Ale jinak bych tebe a Tomasa bral za svyho sefa. Proc neco predelavat, modernizovat? Na mym starym linuxu to funguje, tak at si kazdej laskave zahodi ty svoje ajfouny, a prizpusobi se... Diky sefe, du dom ...

)

když chceš nabíjet plným výkonem
protože když se zapojí dvě auta na jednu nabíječku tak se její výkon rozdělí
a nabíjíš polovinou takže dvakrát tak dlouho

auto uz samo pryc

Ale jak řekl Borderer a já s tím souhlasím každý jsme jiný a je to naprosto v pořádku tyhle libůstky
a nemám s tím žádný problém pokud tím nikomu neškodíš tak je to samozřejmě jen tvá věc. Ale není žádný důvod takové chování nutit většinové společnosti která preferuje mladý holky na kterých nejdou udělat kozičky z faldíků na zádech

Pretože každému dáva zmysel niečo iné. Podstatné ale je byť aktívny, obohacovať seba (obohacovať si myseľ, rozširovať si schopnosti a zručnosti), byť prínosný pre spoločnosť a hlavne neškodiť - sebe, ani spoločnosti. Takže nech je to čokoľvek a je to k prospechu veci a všeobecného dobra, vždy je to v poriadku.
A podľa tejto tu diskusie je práve onej spomínanej 90% časti populácie na smiech ten, kto si to ešte vie patrične užiť a ešte stále nie je otrávený tým, čo väčšine už dnes nedáva zmysel.

Co dává smysl je si najít práci kde si rozumně ohodnocen, zrovna dneska jsem někde četl že průměrný Čech má 46t zatím co Dán 146t, pak nemusíš být v práci od nevidím do nevidím a ani nemusíš nesmyslně šetřit.
I kdybych chtěl, tak vlastně nemůžu. Mam pevný měsíční fond v práci co musím plnit a navíc nedostanu ani korunu, tudíž můžu i přes stavbu a všechno trávit s rodinou tolik času, že si od ni rád odpočinu a věnuju se něčemu dalšímu. Pominu-li, že jsem opravdu dinosaurus a i přes řízení O4 si zase rád sednu do toho svého starého škopku, tak mám jako bonus mam radost z toho, ze sem něco opravil, na něco přišel a opravil i když je to vlastně už zbytečný.
I když hranice je možná tenká..

Konec konců i to psaní tady na virt bude svým způsobem závistlostní diagnoza
Bavit to může, ale smysl to nedává.

Ale jo chápu jak to myslíš, pokud tě to baví tak si to užívej dokud tě to baví, na světě jsou určitě horší věci co se dají dělat a osobně s tím nemám žádný problém

Jen to prostě pochop že to asi není forma relaxu běžného smrtelníka, prostě někdo rád holky jiný vdolky

...coz ale v podstate delame, protoze manazerstvo se shledlo v "just in time za kazdou cenu", takze co se driv opravilo pri prvni navsteve pomoci ND z kufru auta, se ted opravi az druhej ci treti den pomoci dilu ktery (ne)prijdou z Nemecka. Ze k zakaznikovi jedes kolikrat dost daleko 2x az 3x a tento je pak nasranej, je jedno - hlavne, ze jsou nizsi skladove zasoby!

), ale proč ne... A v nudných úsecích to odmaká automat...