Hold takoví lidi vymírají, je to pravda. K radosti nepotřebuješ káru ani za 200k, důležité je řídit

pokud ti napálí cenu z domu hrůzy a ty víš že jinde je ten díl o 30% levnější už se ti to jako zákazníkovi nelíbí 
u nás v čb typicky krámy asi kilometr od sebe a v tom druhým mám jako vohnout z ulice lepší nákupku než servis z domu hrůzy 

Ale zase jsem k tomu ještě stihnul jedny rozvody na B8, olej v motoru, DQ500 a palivák na allspacu. A do 11 dopo hlídat děti. Jo a ještě sem psát

Jo spokojenost na obou stranách je důležitá. Já třeba u stálého zákazníka nemám problém to těsnění pod hlavou udělat, prostě někdy to je lepší práce někdy horší a styděl bych se ho poslat do prdele, ale aby smetanu vyžíral někdo jinej a mě sem pak strkali pakárny co jejich mechanik nechce dělat na to fakt nejsem zvědavej, v tomhle byznysu nemůže jeden sázet a druhý sklízet.

Kdyz jsem slysel od taty, kolik dal za komplet predni kotouce s deskama a vzadu jen za desky u te jeho O2, tak jsem malem upadl na zem. Jsem mu rikal, at ty prachy da priste me, ze mu to udelam 

Navíc měl vostrých 159 cm.