Já tam fakt napsal 5 na 1000.

Nemá to sice smysl, ale asi tahle - zkus si přečíst POŘÁDNĚ, co jsem k tý konkrétní fotce napsal.. neb konkrétně ucpat tuhle ulici manévrováním (a zbytečným navíc) při odparkování, znamená ve špičce během cca minuty omezit provoz na Klatovskej třídě, do který se díky dovednému (ale uznávám, že nezbytnému) zvyku vjíždět do křižovatky, aniž bych se za ní dalo pokračovat v jízdě, zádrhel bleskově přenese.. Třeba auta po velkoměstským zvyku strčený 2-3 m k hranici křižovatky se v tý lokalitě zcela běžně kvůli tomu odtahujou..
I proto, že jedním z jeho projevů je snaha ignorovat a obcházet pravidla, který se zrovna nehoděj do krámu a žalostně plakat nad těma, jejichž porušování dotyčnýmu nejde v daný chvíli pod nos..

. Ale chtěl jsem ilustrovat ten arogantní přístup některých jedinců - všichni ostatní to otočit můžou a taky to i dělají, když je tam jednosměrky navedou proti srsti - není to totiž vůbec žádnej problém, je tam dosti sníženejch širokejch nájezdů do vnitřních dvorů obytných bloků nebo pro zásobování apod... A stál tam navíc jistě nejmíň dva dny..