Hele nejseš sám,
tohle se mi stalo někdy v roce 2007 po jízdě na dálnici když sem sjel tak mi akorát při odbočování vyskočilo kolo. Předtím to taky bylo normálně utažený,
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Š 120 úzká- povolují se šrouby kol !
21:32:00
04.06.2016
04.06.2016

Robert 106
23:56:46
31.05.2016
31.05.2016

palinator
-> srdcar 120L:
Ono když by se něco stalo tak pude bručet a pěkně dlouho.
Ono když by se něco stalo tak pude bručet a pěkně dlouho.
23:43:24
31.05.2016
31.05.2016

srdcar 120L
-> Haidy: To se mi stalo taky, nakonec jsem zjistil, že mi to povolil jeden mlaďas, kterýho jsem znal, byl nasranej, že já mám auto v lepším stavu než on, tak jsem mu to vysvětlil ručně a byl klid. Prásknul ho soused, co ho viděl. Ani se moc nebránil a dal pokoj.
14:55:54
30.05.2016
30.05.2016

Tomaso435
... no místo taxíku bych oddělal po jedný matce od zbytku kol a dojel domu na třech 

14:50:02
30.05.2016
30.05.2016

aDAm
Jo tohle se mi taky stalo, nezjistil jsem zda jsem jen někoho nasral a chtěl se mě pomstít :/ levé zadní jelo na výlet.
12:19:38
30.05.2016
30.05.2016

Sejki - zrušená registrace
-> Haidy: pokud byly natreny, pricina muze byt tam, me se takhle povolili vsechny 4 na fabii, tak jsem je dotahnul, pak se povolili uz jen predni tak zas dotahnout a pak byl klid...
12:15:10
30.05.2016
30.05.2016

Haidy
Kola byli dotažený správně, to by se to nejspíš povolilo už dávno....ač teoreticky je možný vše..
Kola mam 13ky plecháče..byli natřený, jestli byla barva i na dosedací ploše už ale nepoznám...Jinak k mazání, já šrouby nikdy u žádnýho auta nemazal, tu Škodovku mam chvíli, ale mastný byli takže majitel předemnou je mazal.. Jinak všiml jsem si, že závit z matky na kole co upadlo přesahuje nepatrně mín ven než na ostatních kolech, je to ale tak 0,5mm...Ale možná jsou jen nepatrně větší šrouby co jsem koupil nový..
Kola mam 13ky plecháče..byli natřený, jestli byla barva i na dosedací ploše už ale nepoznám...Jinak k mazání, já šrouby nikdy u žádnýho auta nemazal, tu Škodovku mam chvíli, ale mastný byli takže majitel předemnou je mazal.. Jinak všiml jsem si, že závit z matky na kole co upadlo přesahuje nepatrně mín ven než na ostatních kolech, je to ale tak 0,5mm...Ale možná jsou jen nepatrně větší šrouby co jsem koupil nový..
11:56:37
30.05.2016
30.05.2016

minno
-> Haidy: Určite to nie je problém globálneho charakteru. Aké máš kolesá? Plecháče? Sedlá matíc na ráfiku si kontroloval? Nie sú natreté farbou, prípadne poškodené?
11:53:30
30.05.2016
30.05.2016

Matthes, záškodník z TechWebu
Jednou se nam to stalo s kamosem u skodovky a dodneska nevime jestli jsme kolo neutahli nebo se povolilo samo nebo ho nekdo povolil... Podle me se jen tak z hecu povolit nemuze. Samozrejme kolovy srouby by mely bejt namazany... Muze se stat, ze to nekdo pretahl nebo nedotahl?
11:48:41
30.05.2016
30.05.2016

Haidy
Ahoj, mám problém s oužou, povolují se mi matky LZ kola..
Valil jsem si to v pátek po první třídě 110km/h z práce užovkou, najednou cítím že se auto něják klepe, začlo plavat tak začnu zastavovat abych se podíval jestli mi držej kola a než sem stihl zastavit tak mne už předběhlo zadní kolo...Povolený matky, zavolal sem si taxík, dojel do krámu koupit nový, hodil rezervu, přidělal a dojel sem...Co mi ale není uplně jasný, proč se kolo povolilo? Dotažený bylo dost... Řešil tu někdo podobnej problém ? Já tehle problém měl kdysi u VW Transporter T4, neustále se sa mi povolovalo přední kolo, ten o sobě ale dal dost předem vědět, vyřešili to v servisu když vyměnili nějákou věc kvuli který se kolo klepalo - už ani nevím co to bylo..pak se šrouby nepovolovali...Šáde o sobě ale moc dopředu vědět nedala, hlevně je to auto který se klepe samo o sobě, navíc je to zadní kolo takže neni cejtit tolik v řízení, to až když je to hoodně volný.. T4 je relativně nový auto, tam si člověk všiml hned, navíc to bylo na předku takže to bylo znát hned ve volantu a slyšet... Řešil tu někdo problém u Škodovky, že se mu samo povolovalo kolo ?
Valil jsem si to v pátek po první třídě 110km/h z práce užovkou, najednou cítím že se auto něják klepe, začlo plavat tak začnu zastavovat abych se podíval jestli mi držej kola a než sem stihl zastavit tak mne už předběhlo zadní kolo...Povolený matky, zavolal sem si taxík, dojel do krámu koupit nový, hodil rezervu, přidělal a dojel sem...Co mi ale není uplně jasný, proč se kolo povolilo? Dotažený bylo dost... Řešil tu někdo podobnej problém ? Já tehle problém měl kdysi u VW Transporter T4, neustále se sa mi povolovalo přední kolo, ten o sobě ale dal dost předem vědět, vyřešili to v servisu když vyměnili nějákou věc kvuli který se kolo klepalo - už ani nevím co to bylo..pak se šrouby nepovolovali...Šáde o sobě ale moc dopředu vědět nedala, hlevně je to auto který se klepe samo o sobě, navíc je to zadní kolo takže neni cejtit tolik v řízení, to až když je to hoodně volný.. T4 je relativně nový auto, tam si člověk všiml hned, navíc to bylo na předku takže to bylo znát hned ve volantu a slyšet... Řešil tu někdo problém u Škodovky, že se mu samo povolovalo kolo ?