Myslel jsem, že je to přeťuk 

Myslel jsem, že je to přeťuk 

psal sem pito pivo piju u nas akorat já

JOKE 

ale naučil jsem ji to ja no

Tak to my jsme mu taky dávali loknout píva, ale začalo mu to moc chutnat, tak jsme mu to sebrali... Nevim co by vydržel takovej pes, aby se mu nic nestalo...
to se znamym chodi bernardyn do hospody vypije dvě misky staráče a chrape majitel rika že ji je ctrnact a ma to jako umrlovadlo od bolest pak ji naložej do dacie pickupa a jedou dom jeden vic napitej jak druhej

Tak to je dobrý, že se vrátil
Občas když jedem k babče, tak ta bydlí na samotě kde jsou tři baráky trvale obydlený a jinak všude jsou jen lesy a nejbližší civilizace je 8 km, taková menší vesnička... Jenomže to tam neni oplocený, takže si ten pes může jít kam chce a u toho bígla je to bohužel problém... Ale ten náš kokr vždycky zmizel a po chvíli se vrátil... Ale jednou se stalo, že jsme ho tam nechali a jeli jsme k tetce na návštěvu cca 10 km a najednou když jsme tam přijeli tak tam na návsi pobíhaln náš kokršpaněl
To jsem myslel, že se poseru smíchy 

ale kamoška ma Ridgbeka a to sem se malem posral během minuty byl v cidlině vylez proběhl pole za nakym zajicem A zpatky
(to je taky loveckej ale z Afriky no

Ale ten se vždycky vrátli po pár hodinách, ale tenhle by se prý vrátil za pár dní, jestli teda vůbec 

Oni bíglově všeobecně jsou nevychovatelný v tom směru, že bys ho měl někde pustit... Je to loveckej pes a když ho pustíš někde na louce, tak je ve svym živlu a jak chytne stopu, tak ho zastaví snad jen zeď 

Nebo je to uzavřenej prostor? Páč pustit našeho z vodítka, tak ho nikdy nikdo už neuvidí 

tak to jo potom

Psa je těžký vyfotit, takže jedna z mála nerozmazanejch fotek 

pekny obě

Né jenom jedna je chlupatá 

každej pes muže bejt hodnej nebo hajzl ale rotvici když se zakousnout tak je to špatny

.

Normálně ho bez vodítka pustit nemůžem, ale v tý vodě byl bez vodítka a docela i poslouchal