skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vymena rozvodov
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
dufam ze ste sa vsetci prijemne zabavili, ale myslim ze tato tema je vycerpana
Zastavil:DOOlittle
17:06:02
11.04.2007
11.04.2007

Morda
No ,zas som sa statocne pobavil
najpr na svoju obhajobu...chooky -> neboli stesca,ale tankoval som na shelke a tam som to vymenil za body,takze to bolo zadarmo,a inac je to celkom gut pomocka.

17:03:32
11.04.2007
11.04.2007

DOOlittle
-> DuriQ: nikdy som nehovoril ze som veteranista
stare kary sa mi pacia, ale je to mimo moje moznosti. no a to ze ojebavam mas predpokladam z vlastnej skusenosti so mnou a cakam ze to tu aj nejako blizsie specifikujes

16:57:21
11.04.2007
11.04.2007

DuriQ
DOOlittle: ja sa za svoju slabsiu gramatiku nehanbim mam in da pic... nato sa neumiera
ale na tvojom mieste by som sa hanbil po technickej a charakterovej stranke pan pseudo veteranista 

ja aspon neojebavam vsetkych naokolo pan veteranista

16:51:58
11.04.2007
11.04.2007

DuriQ
DOOlittle: ty si zacni trenovat trochu pamat pretoze ju mas jak kapor... ktory sa nazere a za 3s nevie ci zral alebo ne ... a moja malickost je rozvojovo natom omnoho lepsie ako ta tvoja ja si pri opravovani auta aspon nezajebem chodidla
co sa etiky tyce ty si ten posledny co tu ma o nej hovorit... ja tu nenasadzam klaunske nosy a nevravim chalanom ze su sedlaci... a to ze som v tvojich ockach 0 mi zilky netrha
to co si v mojich ockach ty si neham radsej pre seba
ked trosku dospejes tak sa stebou budem mozno niekdy bavit ale uz som ti povedal ze ma nebavy riesit tvoje fantasmagoricke kokotiny... fizycky si dospely ale dusevne si trochu zaostaly v urcitych oblastiach a snazis sa to skovavat za afektovanost ale nezufaj kamos je psychiater mozno by ti vedel pomoct a ked ne tak ti aspon zalozi kartu

ked trosku dospejes tak sa stebou budem mozno niekdy bavit ale uz som ti povedal ze ma nebavy riesit tvoje fantasmagoricke kokotiny... fizycky si dospely ale dusevne si trochu zaostaly v urcitych oblastiach a snazis sa to skovavat za afektovanost ale nezufaj kamos je psychiater mozno by ti vedel pomoct a ked ne tak ti aspon zalozi kartu

16:44:22
11.04.2007
11.04.2007

DOOlittle
-> DuriQ: 11.04.07 09:30:52 aby si mi veril zetvoje vylevy citam dokonale, tak chcem len podotknut ze slovnecina nie je tvoj kamarat... dal som si tu pracu a tu je zoznam>
k zubarovY
durikovY
nohamY
spYnu
ujovY
DoolacovY
no nejake som vynechal, ale je zjavne za mas rad tvrde Y
k zubarovY
durikovY
nohamY
spYnu
ujovY
DoolacovY
no nejake som vynechal, ale je zjavne za mas rad tvrde Y

16:29:35
11.04.2007
11.04.2007

DOOlittle
-> DuriQ: ja som ti volal od toho rozhovoru len ohladom litra. No a tej tvojej afektovej teorii... to si nasiel na wikipedii?
Podla toho ako si sa v poslednych tyzdnoch vyjadroval a sposob akym si so mnou jednal si sa zaradil medzi tych par ludi, ktoreho hodnota sa v mojich ociach da vyjadrit jednoduchym symbolom..... 0
Ked si das v hlave dokopy tych par jednoduchych etickych zasad ako by sa k sebe mali ludia spravat, a ze niekedy je vhodne ubrat plyn, mozeme sa zacat normalne civilizovane bavit. Ale s tym kydanim spiny si zacal ako prvy ty. Je mi jedno ci sa tu na tom zabava cely virt, ale aspon je jasne ze sa nepotrebujem o tebe s nikym bavit v tvojej nepritomnosti.
no a neda mi este jedna vec..... kedy konecne zacnes svoju energiu a cas investovat do niecoho co napomaha rozvoju osobnosti?????

Ked si das v hlave dokopy tych par jednoduchych etickych zasad ako by sa k sebe mali ludia spravat, a ze niekedy je vhodne ubrat plyn, mozeme sa zacat normalne civilizovane bavit. Ale s tym kydanim spiny si zacal ako prvy ty. Je mi jedno ci sa tu na tom zabava cely virt, ale aspon je jasne ze sa nepotrebujem o tebe s nikym bavit v tvojej nepritomnosti.
no a neda mi este jedna vec..... kedy konecne zacnes svoju energiu a cas investovat do niecoho co napomaha rozvoju osobnosti?????

14:09:35
11.04.2007
11.04.2007

chooki
ale inac je milo (morda) fajn chalan, mam u neho kolecka, tak si to musim vyzehlit :)
14:09:31
11.04.2007
11.04.2007

DuriQ
chooki: furt lepsie ako sa ucit umeniu "ako sa hyper zajebat" ... kokos jednoduchsia je uz len jedna moznost a to obliat sa ciernou farbou 

14:07:07
11.04.2007
11.04.2007

DuriQ
chooki: to budu vasi imaginarny priatelia 

14:06:50
11.04.2007
11.04.2007

chooki
inac to ste este nevidely mordu...uz som u neho videl vsetko , ale to ze pouziva ako klieste (kombinacky) tie smejdove ohybacie cvikacky na odizolovanie kablov z tesco sady naradia...poznate...take tie znitovane 2 pliesky, ktore sa zohnu len ked sa na ne clovek pozrie...
. Tak ked som toto videl, ako sa tym povoluje matica, tak koniec

14:02:29
11.04.2007
11.04.2007

Labros
-> chooki: Přesně nevim, ale pořád o nich mluvíte, asi 10x za den

14:01:22
11.04.2007
11.04.2007

rolls
-> Labros:

14:01:01
11.04.2007
11.04.2007

chooki
kto je to z party "kokot" a "pupus" ?
13:57:46
11.04.2007
11.04.2007

DuriQ
Labros:
mno ja by som to specifikoval trochu uzsie ... Koukám, že když se parta chooki - Doolittle - Kokot do něčeho pustí, tak o legraci není nouze 

13:49:05
11.04.2007
11.04.2007

Labros
Takhle už jsem se dávno nepobavil
Koukám, že když se parta chooki - Doolittle - Duriq - Mishoo - Pupus - Somar - Kokot do něčeho pustí, tak o legraci není nouze
Však co, aspoň zůstanou bohaté zážitky a spousta vtipných historek pro virtaře. Co to shromažďovat do jednoho tématu, něco jako "Kingovo historky."

Koukám, že když se parta chooki - Doolittle - Duriq - Mishoo - Pupus - Somar - Kokot do něčeho pustí, tak o legraci není nouze

Však co, aspoň zůstanou bohaté zážitky a spousta vtipných historek pro virtaře. Co to shromažďovat do jednoho tématu, něco jako "Kingovo historky."

13:23:11
11.04.2007
11.04.2007

minno
-> 105: a keby len to

12:21:38
11.04.2007
11.04.2007

105
boze

09:30:52
11.04.2007
11.04.2007

DuriQ
DOOlittle: durika si neber do papulky lebo ta posle k zubarovy pre novy chrup
a budes muset odohrat niekolko koncertov aby ta dali do kopy... a jedine durikovy mozes byt vdacny ze si sa nieco priucil co sa tyka aut ...
ono byva celkom zvykom ze ked nieco rozoberes tak ti ostanu sroby ale ja nesom taky kokot ako ty ze ked to skladas tak ti treba poradensku sluzbu ku kazdemu srobu... co sa tyka wapkovania tak radsej pouzijem daku tu chemiu aby som nebol zajebany ako ty niekde mam snad este fotky ako sa vie majstro dokonale zajebat on totiz robi aj nohamy... mno co sa tyka mojej necistoty ono ked mas garaz 30km od domu tak snad si nebudem brusit svoje telicko o asfalt pocas jazdy aby som stiahol spynu kvoli ujovy doolacovy... ale nikdy sa mi nepodarilo sa zajebat tak ukazkovo ako sa dokazes zajebat ty tie cmuhy na ksichte sa nedaju porovnat s tou ciganskou hrackou odlozenou pri motore aliasz doolac... a aj ja mam nateba svoj nazor pan pseudo art. dirigent ... si afektovany kokotko ty si myslis ze to hras ale neboj ty tym defektom trpis cely zivot zrejme nakolko sa pohybujes vyhradne v afektovanom prostredi (skola)...
a ked si sa mi vinadril cez ICQ tak naco mi volas, ked si taky dobry mechanik ? tak si radsej zaloz vlakno ked mas problem a budeme si tu steba robit picu aspon sa budeme mat nacom bavit... a s chookiho spravime paparaciho ten nam bude davat pikosky s dokumentaciou

ono byva celkom zvykom ze ked nieco rozoberes tak ti ostanu sroby ale ja nesom taky kokot ako ty ze ked to skladas tak ti treba poradensku sluzbu ku kazdemu srobu... co sa tyka wapkovania tak radsej pouzijem daku tu chemiu aby som nebol zajebany ako ty niekde mam snad este fotky ako sa vie majstro dokonale zajebat on totiz robi aj nohamy... mno co sa tyka mojej necistoty ono ked mas garaz 30km od domu tak snad si nebudem brusit svoje telicko o asfalt pocas jazdy aby som stiahol spynu kvoli ujovy doolacovy... ale nikdy sa mi nepodarilo sa zajebat tak ukazkovo ako sa dokazes zajebat ty tie cmuhy na ksichte sa nedaju porovnat s tou ciganskou hrackou odlozenou pri motore aliasz doolac... a aj ja mam nateba svoj nazor pan pseudo art. dirigent ... si afektovany kokotko ty si myslis ze to hras ale neboj ty tym defektom trpis cely zivot zrejme nakolko sa pohybujes vyhradne v afektovanom prostredi (skola)...
a ked si sa mi vinadril cez ICQ tak naco mi volas, ked si taky dobry mechanik ? tak si radsej zaloz vlakno ked mas problem a budeme si tu steba robit picu aspon sa budeme mat nacom bavit... a s chookiho spravime paparaciho ten nam bude davat pikosky s dokumentaciou

06:13:19
11.04.2007
11.04.2007

DOOlittle
-> Gemini: ja som nikdy nepovedal ze sa za svoje male (niekedy aj vacsie...a niekedy aj mega) prusery hanbim
obcas si vezmem aj ponaucenie, ale serie ma ked sa bavime o vymene rozvodov na aute, ze sa tu zacne riesit ze kto to zvladne za dve a pol hodky a ze ked to niekomu trva dlhsie, tak je lama...
sam dobre vies kolko moznych komplikacii moze nastat. Ja som do casu vymeny tych rozvodov ratal aj pripravu na taketo male pohromy
ale aj tak predstav si scenar ze by som na to isiel ako uplny zaciatocnik, tak by som dodnes n ejazdil, lebo bud by som nedal dole to velke kolecko ktore bolo nasadene na kladivom rozslahanej vacke, alebo by som zopakoval chybu ktoru urobil moj predchodca pri tej vymene ktora mohla byt korunovana vyjebanim zadnej zaslepky vacky na bloku
no pri tej predstave ze by som koli tomu mal davat dole motor mi je este teraz na grcanie

00:41:35
11.04.2007
11.04.2007

Gemini
boze, dobre som sa nasmial na tej avivazi, aj ked som to pocul nazivo
to ze DuriQovi zostanu vzdy nejake sroby a podlozky, to sa stava aj mne.....to su ludovo nazyvane kurvitka, co tam nepatria a tym ze ich odstranime, predlzime zivotnost suciastky (alebo aj motora)
opacny zamok kufru - stalo sa mi to 2 x , potom som ho radsej odmontoval.....
ked sa nieco chystate robit (motor), cakajte tie najhorsie komplikacie, lebo oni pridu.....
ako napr. ked sme davali 264 vacku TomasoviSK do motoru a vacka tam nechcela ist, hodinu sme jemne obrusovali najmensie lozisko a potom tam sadla a sedi dodnes :)
a ked sme startovali prvy krat 1490ku a stale vyhadzovalo elektriku do skratu.....pri priecke vysel altikovi kabel b+ a ja som ho uzemnil (lebo bol cierny) , prisiel noname a zavadu vyriesil
uznavam ludi, ktory sa neboja pochvalit vlastnou blbostou
a to som aj ja

to ze DuriQovi zostanu vzdy nejake sroby a podlozky, to sa stava aj mne.....to su ludovo nazyvane kurvitka, co tam nepatria a tym ze ich odstranime, predlzime zivotnost suciastky (alebo aj motora)
opacny zamok kufru - stalo sa mi to 2 x , potom som ho radsej odmontoval.....
ked sa nieco chystate robit (motor), cakajte tie najhorsie komplikacie, lebo oni pridu.....
ako napr. ked sme davali 264 vacku TomasoviSK do motoru a vacka tam nechcela ist, hodinu sme jemne obrusovali najmensie lozisko a potom tam sadla a sedi dodnes :)
a ked sme startovali prvy krat 1490ku a stale vyhadzovalo elektriku do skratu.....pri priecke vysel altikovi kabel b+ a ja som ho uzemnil (lebo bol cierny) , prisiel noname a zavadu vyriesil

uznavam ludi, ktory sa neboja pochvalit vlastnou blbostou

21:19:44
10.04.2007
10.04.2007

rolls
-> DOOlittle: ja len ze ste mi tak pripadali no

21:15:38
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> rolls: no neviem ci ta tvoja brmbolcova prdel je niecim vynimocna, ale v kazdom pripade si svoje homosexualne debaty chod riesit inde:)ja som cisty heterosexual s bohatym sexualnym apetitom, ale to je cisto moja vec tu sa stahuju mracna a chysta sa ina debata

21:10:00
10.04.2007
10.04.2007

rolls
-> DOOlittle: by si rad moj zadok co?

21:08:38
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> rolls: no tak co tu este robis?
ššup ššup bežžkaj tam

21:05:34
10.04.2007
10.04.2007

rolls
hosi...gay klub je na inych strankach

21:01:42
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> chooki:

20:59:17
10.04.2007
10.04.2007

chooki
-> DOOlittle: poviem ti tajomstvo...to ked zatvaram oci tesne pred hornou uvratou (vyvrcholenie)...tak snivam o tebe...chcem vyzerat ako ty

20:53:45
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> chooki: no za to ze nezatvaram oci a nekrivim xicht v bolestnej grimase ako ty...ok ak toto je cvicenie chlapa, tak potom mas asi pravdu

20:51:45
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> Gemini: neviem neviem ci by si bol taky rychly frajer, ked by si to robil na zajebanom starom motore, na ktorom boli menene rozvody nejakym domacim kutilom, takze vacka bola rozjebana kladivom a kolecka som dal ledva ledva dole stahovakom... a neviem ci by si si veselo popiskoval, keby si musel pilnikovat kluku a vacku aby si tam vobec nejake rozvody nasadil. Verim ze si velky macher, ale taketo casy ze dve hodky a nieco aj s vymenou vacky mozes skusat pred garazou, kde mas vsetko po ruke. sice mi to trvalo okolo 6 - 7 hodin, ale vsetko slape tak ako ma a vsetko je na povodnom mieste. Nemam rad robotu typu Duriq, ze zakazdym ked nieco rozoberie, tak mu zostane plna capica srobov
-> all: a inak na margo toho ze som pri praci zajebany.... opravujem auto, ktore predtym nikto poriadne neservisoval a ani neumyval, tak je samozrejme zasrate. Sice som vsetko co sa dalo umyl na Wapke, ale sami viete ze sa to neda dokonale... Samozrejme ze majster Duriq by to vyriesil nejakou chemiou a poriadne to vyspliechal, ale druha stranka veci je, ze by ho o5 niekto musel bud roztlacat alebo roztahovat alebo mu susit ten premoceny motor, ktory mu nikdy po Wapke nejde nastartovat. A snad posledna vec o tom mojom "zajebani sa" je ta, ze narozdiel od Duriqa, ktory ked nieco montuje tak sa vala po zemi, zajebany , upoteny, ulepeny, cmuhy kade tade po xichte a vlasy mu lietaju uplne vsade (sorry duri ale ja som s tym nezacal), niektore jeho "tahy ostrielaneho mechanika" pripominaju pracloveka z doby jaskynnej ktory je schopny namiesto kladiva pouzit akykolvek tupy tazky predmet (racnu) ako uderovy nastroj... Niekde medzi touto cinnostou si stihne cerstvo nalakovane auto ozdobene sexi cervenymi odliepajucimi pruzkami postriekat brzdovou kvapalinou, co sposobi jeho splasene pobehovanie po garazi s otazkou "Preboha mate niekto vodu?"... nastastie sa niekto ozval a ponukol mu par litrov tejto spasnej tekutiny, aby sa vyhol nudzovemu rieseniu a nemusel si ten novy lak ošťať aby smyl drobne kvapocky ktore pokryvali vacsinu zadnej casti auta.....
No a suma sumarum ide Duri domov zajebany jak cigansky kurič a jeho ocne bielka svietia do dialky a DOOlittle si doma umyje svoje sice fakt ze obcas silno zajebane ruky, ale nikdy nie vyssie ako 10 cm nad zapastie.... A V TOM JE MILI MOJI ROZDIEL. No konecne som si aj ja trosku ulavil a teraz budem z napatim ocakavat reakciu vsetkych zainteresovanych....
P.S: co sa tyka teba cukino, tak skoda ze si neprisiel skor, ale len na posledne dve hodky, nechal by som ta vylestit to osadenie rozvodoveho kolecka na vacke..... ja by som si za ten cas stihol dat aj krabicku Marlboro

No a suma sumarum ide Duri domov zajebany jak cigansky kurič a jeho ocne bielka svietia do dialky a DOOlittle si doma umyje svoje sice fakt ze obcas silno zajebane ruky, ale nikdy nie vyssie ako 10 cm nad zapastie.... A V TOM JE MILI MOJI ROZDIEL. No konecne som si aj ja trosku ulavil a teraz budem z napatim ocakavat reakciu vsetkych zainteresovanych....
P.S: co sa tyka teba cukino, tak skoda ze si neprisiel skor, ale len na posledne dve hodky, nechal by som ta vylestit to osadenie rozvodoveho kolecka na vacke..... ja by som si za ten cas stihol dat aj krabicku Marlboro

20:40:51
10.04.2007
10.04.2007

chooki
-> DOOlittle: kto ti liezol do riti ? sak cvicis ako baba...to som ti aj povedal osobne :)
20:39:50
10.04.2007
10.04.2007

chooki
no pani...aby som to uviedol na pravu mieru...sme to s doolacom rozoberali a fakt som kurva, lebo ho rozptylujem, a potom podjebavam, ked mu nieco nevyjde...hanba mi
tak hodim aj nieco na seba, aby sa nepovedalo...to teraz posledne...idem na skoduli, prehrieva sa tak, ze za minutu 120 C...pozriem do nadrzky, ani slychu po vode, dolejem, za minutu zas 120 a voda nikde...je 8 hodin vecer, 20 km od domu...volam doolaca, sice neochotne ale pride...hadice na motore uplne studene...zhodnotime ze je na picu termostat...doolac sa ho podujme vybrat ale nemali sme naradie, len take nudzove sady ala tesco za 200 sk...poznate to...za 1.5 hod. termostat vonku (proste onania)...nalejeme vodu ktoru doniesol doolac (okrem ineho aj avivaz do prania... :)))tu sme tam samozrejme nedali...ale mozno by motor pekne vonal..)...bolo asi pol 11ej...tma jak v riti...nalejeme vodu a voda za 10 sekund komplet pod autom...zhodnotime ze nejaka hadica na spodu praskla, resp. Sk paska...tak ma doolac taha domov...uz sa nam to vonku nechcelo riesit...cely tyzden autom nejazdim...idem na to cez vikend pozriet...nalejem vodu a pozeram odkial tecie...kokos a to bol otvoreny ventil vpredu na odvzdusnovanie...zavriem a odvtedy to fici ok...takze ja som sa hral s odvzdusnovanim a asi som si pomylil polohu zaverete - otvorene...zadari sa obcas :))

tak hodim aj nieco na seba, aby sa nepovedalo...to teraz posledne...idem na skoduli, prehrieva sa tak, ze za minutu 120 C...pozriem do nadrzky, ani slychu po vode, dolejem, za minutu zas 120 a voda nikde...je 8 hodin vecer, 20 km od domu...volam doolaca, sice neochotne ale pride...hadice na motore uplne studene...zhodnotime ze je na picu termostat...doolac sa ho podujme vybrat ale nemali sme naradie, len take nudzove sady ala tesco za 200 sk...poznate to...za 1.5 hod. termostat vonku (proste onania)...nalejeme vodu ktoru doniesol doolac (okrem ineho aj avivaz do prania... :)))tu sme tam samozrejme nedali...ale mozno by motor pekne vonal..)...bolo asi pol 11ej...tma jak v riti...nalejeme vodu a voda za 10 sekund komplet pod autom...zhodnotime ze nejaka hadica na spodu praskla, resp. Sk paska...tak ma doolac taha domov...uz sa nam to vonku nechcelo riesit...cely tyzden autom nejazdim...idem na to cez vikend pozriet...nalejem vodu a pozeram odkial tecie...kokos a to bol otvoreny ventil vpredu na odvzdusnovanie...zavriem a odvtedy to fici ok...takze ja som sa hral s odvzdusnovanim a asi som si pomylil polohu zaverete - otvorene...zadari sa obcas :))
20:30:30
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> Mishoooo: hlavne ze som bol s nim dneska v posilke........ kurva ten chlap je presne ten typ ze kam vietor, tam plast.... ked je od teba daleko, tak si dovoluje, a ked je na dostrel, tak ti lezie do riti
asi si nanho budem musiet dat vacsi pozor

20:24:52
10.04.2007
10.04.2007

rolls
-> 105: jj...tiez sa na nich zabavam....a to som sa planoval ze ich stretnem na otvoreni sezony v bratislave, no neviem ci sa im radsej nevyhnem

19:41:58
10.04.2007
10.04.2007

105
ty vole to je mazec
(nemam nic proti nikomu)

18:21:30
10.04.2007
10.04.2007

Mishoooo
-> chooki: -> DOOlittle: HOSI ... NEMATE CHYBU!

17:29:27
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> chooki: inak cukino vtip je v tom ze ty si sice teoretik ako z rozpravky, ale realne nie si schopny na karu poriadne nasadit ani hlavicu radiacej paky. vsetko len kritizujes a jedine co vies robit je, ze prides ku mne ked nieco robim, zacnes ma rozptylovat svojimi kokotskymi recami a potom sa cudujes ked nieco dam opacne a tak podobne. Zacinam vazne pochybovat o tom co tym sledujes. A najviac sa ma dotyka, ked po tom vsetkom mas tu drzost tu sa nad tym odbavovat. Sa nad sebou zamysli.... a mimochodom dnes mi radsej nevolaj, aby som ta neposlal tam odkial si prisiel

17:15:32
10.04.2007
10.04.2007

DOOlittle
-> chooki:
len aby som si ja najblizsie na tebe neulavil osobne ked sa najblizsie stretneme......-> DuriQ: k tebe som sa vyjadril v nasom poslednom rozhovore na ICQ

17:02:47
10.04.2007
10.04.2007

DuriQ
chooki: s tym talentom ako sa zajebat by mohol robit normalne skolenia

17:01:04
10.04.2007
10.04.2007

DuriQ
Gemini: to by tromflo mozno aj trilogiu pana prstenov

14:21:59
10.04.2007
10.04.2007

rolls
-> chooki:

13:51:53
10.04.2007
10.04.2007

chooki
o jeho spinavych rukach... nohach po praci (podla mna aj na cicine , ale tu som chvalabohu este nevidel) sa uz rozpravaju legendy...kto nevidel na vlastne oci, neuveri :)))
Matko, duifam ze sa nehnevas, mam tu stresy v robote, tak som si ulavil na tvoj ucet...na oplatku mozes popisat nieco ty o mne, ale vela toho nie je :)
Matko, duifam ze sa nehnevas, mam tu stresy v robote, tak som si ulavil na tvoj ucet...na oplatku mozes popisat nieco ty o mne, ale vela toho nie je :)
13:48:37
10.04.2007
10.04.2007

chooki
no v kratkosti, okrem takych tych klasickych veci ako opacne nasadeny rozdelovac, otrhnuty naliatok na fixovaci srobik na rozdelovac, nastartovani najprv na 2 valce, potom na 3 valce, tak uplna malina na zaver bola tak, ze zabuchol zadnu kapotu a uz nesla otvorit...ani za boha...pri tom jak sme tahali za lanko tak sme odttrhli este tu plastovu packu co ma na konci lanka na otvaranie kapoty...lanko sme potom tahali kliestami a doolac skakal po kapote... :)) ...nakoniec nezostavalo nic ine, nez ze si doolac lahol pod auto a rukou s klucom povoloval zamok z pod zadneho cela...ktore som mu ja odtahoval, lebo miesta tam ma tak 5 cm a doolacov biceps ma priemer aspon 20cm.. (skoro ako ja, len s tym rozdielom ze u neho je to tuk :))) ale nie...no k veci...odmontoval zamok, nadvihli sme kapotu...a zamok stale nesiel dole...kliestami, nicim...zufalstvo...pozer
ame...neviem kto si to vsimol ale proste vsimli sme si...zamok bol nasadeny opacne...to znamena ze lankom sme tahali uplne zbytocne...ta packa sa nemala kam posunut...noo. proste doolac vsetko co sa da, aj to co sa neda, nasadi a namontuje opacne, a potom sa divi ze to nejde...

12:32:06
10.04.2007
10.04.2007

Labros
-> chooki: ale aby on tě pak nenatočil při výměnách plynového lanka

23:00:06
06.04.2007
06.04.2007

Gemini
-> chooki: ani to netoc, ved kto to bude 6h pozerat
btw, vymena vacky komplet aj s nastartovanim, ja +kamos , 2h 50min (a to je toho troska viac ako len rozvody...)
rozvody menim tak, ze dam si ohriat caj do mikrovlnky a pokial sa mi ohreje ich vymenim.....
peace

btw, vymena vacky komplet aj s nastartovanim, ja +kamos , 2h 50min (a to je toho troska viac ako len rozvody...)
rozvody menim tak, ze dam si ohriat caj do mikrovlnky a pokial sa mi ohreje ich vymenim.....
peace

19:49:55
06.04.2007
06.04.2007

DOOlittle
-> chooki: no neviem neviem kto ta tahal az z pici z devina ked si zabudol zatvorit jeden kohutik
tak podumaj nad sebou

18:03:53
06.04.2007
06.04.2007

haso
-> chooki: povééédz

17:28:56
06.04.2007
06.04.2007

chooki
posledne 2 hodiny pri doolacovi som bol aj ja...a ludia poviem vam..to je zazitok, sledovat ho ako pracuje (a ako sa mu to se*e:))) normalne nabuduce beriem kameru..to bude komedia storocia :) teraz neviem ci to mam povedat co vyviedol...nerad by som sa s matkom pohadal :)
10:59:00
06.04.2007
06.04.2007

DOOlittle
-> all: rozvody nahodene, motor stichol, ide krasne, len ten cas......... 6 hodin + hodinka ladenie.......ale dal som si sem tam bago, sem tam som skocil domov sa napit a nieco zajest.... a tak. Mam vsak hlavu v smutku, lebo v motore nieco nadalej cvaka
. Vymenil som zdvihatka, nastavil ventily, rozvody su vymenene, olej a filter..... takze jedine na cozostava asi opodstatnene podozrenie je piestny cap
co si o tom myslite? klepe to len v urcitom uzkom spektre otacok

18:27:57
05.04.2007
05.04.2007

pajavlk
-> DOOlittle: i kdybys je tam dal bez počítání tak motor to nezničí, nic se nepotká jen to nepude nastartovat
13:21:16
05.04.2007
05.04.2007

DuriQ
Vojtik: tak toto je huste frikulin 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
dufam ze ste sa vsetci prijemne zabavili, ale myslim ze tato tema je vycerpana
Zastavil:DOOlittle