-> castrol: proč by nemohlo když kolem 400 je koupíš pak odlak srovnaní nějaký nalakování případně leštění těch paprsků. se snadno nasčítá na 800 možná i víc
20:56:53 19.02.2013
stepan
-> castrol: To těžko, ale těch 360 s dvouma novejma gumama mi přijde dobrý.
20:56:29 19.02.2013
myschaak AZNP K.Hora
-> castrol: někdy jo,otázka je kdo to za tyhle peníze někdy prodal
20:54:41 19.02.2013
castrol
-> stepan: fakt sa ta cena pohybuje 600-800e po renovacii ?
no je fakt že na aukru dražim často a ještě častěji na ebay,ale hledat logiku nebo pravidelnost v těch aukcích nejde.někdy se podaří vzít něco co pak jindy jde i za 5 násobek a jindy se zase věc která je k dostání za určitou cenu vyšplhá na 5 násobek.jen nikdy nechápu jak už tu někdo psal že se najde víc lidí co jdou do nesmyslných cen
22:20:21 18.02.2013
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> venni: Nelituj, jestli to šlo Krupovi tak ten je vpohodě a vydělávat na tom nebude, udělal jsi radost jemu a on to z ruky nedá. Spíš to co se tam teď děje kolem té ceny svědčí jen o dvou věcech... buď je to fake a draží to buď nějaké máslo co to nakonec nevyzvedne, nebo někdo navyšuje cenu uměle. Anebo se fakt sešli 2-3 lidi co to fakt chtěji a nehledí na prachy, ale tohle se stane jednou za dlouho.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 18.02.13 17:25:26: ty voe,tenhle znak ja poslal tedy jednou někomu tady zadarmiko v obálce :D
Asi to byl Krup?? je tady někdo takovej? :) asi už jsem to tady i psal,ale ta cena mě teda rozsekala...