-> Pavel P..: Kdybych scháněl eMkovýho sedana na originál, tak bych jí bral. Krásně zachovalý kousek a za slušný peníze, to se moc často nevidí. Bylo by dobrý, aby ji koupil někdo, kdo ji tak zachová.
-> Pavel P..: Původní majitel asi nějaký kutil, když má vyvedenou zásuvku (asi na lampičku) do motorového prostoru. Asi se o to auto celkově dost staral, za ty peníze super kup.
-> Jožynek : ty zadní sou úžovkový,ale maj tam nějaký výkroje navíc..a ty přední teda vůbec nechápu,jak tam ta plachta může nějak pasovat..a maj ten nápis škoda jakoby vykrojenej a nalepenej ze zadních,což by na domorobo poukazovalo..spíš nechápu proč taková plachta,to je jak na autobus..
-> MATTESS: netušim.. nejsem pamětník ale určitě to byl rozdíl několika let, jelikož on to kupoval na hundrtku kolem roku 75 jestli se nepletu, tak pak třeba už se kvalita zlepšila
-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.10.10 15:40:02: Ale já nechci ani prodávat ani kupovat, já už takový kousek mam (a dovolim si o něm tvrdit, že lepší se těžko najde), spíš mě zajímalo co mam doma za poklad
-> Pavel P.. 11.10.10 21:09:00: a byl nějaký rozdíl v tohle výfuku pro š100 a pro š105? My ho měli a vyrdžel 7 let a když jsem ho sundaval (dával jsem jiný s pořádnou koncovkou), byl ještě dobrý.
-> ondie: koukal jsem na něj.... a zrovna tu byl otec a jak ho zahlídnul tak řikal že to je prvotřídní šmejd, že si to kdysi za komančů koupil na stovku a po měsíci že mu otevřel jak konzerva jak to bylo blbě svařený..
Ono to na BAZ i podle té fotky vypadá. Oni to tam svařovali bůh ví jak a na rámu okna nebyly ty žlábky pod oknem vedoucí směrem od okna ke kapotě. Nevím jak to popsat lépe.