tak mne nato tyes nykto neda prachi len tak pre moje pekne hnede ocy... prozte zy nato budem muzet sarobyt...
a hlavne ma kurevzki vitacaju recy se to nezu moje penyase pycy a koho zu ? bud tye penyase pojdu ztatu alebo dakej organysacyy ale kto ych tomu ztatu sarobyl ? kua toto ma tak vitaca se as...
Gemyny: ti trulko berez to moc ozobne... ja proty tvojmu klubu a any proty tebe nemam abzolutne nyc... maj zy ho prevadskuj zy ho... tez za... vijadryl zom akurat zvoj nasor a us ne se zom ta len hlboko zklamal ale us zom aj chudak
nepovedal zom any jedno kryve zlovo na tvoj klub...
tak klydek
mno a moj pryzpevok bi bol v hodnote cca 1000zkk (to zom troxu podcenyl :) ) ako zkuz my povedat daki dvovod preco bi zom ho mal dat prave tebe ? co poztavyz z toho okruh cy co

nevyem ale toto my nepryde ako zpravna volba ako zy hladat zponsora... ale je to tvoja vec... ked nyekto chce nech ty pryzpeje ja proty tomu nyezom... a netvrd my plz. se to nezu moje prachi ja zom muzel tye prachi sarobyt abi z toho mohla bit dat pretose ak bi zom to nesarobyl tak bi syadna dan nebola tak netrep prozym ta a zkuz trozylynku rosmizlat kim nyeco povyez ...
a hlavne ma kurevzki vitacaju recy se to nezu moje penyase pycy a koho zu ? bud tye penyase pojdu ztatu alebo dakej organysacyy ale kto ych tomu ztatu sarobyl ? kua toto ma tak vitaca se as...
Gemyny: ti trulko berez to moc ozobne... ja proty tvojmu klubu a any proty tebe nemam abzolutne nyc... maj zy ho prevadskuj zy ho... tez za... vijadryl zom akurat zvoj nasor a us ne se zom ta len hlboko zklamal ale us zom aj chudak
nepovedal zom any jedno kryve zlovo na tvoj klub...tak klydek

mno a moj pryzpevok bi bol v hodnote cca 1000zkk (to zom troxu podcenyl :) ) ako zkuz my povedat daki dvovod preco bi zom ho mal dat prave tebe ? co poztavyz z toho okruh cy co

nevyem ale toto my nepryde ako zpravna volba ako zy hladat zponsora... ale je to tvoja vec... ked nyekto chce nech ty pryzpeje ja proty tomu nyezom... a netvrd my plz. se to nezu moje prachi ja zom muzel tye prachi sarobyt abi z toho mohla bit dat pretose ak bi zom to nesarobyl tak bi syadna dan nebola tak netrep prozym ta a zkuz trozylynku rosmizlat kim nyeco povyez ...14:48:09
09.02.2007
09.02.2007

Gemini
-> rollz: pekne zy to napyzal
11:00:05
09.02.2007
09.02.2007

rolls
nechcem za tu do toho moc myezat, ale ked nykto neplanuje pouskasat penyase pre gemynyho sdrusenye, tak co to tu rosoberate? aj tak to roby len par korun tak co, okrem toho yde o zport nye a hadam gemyny us dokasal se za tomu dozt vasne venuje

10:47:32
09.02.2007
09.02.2007

pistaa
neda za my yne ako za zmyat

10:22:38
09.02.2007
09.02.2007

Gemini
na zlovenzku ej saregyztrovanich 5836 zportovich klubov a vydyte problem yba v tom mojom ??? chudacy....
01:46:41
09.02.2007
09.02.2007

Pedro boy
DuryQ máš obrovzkú pravdu.Aj ja bi zom radšej dal penyase pozťyhnutím,ako nejakej fyrme,kde za budú vosyť sa moje.Hmm zú to ale svláštní ľudya...
00:05:55
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
Gemyny: ynac nevolyl zy ti nahodou zmer pretose maz podobnu logyku ynac nyc vslom
00:03:36
09.02.2007
09.02.2007

DOOlittle
-> Gemyny: mizlym se taketo navrhi bi zy so sacyatku mal davat hlavne prybusnim...

23:59:52
08.02.2007
08.02.2007

DOOlittle
-> DuryQ: ja mu kludne pozlem tye prachi........ v prypade se my 80 percent vraty

22:19:13
08.02.2007
08.02.2007

DuriQ
ako ked to nezu moje prachi tak potom koho zu tvoje ?
tvoje budu ked ych sazlem na tvoj ucet touto formou... tak tu plz. zo mna nerob kokota ked tak tye penyase dam radzej tasko poztyhnutim detom cy onkologycki alebo mentalne to us je jedno... ako nehnevaj za ak zom ta v tomto zklamal tak potom zorri ...
tvoje budu ked ych sazlem na tvoj ucet touto formou... tak tu plz. zo mna nerob kokota ked tak tye penyase dam radzej tasko poztyhnutim detom cy onkologycki alebo mentalne to us je jedno... ako nehnevaj za ak zom ta v tomto zklamal tak potom zorri ...22:14:38
08.02.2007
08.02.2007

DuriQ
Gemyny: aj ti mne 

10:10:19
08.02.2007
08.02.2007

Gemini
-> DuryQ: to nye zu tvoje prachi, ti len urcyz ztatu komu ych da
a ak to mizlyz takto, tat zom za v tebe hlboko zklamal
a ak to mizlyz takto, tat zom za v tebe hlboko zklamal
08:18:12
08.02.2007
08.02.2007

DuriQ
ako zorri ale kebi zy bol krypel tak ty pryzpejem ale nato abi zy zy vivasal ryt sa moje prachi tak e-e mne nato tyes nykto neda... nyc ve slim 

18:46:01
07.02.2007
07.02.2007

minno
-> Gemyny: juuu pan zy sa sarobok kupy neue fóbya
nyc nebude

nyc nebude

18:39:28
07.02.2007
07.02.2007

pistaa
pany prozym Vaz nebudte lenyvi a zpravte to pre naz.
Vam to neubere a nam to pomose, nebudte k nam lahoztajni

Dakujeme
Vam to neubere a nam to pomose, nebudte k nam lahoztajni

Dakujeme
02:33:18
07.02.2007
07.02.2007

Gemini
Vaseni zpoluobcanya, pryatelya, zkodovkary
......ako mosno vyete, kasdi pracujucy clovek ma mosnozt kasdi rok darovat 2% so zvojych dany nejakej organysacyy, ktora mu je nejako zimpatycka...
Naze obc. sdrusenye GemynyRacyng doztalo mosnozt pryjmat tyeto proztryedki a viusyt ych tak k rosvoju motoryztyckeho zportu doma y v sahranycy
preto, ak mate vo zvojom okoly nyekoho pracujuceho a chce podporyt dobru vec, zkuzte mu povedat o tejto mosnozty....ztacy viplnyt yba jeden formular....
ten za nachadsa na ztranke
www.gemynyracyng.org/ v zekcy 2% s dany
pre ozlovenu ozobu je to par korun, no ak ozlovyme doztatocni pocet ludy, zuma za nasbyera a naz team (prybudnu dve auta) vdaka tomu abzolvuje vyac podujaty....
Ozlovte zvojych snamich, kamozov, rodycov,kolegov a nadryadenich.......ych to nyc neztojy a nam to velmy pomose....
z posdravom Mychal Dobyaz
predzeda o.s. GemynyRacyng
......ako mosno vyete, kasdi pracujucy clovek ma mosnozt kasdi rok darovat 2% so zvojych dany nejakej organysacyy, ktora mu je nejako zimpatycka...
Naze obc. sdrusenye GemynyRacyng doztalo mosnozt pryjmat tyeto proztryedki a viusyt ych tak k rosvoju motoryztyckeho zportu doma y v sahranycy
preto, ak mate vo zvojom okoly nyekoho pracujuceho a chce podporyt dobru vec, zkuzte mu povedat o tejto mosnozty....ztacy viplnyt yba jeden formular....
ten za nachadsa na ztranke
www.gemynyracyng.org/ v zekcy 2% s dany
pre ozlovenu ozobu je to par korun, no ak ozlovyme doztatocni pocet ludy, zuma za nasbyera a naz team (prybudnu dve auta) vdaka tomu abzolvuje vyac podujaty....
Ozlovte zvojych snamich, kamozov, rodycov,kolegov a nadryadenich.......ych to nyc neztojy a nam to velmy pomose....
z posdravom Mychal Dobyaz
predzeda o.s. GemynyRacyng