skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Silentblok oka tlumiče Sachs
Tyč PU 90ShA tu kdyžtak mám jednu navíc. Chtěl jsem si siláče vyrábět, ale koupil jsem hotový.
-> havlik: Ještě, že to v práci neplatim. 

-> Jarda: Před lety jsem řešil z PU dvě tvrdosti a není s výrobou zadny problem. Jen to chce na začátek min 20-30 lidi, aby to šlo taky nějak zaplatit.
-> Jarda: tak ono asi neni problém to vyrobit ale docela mě překvapila cena neopracované tyče
www.rempo-ostrava.cz/vyro bky-z-plastu/.../1867-poly uretan-tyc-pu44-90-prumer- 40-mm-delka-250-mm
www.rempo-ostrava.cz/vyro bky-z-plastu/.../1867-poly uretan-tyc-pu44-90-prumer- 40-mm-delka-250-mm
skoda, ze nikdo na skodovku nedela polyuretany, to vydrzi oproti gume vsechno a nikdy nestyri... ja napodzim menil u 1.6 SB stabiku a ted uz jsou popraskane

-> Motomaniak: Pemit má v nabídce- Š100-130 také silentbloky tlumičů.
skoda-virt.cz/cz/.../9247 -podvozek-tvrde-silentblok y?offset=30
skoda-virt.cz/cz/.../9247 -podvozek-tvrde-silentblok y?offset=30
-> Nwkt: nevím
-> Motomaniak: pemit je nedělá?
-> peti: Aha, takže špatný popis.
-> Motomaniak: to nieje guma do spodneho oka, ale guma hore na uchytenie do karoserie

Hodím to sem, ať nezakládám nové téma. Potřebuji vyměnit silentblok ve spodním oku předního tlumiče.
Na netu jsem našel tohle - tlumice-perovani.heureka. cz/vlozka-oka-tlumice-pred niho-skoda-105-120-1134958 01-113-495801
Je ještě nějaká tvrdší alternativa, než serie?
Na netu jsem našel tohle - tlumice-perovani.heureka. cz/vlozka-oka-tlumice-pred niho-skoda-105-120-1134958 01-113-495801
Je ještě nějaká tvrdší alternativa, než serie?
-> yjedli 19.07.16 19:41:40: vsetko to je druh silonu az na tuto fotku -> castrol 19.07.16 15:38:52: tie srackovo hnede tyce su guma
Co to je za materialy? nejake oznaceni, ten zluty, oranzovy, bily ... nejaky druh silonu? ruzna tvrdost? Silentbloky jsem dnes poptal na www.silentbloky.cz , cekam na odpoved.
-> MOLSO: panko tam pracuje
-> MajoLR: dojdi nasejam ti na zadok 

-> castrol: panko naskladnil ? 

nebo koupit 2špalíky obrobitelné gumy,ertalonové,nebo teflonové tyče a udělat si je. Guma je žvejkačka..
-> yjedli: Ja mel Sachsy na lr i s uniballem, tak prinejhorsim nahradit tim nebo se optej zde:
silentbloky.cz/
Kde koupit hotovej produkt bohuzel neporadim.
silentbloky.cz/
Kde koupit hotovej produkt bohuzel neporadim.
Bohužel není, tento silentblok je průchozí a strká se do něho kovové pouzdro na šroub, kterým se to montuje k nápravnici. Zapomněl jsem napsat typ vozu, Škoda 130 LR.
Ahoj, nevěděl by jste někdo, zda se dá někde sehnat silentblok spodního oka zadního tlumiče SACHS?
Pustil jsem se konečně do repase a původní jsou nepoužitelné.
Je na nich označení F&S 28735 6 - 16 (0), rozměr Ø18 x Ø30 x 30 mm. Nikde nemůžu na internetu nic najít, popřípadě z čeho by šlo použít? Děkuji za rady.
Pustil jsem se konečně do repase a původní jsou nepoužitelné.
Je na nich označení F&S 28735 6 - 16 (0), rozměr Ø18 x Ø30 x 30 mm. Nikde nemůžu na internetu nic najít, popřípadě z čeho by šlo použít? Děkuji za rady.