-> Tom Troll: Vidíš, takže podle vzorníků to vypadá, jako kdyby se v Kvasinách ke konci ty sedany vůbec nedělaly, přitom se tam dělaly, což vyplývá i z toho, co dal Jozka. A tady na virtu je pár kvasinských GL taky.
Vím, že s díly od subdodavatelů byly problémy, sám už jsem to tu několikrát zmínil... Tak jak psal Jozka, občas šly auta ven z továrny bez stěračů nebo zrcátek a ty se tam domontovávaly až před prodejem, protože prostě nebyly ve výrobě k dispozici... Nebo nebyly otáčkoměry, tak auta stála na ploše expedice bez otáčkoměrů a pak se tam domontovávaly, až přišla dodávka. Nebo nebyly zrovna barvy, tak se to skříkalo skoro všechno bíle, přitom bílé auto nikdo nechtěl.... Tohle všechno vím a uznávám

Mně šlo čistě o ten fakt, že to, jak má které auto vypadat, bylo prostě předem určený a jestli zrovna dělník namontuje Garde-čelo nebo úzké nebylo dílem náhody

Ale znova zdůrazňuju, že mohly nastat výjimky potvrzují pravidlo, ale rozhodně to nebylo v nějak velkém měřítku... Nikdy jsem se nesetkal u orginálního kousku s nějakým paskvilem, který by vyjel z továrny a to mi těch aut prošlo rukama fakt hodně (nemluvím o tuzexu, exportu a autech na přání, které se od běžné produkce lišily - opět záměrně). Výjimkou jsou auta z konce výroby v r. 89, tam už se to opravdu skládalo z toho, co dal sklad a každá 125 byla trochu jinak vybavená... Ale tady se bavíme o r. 83.
Hele Tome, prdel si z toho nedělám... V klidu, vždyť o nic nejde... Každý na to máme jiný názor a ani jeden z nás není schopen to čímkoli dokázat

Chtěl jsem ti jen vyvrátit tvrzení, že na užovce mohlo být z výroby M-zadní čelo. Já říkám, že ne, ale rád se nechám přesvědčit o opaku a nemyslím to vůbec ironicky

...dobovou fotkou nebo opravdu zachovalým originálním autem

PEACE