-> VeTeV: Tak to je celkem škoda Had byl dobrej a řek bych, že měli lepší zvuk jak Judas. Nebylo to tak strašně napálený a zbytek grupy nepřeřvalo zpěv, což se u Judas tak první písničku a pak chvíli vprostředku moc říct nedalo. Ale pádokaždě nářez to byl :)
-> rené: tak to jsme byli kousek vedle sebe - na hada jsem pil pivo v hospodě
17:03:40 01.07.2011
rené
-> VeTeV: Hyml tak to jsme byli kousek od sebe. Na bílýho hada jsem byl vlevo od zvukaře, tak nějak v jeho úrovni a na Judas jsem byl vpravo od něj a tak 5 lajn před ním. Já tam naštěstí nikoho hledat nemusel, jsem byl tradičně sám.
A abych jen nemlel tak teď mě pro změnu chytlo totok. A vubec celý album Phobos.
Zpět k tématu. Já nemužu přestat poslouchat tyhle dvě pecky.
A1 Bassline - Breathless
A1 Bassline - Bad Man Horror Theme
14:31:52 26.06.2011
Capricorn
-> darklord: Tak jdi ještě nazdobit stromeček... Neb koukám že z toho budeš mít druhý vánoce. Ale fakt nevím co ti na tom přijde až tak zvláštního... jak se zdá jsi asi jediný. Ach ano... jestli jsi onen jistý člověk co si říká IT pak je mi to jasné...
-> darklord: Ale dyť jo... já jsem to dělal stejně jako ty. Ale mu to přes notepad uložit nejde. Tys to pochopil asi tak že tohle používám normálně že jo? Ale to byla rada pro nouzový způsob která funguje vždycky. Takže proto jsem radil přes Editor v DOSu. Pokud dáš edit a vložíš cestu k souboru pak to máš taky co by dup. Jestli máš Total Commnader tak jasně jde to i přes něj. Ale já to už mám x let zažitý takhle. Prostě každej má svůj způsob… Přiznávám že v dnešní době možná už archaický, ale i přesto pořád efektivní.
19:11:47 25.06.2011
Matthes, záškodník z TechWebu
-> darklord: Me to diky tobe trvalo jeste mene casu Noutped nemame...
-> Capricorn: ja som to urobil v notepade. minutu kym som nasiel IP na nete a dalsich 10 sekund kym som to upravil. Ziadne tu popisovane problemy sa nedostavili
19:04:37 25.06.2011
Capricorn
-> darklord: Co tě na tom proboha zaráží? Zkoušel jsi to? Jestli ne tak to zkus... pokud nemáš instalovaný Total Commander pak je to nejrychlejší postup jaký je možný. A jestli to neznáš a proto se dívíš pak to už není můj problém...
18:51:32 25.06.2011
Matthes, záškodník z TechWebu
-> darklord: Takova je doba. Ja nerad delam se strojem u kteryho nevim jak funguje. Teda nerikam, ze si pamatuju architekturu vsech cipu v pocitaci, ale tak nejak ramcove...