skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zase ... :(
prohledat
136 příspěvků (zobrazeno 101 až 136) od 16.03.2008 do 21.03.2008, založil/a Jarda - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
bezpredmetne... :)
Zastavil:Jarda - zrušená registrace
-> Jarda: Draku,prostě se na ní vykašli,z toho co píšeš to asi nebude mít v hlavě moc v pořádku,promiň,ale to že tam jedeš zbytečně,jste na něčem domluvený a ani ti neotevře,to už značí dost..Prostě bych jí napsal ať si škubne nožičkou,ani bych jí nenabízel to kamarádství,stejně by jste si to ještě vyčítali navzájem a nebylo by to asi nic moc a akorát by si se tím trápil. Prostě jí napiš,že tě to mrzí,zklamala tě,ale že je to její volba ale ať za tebou potom nedolejzá. A jak říká mbčko,možná si myslíš,že se nám to říká,ale tohle jsem si prožil také hodněkrát není to jednoduchý,ale jsou i jiný horší rány,třeba nějaký úmrtí nebo tak. Rozchod kvůli tomu,že je někdo hloupej to sice také bolí,ale v životě poznáš víc slečen,je jich jako nasráno,jen to chce víc koukat a všímat si jich. A nemysli si,že je to jediná fajn holka,je jich mraky. Takže na sobě v něčem zapracuj,někam vyraž a uvidíš,že nějakou brzo klovneš.

-> Jarda: Pro jedno kvítí slunce nesvítí 

-> Jarda: kdo to má dneska v hlavě uplně v cajku? Vybodni se na ni, je spousta jinejch, najdi si nějakou činnost a kamarády a s nia choď za zábavou. Potkáš jinou, dřív a nebo později.
-> Jarda: Hlavu vzhuru. Tak ji aspoň přes smsku poděkuj, že ti zachránila život, neb žít s takovou "kra.ou" by bylo horší než peklo 

-> Jarda: Syny ma pravdu, postav sa k tomu ako chlap, nie je jedina, aj keď si ju mal rád určite na ňu časom zabudneš, nebud ako baba, ktorá za chalanom plače týždne, pozri sa čo maš v nohaviciach a podľa toho sa chovaj, hlavu hore, viem možno si mysliš, že nám sa to hovorí ľahko, ale aj mi máme svoje problémy a na problémy druhých čas nemáme

-> Jarda: možná by bylo dobrý najít kamarády, kterým to můžeš říct, místo aby ses vykecával internetu ;-) Možná další koníčky atd... prostě, aby holka nebylo jediný na co se upneš... good luck.
-> Jarda: Neber to nijak ve zlym 

-> Jarda: Ja nevim ale obcas mi prijdes jako desnej trouba co se tyce tech zenskejch a jestli treba to neni ten duvod proc te vetsina da kosem... Jako po 1/4 roce uz s ni bydlet - proc ne, ale rozhode nechapu jak si muzes myslet, ze to je na furt... Po 1/4 roce sem bejvalku ani poradne neznal (ne tak jako skoro po 2 letech). Proste si dostal kopacky, tak se k tomu postav trochu jako chlap a ne tady pomalu brecet ze te dala kopacky... A rozhodne uz vubec nechapu co si jako slibujes od nejakyho kafe s ni? Jako ze ji prekecas aby s tebou byla o tejden dyl a pak se to stalo znova? Ja teda nevim, ale pokud o tebe proste nestoji, tak proc to lamat pres koleno? Nechce, tak nechce a tecka. Dal to neresit, srat na ni a hledat jinou :)
-> Nwkt: -> Rooney:

-> Nwkt: Nebo se nechat povozit na soustruhu
Návod: článek vedle

-> gabo00000: Ne ne ne, nakonec jsme se dohodli že nejlepší je nabourat při 160 km/h v šáde do stromu, bez rezervy a připotanej. To je rychlý a nebo taky se otrávit a vytřelit si mozek
tak si vyber 

-> Syny: vole to tiez nie je moc velke riesenie

HELE SNADNÁ POMOC. Kup si hundrtku, nejlíp po 10 majiteli, a začni jí dávat dohromady. Garantuju ti, že nebudeš mít čas, ani peníze na nic jinýho, a zapomeneš na ní říf než rozděláš pixlu s tlumexem. je to vyskoušený
-> Jarda: Neboj Jarouši, to se zase vstřebá, já jsem měl taky podobný problémy. S bejvalkou to bylo od června takový o ničem. Neměla čas, nic nechtěla podnikat a když teda se něco podniklo, třeba jsem já vzal někam na výlet, večeři nebo jen na procházku, tak brečela a chvilku to bylo zase dobrý, a na vánoce se se mnou rozešla, protože už má od června někoho jinýho, ale celou tu dobu mě taky tahala za nos. Ale čekala s tím pěkně dlouho. Já jsem se z toho dostával pěkně dlouho. pár vejkendů po hospodách. Ale co život jde dál. Teďka mám pár zajímavejch kamarádek, s jednou by to bylo skvělý, ale ta má strach se mnou chodit. Ani se jí nedivím, mě je 27 a jí o deset míň. No teďka to nechávám prostě náhodě. Ale má to vše i něco pozitivního. Podařilo se mě najít mnohem lepší práci než jsem měl, mám více času na kamarády, kolo a auto.
-> Jarda: ženský dělaj divný věci, protože sopu sdivný a to nezmněníš, na to si mužeš jen zvyknout
-> Jarda: Tak tohle bych asi taky nechapal
, je to těžký, ale budeš na ni muset zapomenout, bude to sice trvat, mě to trvalo 14dnu, než sem se z toho vyspal, ale dá se to, šak najdeš jinou neboj
a možná ještě lepší

Jo jo, ženský jsou fakt divné.
Zrovna ted jednu taky řeším, už jednou jsem se oni pokoušel, ale nevyšlo to
A najednou po 1/4roce, se rozhoupala, začala se ptat jetli někoho mam, pak že by sme mohli dat řeč a takovýhle věci, mno sem zvědavy co s ní vyleze
, v patek sni jedu na nákupy.
Zase mi začíná motat hlavu, tak doufám, že ted už se něco semele
Foto bych tu aji dal, ale zjistit to tak mě zabije
Zrovna ted jednu taky řeším, už jednou jsem se oni pokoušel, ale nevyšlo to

A najednou po 1/4roce, se rozhoupala, začala se ptat jetli někoho mam, pak že by sme mohli dat řeč a takovýhle věci, mno sem zvědavy co s ní vyleze

Zase mi začíná motat hlavu, tak doufám, že ted už se něco semele

Foto bych tu aji dal, ale zjistit to tak mě zabije

já bych to okomentoval slovami jednoho místního kabrietoletisty a to: " Já bych to neřešil."
Ženský byl sou a budou a po půl roce si řikat že to bude na furt je zvláštní a znam spousty lidí co to neměli ani po 5 a více letech na pořád, by mě tak skromě zajímalo co bys dělal kdyby tě opustila třeba po 6letech a i s dítětem?

Jarda 17.03.08 01:25:41 napsal:
-> Borin: ale vsimal sis....
-> Syny: jenze ja mam trochu jinou povahu a i ona me ujistovala, ze to je nafurt no :/
Na furt?
Neblbni draku,já ženský nevěřím ani nos mezi očima,ale tohle je i na mě moc. Nesmíš jim všechno baštit,u ženský nemáš jistej ani další den.. Jinak jako Syny,nedolejzat,hodin na ní bobek,když je kráva a jít balit jinou
-> Borin: ale vsimal sis....
-> Syny: jenze ja mam trochu jinou povahu a i ona me ujistovala, ze to je nafurt no :/
Na furt?

-> Jarda: ty jo, koukám že je to všude stejný, já zažil naprosto to samý
-> Syny: stejnej názor
-> Jarda: hmm po pul roce uz si myslet ze to je na furt a planovat bydleni - trochu naivni ne?
-> gabo00000 17.03.08 00:25:00: Nema, ja bych si sel hodit smycku
-> Jarda: Neprijde te, ze to nak moc hrotis? Jako ja kdybych mel bejt v riti z takovejchhle rozchodu, tak nedelam nic jinyho zen ze mam depku jako krava... Proste to neklaplo, tak reknu pa pa a du nekam balit jiny...
Takovejch jeste bude...
-> Borin:
-> Samantus: "Blbnout" kvuli zenskej je fakt nesmysl podle me...

-> Jarda: Neprijde te, ze to nak moc hrotis? Jako ja kdybych mel bejt v riti z takovejchhle rozchodu, tak nedelam nic jinyho zen ze mam depku jako krava... Proste to neklaplo, tak reknu pa pa a du nekam balit jiny...

-> Borin:

-> Samantus: "Blbnout" kvuli zenskej je fakt nesmysl podle me...
-> Jarda: Já si tě nevšímám tak ty se neser do mě 
-> Bagrr (už se perou:-D): skoda-virt.cz/cz/.../6675 0-jardovi-psychicke-proble my

-> Bagrr (už se perou:-D): skoda-virt.cz/cz/.../6675 0-jardovi-psychicke-proble my

-> gabo00000: co?
ma to zmysel?

Drz se, hlavne neblbnout

-> Jarda: Říkam ti že i jednostranej rozchod je mnohem menší rána nežli jiné které jsem obdržel...
-> Jarda: Jinak věř mi že rozchod je jen nepatrná rána která se hnedle zacelí.. Jsou mnohem horší rány který ta svině život dokáže udělit....
-> Jarda: moc hodnej,to neznamená,že bys jí měl řezat,ale že jseš takovej ten ňouma,co všechno odkejve,nemáš pořádně svůj vlastní názor a tak..Jsou na to háklivý..ale pro mě jsou ženský taky utopie,z toho si nic nedělej..

-> Bagrr (už se perou:-D) 16.03.08 23:04:14: Sem si tak vzpoměl na téma založený Borinem nebo kdo to byl

hoši to nemá cenu budou další 

A jéje zase Jardovi psychycké problémy

-> Jarda: Tak ja byl s bejvalou rok a 3/4 taky temer kazdej den, ale pak sem to utnul ja
A to ze si s ni byl kazdej den je prave mozna ta chyba :)

-> Jarda: Tak az ji potkas, tak ji dej bombu a pak se ji zeptej jestli si porad moc hodnej
Jinac, ja tu taky asi zacnu psat ktera se semnou rozesla a proc a co sme spolu den predtim delali 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
bezpredmetne... :)
Zastavil:Jarda - zrušená registrace