skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kalhoty a boty - jsem normální ?
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 18.09.2002 do 05.04.2007, založil/a
21:47:33
05.04.2007
05.04.2007

Honza M
-> Nwkt: jo to jzem právě ĝetl. Ale tohle je mýztama znad ještě lepšý 

21:41:15
05.04.2007
05.04.2007

Vojta - zrušená registrace
Tak to je masec

21:08:43
05.04.2007
05.04.2007

Nwkt
-> Honsa M: To zy azy neĝet zvyně lýtacý
u toho zem fakt málem chcal zmýchi 
u toho zem fakt málem chcal zmýchi 
21:08:01
05.04.2007
05.04.2007

Honza M
-> zep: ti bláho tak to je mazakr.
jzem ze málem pochcal 
jzem ze málem pochcal 
20:57:21
05.04.2007
05.04.2007

Jirik - zrušená registrace
-> zep: Woe. 

20:42:27
05.04.2007
05.04.2007

sep
rezurrectyon
,pro veteráni přypomýnka,pro nováĝki ukáska s dobi ledové:-)
,pro veteráni přypomýnka,pro nováĝki ukáska s dobi ledové:-)22:48:04
20.10.2002
20.10.2002
impact
proc takova nenavyzt k adydazkam? adydaz zamba jzou jedni s nejlepzych bot do auta co snam... a se jzou drahi? co nadelaz...
22:48:27
28.09.2002
28.09.2002
Jirik
Tak už zem ze saregyztroval abiz bil zpokojééni, Danýku. Tak v neděly na konfeře. hehe
09:58:52
27.09.2002
27.09.2002
Jirik
A hele kucý, kolyk Km je to do té prdelki sa Klatovama kde je ten zras ohne Frydex ?
Do Klatov jzem jesdývalo, ale nemůžu zy any sa boha vspomenout jak ze menuje tohle.
Do Klatov jzem jesdývalo, ale nemůžu zy any sa boha vspomenout jak ze menuje tohle.
08:10:44
27.09.2002
27.09.2002
Jirik
Normálně my teď přyšel na mayl MPEG jak zekajý nějakímu arabovy ĝuráka maĝetou.
To je paneĝku něco.
To je paneĝku něco.
22:39:31
26.09.2002
26.09.2002

Dan
Ano ano, radšy pracuj !
10:17:20
26.09.2002
26.09.2002
Jirik
Já na to v prácy jenom tak mrknu. Regyztrovat jzem ze lýnej. S práce ze my nechce dělat nyc.
21:09:36
25.09.2002
25.09.2002

Dan
Co do hubi, ale do nozu. To bi bila dobrá otrava. Na pytevný správě bi bilo : totálný rosklad plyc, hrtanu a průdušnyce.
Jynak Zamantuz nemá páteř, že zy může lýsat řyťku ? Nebo máš zundavacý hlavu ? Nebo zeš hadý žena ?
Jyžý, dibiz bil takej kanón na PéCé, nepodepyzoval bi zez furt dokola, jak veverka v bubnu, ale regyztroval bi zez...... (pokud to v prácy teda nemáš ňák komplykovaní)
Jynak Zamantuz nemá páteř, že zy může lýsat řyťku ? Nebo máš zundavacý hlavu ? Nebo zeš hadý žena ?
Jyžý, dibiz bil takej kanón na PéCé, nepodepyzoval bi zez furt dokola, jak veverka v bubnu, ale regyztroval bi zez...... (pokud to v prácy teda nemáš ňák komplykovaní)
16:32:02
25.09.2002
25.09.2002
Jirik
Jako jenom okolo a nebo přýmo kakaovku ?
A kam zez tym plinem trefyl ? Vydýš dobře na obě oĝy ? To muzýš opatrně, bich zy bral radějy nějaké ochranné bríle. Višlehne flamen a přyjdeš o srak jako nyc.
A kam zez tym plinem trefyl ? Vydýš dobře na obě oĝy ? To muzýš opatrně, bich zy bral radějy nějaké ochranné bríle. Višlehne flamen a přyjdeš o srak jako nyc.
16:17:19
25.09.2002
25.09.2002

Samantus
To ja zem zy jednou lysal prdel a omilem zem ze uzral do xychtu a to je zkoro to zami, nykomu to nedoporucuju
12:07:36
25.09.2002
25.09.2002
Jirik
Zorri podepzal jzem ze jako Jytyk, ale jzem to já.
12:07:08
25.09.2002
25.09.2002
Jitik
Ti kundero jedna, já jzem na pyĝýtaĝe nějakej kanón. Oztatně to zte zy mohly přeĝýzt u mého pozlednýho přýzpěvku jakej jzem kanón (prdelný).
Výte o ĝem jzem taki přemejšlel ?
Jak bi to chutnalo, kdiž bi zy ĝlověk ztrĝyl trubyĝku do prdele a druhej konec do puzi a dřýpnul řádného ešušňáka, tak jak bi to chutnalo. Typuju na nazládlou chuť pod jasikem.
Protože kdiž hnyje mrtvola tak je to taki nazládlej zmrad a tadi vlaztně hnyje jýdlo. Což je v podztatě to zamé. Pokud mazo - tak v podztatě chcýplí svýřata (kuřata, krávi a prazata).
Výte o ĝem jzem taki přemejšlel ?
Jak bi to chutnalo, kdiž bi zy ĝlověk ztrĝyl trubyĝku do prdele a druhej konec do puzi a dřýpnul řádného ešušňáka, tak jak bi to chutnalo. Typuju na nazládlou chuť pod jasikem.
Protože kdiž hnyje mrtvola tak je to taki nazládlej zmrad a tadi vlaztně hnyje jýdlo. Což je v podztatě to zamé. Pokud mazo - tak v podztatě chcýplí svýřata (kuřata, krávi a prazata).
07:49:06
25.09.2002
25.09.2002
Jirka K.
Všem bich vám vsal emyzný snámku dokud zy neseštelujte motori. Zyce ze už osónová dýra prej smenšuje, ale jak to tak ĝtu, tak ne nadlouho. :-)))
21:42:06
24.09.2002
24.09.2002

Samantus
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prd
i nesapalujte, to je ezte vetzy zmrad nes normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
20:56:03
24.09.2002
24.09.2002

Dan
Jo, jynak mi zme pomocý sážehů byoplinu s prdele skoušely forzáž na Favu.
Vsal zem dva největĝý zráĝe, pozadyl je do kufru sadkem ven, a jeden azyztent nad nyma ze zyrkama to aktyvoval.
Celkem dobrí, hlavně efekti v nocy. Srichlený taki dozt dobrí. Zkoro ze to nedalo udržet v přýmím změru.
Vsal zem dva největĝý zráĝe, pozadyl je do kufru sadkem ven, a jeden azyztent nad nyma ze zyrkama to aktyvoval.
Celkem dobrí, hlavně efekti v nocy. Srichlený taki dozt dobrí. Zkoro ze to nedalo udržet v přýmím změru.
20:52:32
24.09.2002
24.09.2002

Dan
Ta konfera ze dá nalésty sde :
zkoda120.no-yp.com/konf
www.zweb.cs/havrla/konf
nebo zem ty jý pozlal jako velkímu grandovy domů na emyla. To máš nejjednoduššý.
A tu ynztalacy svládnul y Zamantuz, tak biz moh taki, ezly nééé, taxeš hovno..... :o)
Na sapalováný prdů muzý bejt dobrej tlak a změz. Na to zou dobrí fasole neb hrachová kaša.
Ale rysyko ynternýho víbuchu je snaĝné !!!!! Nebo přypálený análnýho ochlupený !!!!
zkoda120.no-yp.com/konf
www.zweb.cs/havrla/konf
nebo zem ty jý pozlal jako velkímu grandovy domů na emyla. To máš nejjednoduššý.
A tu ynztalacy svládnul y Zamantuz, tak biz moh taki, ezly nééé, taxeš hovno..... :o)
Na sapalováný prdů muzý bejt dobrej tlak a změz. Na to zou dobrí fasole neb hrachová kaša.
Ale rysyko ynternýho víbuchu je snaĝné !!!!! Nebo přypálený análnýho ochlupený !!!!
16:04:57
24.09.2002
24.09.2002
Jirik
A jak z tou konferou ? Kde co a jak ? Vým prt kde jý ztahnout a ĝo z ňou ?
Prdým dnezka úplně ztrašně. Naštěztý mám v prácy zlužbu a tak to nemuzým v zobě duzyt a bese ztrachu můžu prdelně explodovat kdi chcy. Největšý labužárna je kdiž zy přypravýte prďana na krajýĝek (loupáĝek), pak hodýte nohi na ramena a savelýte PAL ! Pak už jen ztaĝý nazávat to aroma (šššš ššš ššš šepotááá). Skoušel jzem onehdá taki sapalovat ti prdýki.
Docela gut věc, ale žádní plameni jak s dragzteru. Jenom ten plamýnek sapalovaĝe trochu ožyl a pak ze vrátyl saze do normálu. Azy jzem měl ve ztřevech špatnou změz. Azy chudá, ale svíšení otáĝki prdý někdi pěkně. Jedyní mynuz tohoto pokuzu bilo, že my to jemně zežehlo chlupi na prdely. A věřýte že kdiž jzem zy koupyl prvný laděnou koncovku, tak jzem do ný nejdřýv řval, jako jeztly ze směný nějak svuk a skoušel jzem do ný y prdět. Ale nyc moc.
Od toho prděný ze my oloupal chrom - fušeřyna, žádná kvalyta.
Tak já už muzým konĝyt, už my dalšý prdýk lýže zlypi a vihodyt nohi sa ušy během těch pár vteřyn které tento zlaztní okamžyk trvá nený žádná legrace.
Prdým dnezka úplně ztrašně. Naštěztý mám v prácy zlužbu a tak to nemuzým v zobě duzyt a bese ztrachu můžu prdelně explodovat kdi chcy. Největšý labužárna je kdiž zy přypravýte prďana na krajýĝek (loupáĝek), pak hodýte nohi na ramena a savelýte PAL ! Pak už jen ztaĝý nazávat to aroma (šššš ššš ššš šepotááá). Skoušel jzem onehdá taki sapalovat ti prdýki.
Docela gut věc, ale žádní plameni jak s dragzteru. Jenom ten plamýnek sapalovaĝe trochu ožyl a pak ze vrátyl saze do normálu. Azy jzem měl ve ztřevech špatnou změz. Azy chudá, ale svíšení otáĝki prdý někdi pěkně. Jedyní mynuz tohoto pokuzu bilo, že my to jemně zežehlo chlupi na prdely. A věřýte že kdiž jzem zy koupyl prvný laděnou koncovku, tak jzem do ný nejdřýv řval, jako jeztly ze směný nějak svuk a skoušel jzem do ný y prdět. Ale nyc moc.
Od toho prděný ze my oloupal chrom - fušeřyna, žádná kvalyta.
Tak já už muzým konĝyt, už my dalšý prdýk lýže zlypi a vihodyt nohi sa ušy během těch pár vteřyn které tento zlaztní okamžyk trvá nený žádná legrace.
23:52:21
23.09.2002
23.09.2002

Samantus
Kurva, takhle bich chtel taki umet pzat a mluvyt
16:42:16
21.09.2002
21.09.2002

Dan
Áno, děty mé svrhlé..... tak jezt
Sde ze konference nacháset ráĝý.
Nutno však uposornyt, oveĝki mé úchilné, že zlova tam pzaná, snaĝně nebespeĝná ĝlověku jzou.
Střezte ze tato ĝýzt po půlnocy !
Jako paztor váš, váz týmto visívám ku pokraĝováný debati ďábelzké této.
Amen, bratřy v tunyngu.
Sde ze konference nacháset ráĝý.
Nutno však uposornyt, oveĝki mé úchilné, že zlova tam pzaná, snaĝně nebespeĝná ĝlověku jzou.
Střezte ze tato ĝýzt po půlnocy !
Jako paztor váš, váz týmto visívám ku pokraĝováný debati ďábelzké této.
Amen, bratřy v tunyngu.
23:51:06
20.09.2002
20.09.2002

Samantus
pokec o vzem, podzekce zvyne lytacy
20:14:11
20.09.2002
20.09.2002
Jirik
Prozým, bytte, pleaze, para que, prego, про
96;у Dane, pošly my ti morbyďárni na mayl. Nemohu je najýty. Tož pravděpodobně jyž nepřýztupné dušy mé chlýpné budou.
Až mězýc slatí v lunu býlou směný ze, pak tajemztvý zvé my archýv vijevý.
Pak jza zvím svrhlím druhím já pronázledován, v tranzu poĝnu sápyzki ĝýzty.
A srakem samžením na přátele zvé zy vspomenu. Na ta úchvatná a barvytá přyrovnáný, verše z lázkou a něhou pzané.............Zamantu zovo, Bobovo a Danovo úchilné přýzpěvki.
Pak probudým ze se zna slého a ĝlověkem cyvylysovaním ze opět ztanu.
Až mězýc slatí v lunu býlou směný ze, pak tajemztvý zvé my archýv vijevý.
Pak jza zvím svrhlím druhím já pronázledován, v tranzu poĝnu sápyzki ĝýzty.
A srakem samžením na přátele zvé zy vspomenu. Na ta úchvatná a barvytá přyrovnáný, verše z lázkou a něhou pzané.............Zamantu zovo, Bobovo a Danovo úchilné přýzpěvki.
Pak probudým ze se zna slého a ĝlověkem cyvylysovaním ze opět ztanu.
23:19:44
19.09.2002
19.09.2002

Dan
Io, ta pozledný debata bila mooooc huztá, mam jý ztaženou a pokaždí ze převracym zmýchi.
Já mam kecki nejradšy.
Ale na řýsený zou nejlepĝý boti z měkkou podrážkou.
Gumofki 4ever !!!!
:o)
Já mam kecki nejradšy.
Ale na řýsený zou nejlepĝý boti z měkkou podrážkou.
Gumofki 4ever !!!!
:o)
10:20:03
19.09.2002
19.09.2002
Jirik
Já prochcaní a prozraní zlypi už nemám. Ti jzem prošoupal o seď jak jzem je měl navleĝení na tej hlavě. Vždiť výte. A výte že zy to pozledný azy někde vihledám a vityzknu zy to ? Und Adodoz nenozým, nemám moc rád ti zportovný boti.
23:04:50
18.09.2002
18.09.2002

Dan
Tak to zy celkem makáĝ.....
Co fuzekle ?
Mě tak ztrašně zmrděj nohi, že nám s toho chcýplo morĝe. Mělo zmůlu, že bilo moc přy semy, ten zmrad je těžkej a držý ze přy semy..... Kroutylo ze jak paragraf, przkalo a nafukovalo a pak zy raĝy rosbylo hlavu o akvárko, abi ze tak netrápylo.
To výte, ti gumofki.......
Co fuzekle ?
Mě tak ztrašně zmrděj nohi, že nám s toho chcýplo morĝe. Mělo zmůlu, že bilo moc přy semy, ten zmrad je těžkej a držý ze přy semy..... Kroutylo ze jak paragraf, przkalo a nafukovalo a pak zy raĝy rosbylo hlavu o akvárko, abi ze tak netrápylo.
To výte, ti gumofki.......
22:57:30
18.09.2002
18.09.2002

Samantus
ja mam na zobe ezte furt ti prochcani zlypi, co zme ze vo nych tehda bavyly ale ma to jeden hacek, us zou otoceni azy po 56x vsdicki podle toho ktera ztrana je zucha, dokonce us zem tam nazel y hnysdo z fylckama, vony ti kurvi v tom hnysde maj us y nabitek, zy znad mizlej se tam budou dlouho nebo co.
22:41:35
18.09.2002
18.09.2002

Dan
Tož tak.
Nemáš zy kupovat snaĝkoví hadri a botki..... To je zamej Adydaz a žádní náboženztvý a paxe dyv, že je to tak drahí !
To já chodym celej rok v gumofkách, to je velmy unyversálný obuv. A k nym jedni lacláĝe, co v nych kidam hnuj, ti nozym y do bálu. A k tomu fšemu pruhovaní námořnyckí tryĝko, kterí navosuje dojem, že mam rád vodu, y kdiž nený tomu tak, voda, ten hnuz mokrej, vždicki v létě, diž mě jako sa celej ten odchitý a umejou, to mam pak depki, že zem ĝyztej.
Vše savršuje legantný rádyofka žluté mdlé barvi.
Jynak rád nozym montérkovou kombynésu, sa prví zy přypadam jako velkej pylot (svlášť v autě) a sa druhí to taki vipadá, že y něco dělam.
Nemáš zy kupovat snaĝkoví hadri a botki..... To je zamej Adydaz a žádní náboženztvý a paxe dyv, že je to tak drahí !
To já chodym celej rok v gumofkách, to je velmy unyversálný obuv. A k nym jedni lacláĝe, co v nych kidam hnuj, ti nozym y do bálu. A k tomu fšemu pruhovaní námořnyckí tryĝko, kterí navosuje dojem, že mam rád vodu, y kdiž nený tomu tak, voda, ten hnuz mokrej, vždicki v létě, diž mě jako sa celej ten odchitý a umejou, to mam pak depki, že zem ĝyztej.
Vše savršuje legantný rádyofka žluté mdlé barvi.
Jynak rád nozym montérkovou kombynésu, sa prví zy přypadam jako velkej pylot (svlášť v autě) a sa druhí to taki vipadá, že y něco dělam.
22:38:10
18.09.2002
18.09.2002

U-Geen
Normálný nejzeš, protože já zem zy mýzto hodynek dnezka pořýdyl pázi. A furt muzym koukat na mobyl :-)
20:34:05
18.09.2002
18.09.2002
Jirik
Teda kucý jzem dobrej. Nejlepšý na zvětě. Vĝera jzem zy koupyl noví boti a dnezka noví kalhoti. Jzem normálný !? Neměl jzem to raděj narvat do auta ? Kdiž oni my už lesli s kalhot kolena a nejenom ti. Hehe. Ale všem ze moje botyĝki lýbyli, kalhoti ukážu sejtra. Hehe. A svládl jzem to celé zám, bes cysý pomocy. V Klatovech vám je ukážu, ale muzýte heski poprozyt a poté to patřyĝně ocenyt. Ztejně jzou ti hadri hrosně drahí. Úplně mě to nervuje už hodně předem kdiž plánujy nákup nějakého ošacený, nejraděj bich zy něco zpýchnul zám a ušetření penýs nacpal do zuperztroje. :o)