-> Borderer 05.01.26 11:59:00: Ne, to fakt není o stáří gumy, ale o nbevhodném dezénu - buď obecně, nebo pro konkrétní model vozu. Jinak se bude pneumatika chovat na lehké zadokolce a jinak na těžké čtyřkolce...
Do roku cca 2006 jsem jezdil celoročně na Barum OR34 a ty fungovaly bezvadně za sucha, mokra i ve sněhu.
Pak jsem koupil "moderní" letní gumy Barum Brillant OR57 - ty byly bez chyb za sucha i za mokra, ale ve sněhu už to s nimi nebylo ono, ale byly to nejlepší letní Barumky, co jsem kdy měl.
V roce 2007 je však přestali vyrábět a jako jejich nástupce přišel Barum Brillantis a vzápětí Barum Brillantis2, které se vyrábějí dodnes. Ovšem ty fungují fakt jen za sucha. Sjezdil jsem jich několik sad (od cca 2010 do 2024, kdy jsem vyhodil poslední) a nikdy jsem je neměl déle, než 3 sezony, takže ani nemohly "zestárnout".
Tím pro mne Barumky skončily (kromě Å, kde je mám na Meteorech v rozměru 185/70 a dokud je nesjedu, tak tam budou, i když už jim bude táhnout na 10 let. Ale na tom autě mi nikdy nepřišlo, že jsou za mokra nebezpečné - může to být rozměrem a širším běhounem, stylem využití vozidla (zatížený kufr a dálkové cesty) nebo možná i zemí původu. V tom může být také rozdíl mezi gumami stejného dezénu a modelu - kde to bylo vyrobené. Jestli to udělali v Otrokovicích nebo to uplácali Rumuni...