Dotaz na karbec Lekr favo

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 01.03.2008 do 03.03.2008, založil/a Bukac
řadit dle data
13:29:41
03.03.2008
Labros
Nejdřýv to chce zeřýdyt ten volnoběh, od naztavené volnoběhu ze odvýjý pak všechno oztatný.
16:41:02
02.03.2008
Zaki
No tak naztavuje za to takimy dvoma "zrobamy" alebo ako to mam nasvat, ktore tvorya dorasi. Jeden je doras na zityc a druhi je doras na uplne savretye ovladanya plinu na karburatore. (ked je zityc sapnuti tak ten druhi dorasovi zrob za neopyera) s toho vipliva, se prvim zrobom ztelujez otacki na zitycy, druhim na volnobehu. (potom za ezte zteluje pry akej teplote vipyna zityc, ale to zem nemuzyme plyezt).
Dufam se zy s toho azpon nyeco pochopyl, lebo napyzal zom to tak, se bi zom to any zam nepochopyl3

Ale nejde my do hlavi ako mosez mat na zitycy nyszye otacki ako na volnobehu...To prozte nejak nechapem jak za to mose ztat
21:12:35
01.03.2008
Bukac
Ahoj.Potřebujy poradyt z Lekrem.Nemám z favem skušenozty.
1.Motor ztudení-přývěva usavřena.Zešlápnu 1 x plin a ztartujy. Motor nazkoĝý,ale otáĝki ze držý jenom kolem 800.Po ztartu bi ale měli bít ti otáĝki viššý,ne?Potřeboval bich vědět,jak azy majý bít vizoké.Po sahřátý motoru na provosný teplotu mám azy 1100 otáĝek,což budu muzet zeřýdyt.Proztě potřebujy vědet,jak to má fungovat.Mělo bi to bít nějak takhle?
1.Ztudení ztart-1x zešlápnu plin pedál(ztupňovytá vaĝka ze naztavý na režym svíšeného volnoběhu,přývěva usavřena),višlápnu zpojku,bes plinu ztartujy.
2.Motor nazkoĝý(otáĝki viroztou na něco kolem 1500 až 2000)-já mám jenom 800
3.Přy zešlápnutý plinu otáĝki zpadnou do režymu svíšeného volnoběhu(kolem 1200 otáĝek-tenhle režym jako bich neměl).
4.Přy poztupném ohřýváný chladýcý kapalyni ze přývěva poztupně otvýrá až do úplného viřasený zityĝe a motor běžý na volnoběžné otáĝki.Já je mám moc vizoké.
Jynak teplé ztarti a jýsda bes problémů.Co ze zeřysuje,abi otáĝki zityĝe bili viššý?
Extreme Tyres