nic nevařit - ve sváru tě poloosa praskne ,
cca 4000 kč/ks za poloosu - zakázková
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Favorit - úprava a zesílení poloos
14:14:45
07.06.2016
07.06.2016

djmaso
14:07:12
07.06.2016
07.06.2016

11mAjA11
Prosím kohokoli, kdo by byl ochoten se podělit o informace týkající se dobové úpravy poloos pro Škodu Favorit dle dobové homologace "A" aby se mi ozval do SZ případně přímo sem.
Jedná se o úpravu poloos na vnitřní klouby typu Lobro (stejný typ jako má Š130).
Dle obrázků z přílohy vypadá jako by spojili dvě poloosy dohromady nasazením trubky a obvařili je po obvodu dohromady.Tento postup bude funkční a dle všeho bez problémů proveditelný.
Hlavní překážku máme v unašeči do převodovky kam se Lobro bude šroubovat (z čeho je použité, upravené, atd.)
Popřípadě jestli někdo už řešil podobný zádrhel a dotáhl ho dokonce a měl by chuť poradit budeme rádi.
PS: pokud to tu je někde a já to nenašel, tak se omlouvám za SPAM..
Jedná se o úpravu poloos na vnitřní klouby typu Lobro (stejný typ jako má Š130).
Dle obrázků z přílohy vypadá jako by spojili dvě poloosy dohromady nasazením trubky a obvařili je po obvodu dohromady.Tento postup bude funkční a dle všeho bez problémů proveditelný.
Hlavní překážku máme v unašeči do převodovky kam se Lobro bude šroubovat (z čeho je použité, upravené, atd.)
Popřípadě jestli někdo už řešil podobný zádrhel a dotáhl ho dokonce a měl by chuť poradit budeme rádi.
PS: pokud to tu je někde a já to nenašel, tak se omlouvám za SPAM..