-> alchztuyp: ja posnam fyrmu na virobu rôsnich hidraulyckich hadyc..ale nemyenym kôly tomuto TEZTU tolko ynveztovat..ja zy len chcem nyeco vizkuzat...potom ked to pôjde mosno...nyeco objednam.. ale ynac dakujem sa ochotu
16:36:00 23.01.2008
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> gabo00000: zkuz za popitat na www.hadyce.zk/new.htm ked zom shanal hadycu na brsdovku - od nadobki k valcom, boly dozt ochotny poradyt, pyzny ym mayl
PZ: pry pyzany zy daj posor na pravopyz a ztilyztyku, abi zy o tebe nemizlely nyc sle
16:30:43 23.01.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Zaki: no bojym za sa takato hadyca za neviraba a mne to ztacy ked to vidrsy pol roka..mosno any tolko
23:21:45 22.01.2008
Saky
no tak ja ty teda poradym neporadym.... ono 1, salesy jaki tlak? a sa druhe proc nekoupyz hadycy prymo na to delanou? z okama pruchodkama atd.. ? ono besnej tlak co je od olejoviho cerpadla to urcyte vidrsy zpyz otaska jak dlouho co bude rykat na teplej olej atd.. ale podle me kratkodobe klydne mosna y nekolyk let to vidrset muse.. nycmene ja bich dal hadyce na olej urcene..
nasow je ala zaki
chcel bi zom len vedyet cy vidrsy tlak oleja besna zmrtelna bensynova hadycka alebo cy muzy bit nejaki zpecyal abo opletene alebo take nyeco... dakujem pekne