skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Převaření stálého převodu a rychlostí
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 08.08.2014 do 11.08.2014, založil/a CpEaRjHaY-průserář
-> CpEaRjHaY-průserář: tak já neřekl že někdo nějak nadává, dokonce jsem to ani nemyslel adresně na Tebe, jen jsem napsal, proč si myslím, že je dobře, když je název tématu co nejpřesnější 

-> Luky: Já nikomu nenadávám, ve fórech se snažím vyjadřovat jen opravdu minimálně. A vidím že dělám dobře.
-> CpEaRjHaY-průserář: spíš se to potom blbě vyhledává. Pak sem přijde nějakej nováček, na něco se zeptá a vy ho sjedete na jednu hromadu, že se neobtěžoval hledat. Třeba jo, ale nenapadlo ho zadat "přavaření", když hledal "převaření" 

-> minno:
Tak už? Jak kdyby to nebylo jedno...

-> CpEaRjHaY-průserář 11.08.14 15:19:21: ani nie. PŘAVAŘENÍ.
-> Matysek007: Takže otázka jestli skládá převodovky je asi už zbytečná. Kolik tě to u něj stálo jestli se můžu zeptat? Klidně SZ Díky

-> Tuner#2: Mě dělal převodovku taky Opatrný z Rokycan a naprostá spokojenost.
-> minno: Spokojenost??
-> radekra: napřed zkusím některá jiná doporučení, každopádně díky

-> minno: Bohužel..
To už ani titulok fóra neviete napísať bez chyby?
Jen změna stálého převodu je o ničem. Pouze vezmeš sadu blbě seskládaných převodů a posneš ji někam jinam. Pokud to má mít nějakou sportovní hodnotu, tak potřebuješ jiný kola. Napiš Honzovy5 , nějaký sady koleček jsou hotový, podle homologace. Nebo jaký převodový poměry by sis představoval?
Jiný SP (třeba 4,44 na 5q) umí Véna z Rokycan. Pokud budeš chtít, můžu nakontaktovat.
-> CpEaRjHaY-průserář: Nebo se zkus zeptat Kalmar motorsport
-> radekra: píše tam sice dle homologace což já nechci ale díky za tip

-> CpEaRjHaY-průserář: skoda-virt.cz/cz/.../1074
7-frei-racing-team zkus se zeptat
-> m8rinek: proti Sixtovi nemám právě vůbec nic, jen sem myslel jestli někdo neví o něčem třeba i lepším. A na SP se ho zkusím zeptat. Každopádně díky za radu

Co se týče SP, to Ti jistě odpoví T2, co se týče šikmého ozubení tak jistě to umí kde kdo kdo se zabývá výrobou ozubených soukolí, nicméně otázka je proč ne Sixta, když přesně ví o co jde a cena kterou za to chce není špatná (je to dražší než přímý zub, ale jiný výrobce si řekne částku podobnou...
Převařuje stály převod i někdo jiný než TÝM-Motorsport ( Vostrý)?
A ještě by mě zajímalo jestli někdo dělá zakázkově jednotlivé převodové stupně se šikmým zubem kromě Sixty? Zá jakékoliv rady a návrhy budu rád.
A ještě by mě zajímalo jestli někdo dělá zakázkově jednotlivé převodové stupně se šikmým zubem kromě Sixty? Zá jakékoliv rady a návrhy budu rád.