To mi připomíná jak jsem předjížděl Superba se 120L s vlekem cestou na Pohofest
Kickdown z 5 na 3 při 80 km/h a řevu že to bylo slyšet snad až ve strojovně v elektrárně 

Kickdown z 5 na 3 při 80 km/h a řevu že to bylo slyšet snad až ve strojovně v elektrárně 

Tak rikala, at jsou lide ohleduplni k jinym, co se bojej...
taka virtacka klasika pri prvom snehu

Já první varování dostal, když jsem nevytočil výjezd z ulice
Pak jsem byl rád, že jsem vyjel, je to lehce do kopce a hrabalo to jak pitomý. Pak chvíli klid a na silnici z Lipan do Kuří v jednej zatáčce to najednou šlo nepěkně bokem. No a o pár stovek metrů dál v tom sjezdu dolů už v Kuří mezi barákama jsem se hrnul ze silnice ven bokem znova - a to jsme jel asi 20. Mezi Nupakama a Čestlicema v poli tři auta, z toho dvě tam nejspíš letěly společně po nějakém vzájemném nedorozumění. A když jsem viděl auto přede mnou jak při míjení sklouzlo zadním kolem z krajnice a měl sakra problém to vytáhnout zpátky, tak to taky nebylo nic moc.

.
Přitom když jsme jeli CzechWrecks, tak jsme v 1000MB takhle prolítli několik desítek km na autobahnu a ani nám to nepřišlo 

kedysi davno som tak bezne jazdil, a ked som to skusil posledne s autom v o 200% lepsom stave tak som si skoro cvrkol do textilu 

Jinak 180 je panáčku taky až moc.