Přesunuto z tématu Reportaze nejen z Novinek...
Já měl nedávno taky pěknej výstup se šlapálistou. Takovej klasickej cyklista. Zastavím na zastávce, otevřu dveře, aby mohlo cestující kaštanstvo dovnitř či ven, kouknu do špíglu, a co nevidím? Cyklista na chodníku, motal se tak pěkně mezi těma cestujícíma, vůbec ho to nesralo... Škoda, že jsem měl otevřený i přední dveře, jinak bych je otevřel přesně ve chvíli, kdy by projížděl kolem, myslím, že by mu dali přes hubu, blízko na to jel dost. Žel takto jsem se jen zmohl na slovní nadávku směrem ze dveří ven, odbavil lidi a jel. Nicméně, srandy nebyl konec, hned za zastávkou je křižovatka. Stojím na červenou, a z ničeho nic mi na boční okýnko klepe onen šlapálista. Měl jsem docela náladu, tak jsem mu otevřel, vyslechl jsem si, že jsem měl počkat, než on přejede, až pak otevřít dveře (podotýkám - v době, když jsem dveře otevíral, neviděl jsem ho), a proč jsem mu slovně nadával, že on byl v právu a že mě teda udá. No dobrý, tak jsem mu řekl, že si nejsem vědom toho, že on, jakožto cyklista, má právo ject na chodníku - a ještě k tomu na zastávce - a ohrožovat tak lidi. Tím jsem si vysloužil opět jakousi nadávku na agresivní řidiče. Mezitím teda klapla zelená, takže jsem to ve vší slušnosti ukončil a hleděl si dál své práce.
Čekám, kdy přijde to udání, zatím stále nic.