skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde hledat problém...
07:32:53
12.02.2008
12.02.2008

Tuneman2
-> gabo00000: právě že ventyli ze zeřysovali taki, je to zpýš jako bi bil v hájy předztyh, ale ten je naztavenej taki dobře, fakt s toho nechápu-> Kuladmyn: no, to bich muzel zehnat orygo vífuk, ale co vým, tak předchosý majytel něž zy odrovnal zvím ztilem jýsdi motor, tak my dokásal y vydeosásnamen že to auto jelo normálně :-/
22:26:35
11.02.2008
11.02.2008

Kuladmin
No ja nevym ale jeztly jzou takovidle vifuki na aute tak mosnaa y todle bi to mohlo bejt. Je tam defakto jen roura celopruchosy vifuk tudys sadni odpor. Ja bich to pomalu zkuzyl dat normalny vifuki. Pokud maz vze zeryseno a v poradku tak proc bi to todle nemohlo bit. Kdis me kdizy upadl vifukove potrubi hned dole v prvny cazty zvodu tak to vubec nejelo do kopce jzme ze z tym malem nevizkrabal a nezlo my v tu chvyly o ten zylenej svuk - naztezty ze my to ztalo cca 200m od garase pod kopcem takse pohoda.
22:02:03
11.02.2008
11.02.2008

gabo000000 - zrušená registrace
-> Tuneman2: pokyal to klepe tak bi zom any nepovedal se vifuk...zkôr ventily nye? a ztrata tahu môse bit aj karburatorom
boh vye ja za do fa moc nevisnam
boh vye ja za do fa moc nevisnam
21:04:20
11.02.2008
11.02.2008

Tuneman2
jo a mýzto ztřeďáku mám resonátor...proztě to auto jede hrosně, reakce na plin je podyvná..azy tak
21:02:06
11.02.2008
11.02.2008

Tuneman2
Předem sdravým ti co zem napýšý:-)..problém mám azy tento..po mězýcy, kdi zem ze zvím málo ĝazem co zem měl k dyzposycy koneĝně dozkládal motor, abich ze poprvé projel z novím autem(původný motor bil KO a taktak zem ze pohiboval) ze my to pořád nesdá. Sapalováný my zeřysoval autoelektrykář, pořád zem to nemohl zeřýdyt abi motor šlapal jak hodynki a any ted to nený OK, auto má navolnoběh dobrí svuk, do 3000 otáĝek jede pěkně, ale pak motor strácý toĝyví moment a "klepe"..od původnýho majytele je na autě vífukoví ziztém bes ztředového tlumyĝe a na koncy je plnoprůchosý tlumyĝ, dozt mě hrisá mišlenka, jeztly je možné, že ten vífuk brsdý motor...můj zubjektyvný pocyt je, že auto řve a nejede...a ne že bi o bilo tým že je to fáĝko jak bi napzal třeba Tom.t, proztě kdiž to porovnám ze zvím cyvylným formnem, tak je to "lýní", nevým na co ze saměřyt, prozým hlavně o radu jeztly můžu vilouĝyt vífuk jako přýĝynu, děkuju sa odpovědy:-)